A
apidrone
Гостин
Еве ја таа од птт, http://www.facebook.com/profile.php?id=1148523822 само не знам што е со профајл пикчров ![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Ај да видам што имам низ дома, па утре би требало да ги напишам :smir:Gi znae li nekoj koi izveduvanja se za fizika 2 za 2 kolokvium i ako gi ima ako moze da bidat postirani.pozz.
Јунска испитна сесијаКога треба да пријавуваме испити?
И кога треба да завериме семестар?
Ако планираш да ги полагаш - да.Дали сеа со пријавиве треба да ги пријавам и предметите по кои сум паднал од прв семестар?
Ама пишуваше кога ги пријавувавме испитите од прв семестар дека важат пријавите до августовска сесија.Ако планираш да ги полагаш - да.
Хммм... Можно е да има некои промени. Не знам точно, треба да видам и јас пошто уште неам пријавено испити.Ама пишуваше кога ги пријавувавме испитите од прв семестар дека важат пријавите до августовска сесија.
Кај пишувало тоа?Ама пишуваше кога ги пријавувавме испитите од прв семестар дека важат пријавите до августовска сесија.
Па на известувањето што го постави ти, ама тоа што беше за од прв семестар пријавувањеКај пишувало тоа?
Иначе и ја се чудев како ли ќе ги пријавуваме испитиве пошо сеа нали ги укинаа таксените марки, али ете, генијални сеУ секој случај можете да ги замолите тетките од копирница да ви ги захефтаат, ако нејќат, пробајте со тоа што ќе фотокопирате нешто ситно, страна две
![]()
Ова? Не контамПа на известувањето што го постави ти, ама тоа што беше за од прв семестар пријавувањеПо таа логика и овие што ги пријавуваме сега ќе треба до јануарска да важат.