Факултет за Електротехника и информациски технологии

Член од
22 мај 2007
Мислења
99
Поени од реакции
0
Gi znae li nekoj koi izveduvanja se za fizika 2 za 2 kolokvium i ako gi ima ako moze da bidat postirani.pozz.

G

GucciMane

Гостин
Да не знае некој Тања по физика дали има утре консултации?

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Кога треба да пријавуваме испити?
И кога треба да завериме семестар?

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Пријавите со захефтана уплата од 50,оо ден. за административна такса да се ставаат во сандачето од соодветната студиска година.

Зар треба хефталица да си носам со мене? :icon_eek:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И јас ова се мислев прееска, втф? Ма ќе ги захефтам ја оние од студентски....

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Дали сеа со пријавиве треба да ги пријавам и предметите по кои сум паднал од прв семестар?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ако планираш да ги полагаш - да.
Ама пишуваше кога ги пријавувавме испитите од прв семестар дека важат пријавите до августовска сесија.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.161
Поени од реакции
5.939
Ама пишуваше кога ги пријавувавме испитите од прв семестар дека важат пријавите до августовска сесија.
Хммм... Можно е да има некои промени. Не знам точно, треба да видам и јас пошто уште неам пријавено испити.

A

apidrone

Гостин
Кај пишувало тоа?
Иначе и ја се чудев како ли ќе ги пријавуваме испитиве пошо сеа нали ги укинаа таксените марки, али ете, генијални се :) У секој случај можете да ги замолите тетките од копирница да ви ги захефтаат, ако нејќат, пробајте со тоа што ќе фотокопирате нешто ситно, страна две :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кај пишувало тоа?
Иначе и ја се чудев како ли ќе ги пријавуваме испитиве пошо сеа нали ги укинаа таксените марки, али ете, генијални се :) У секој случај можете да ги замолите тетките од копирница да ви ги захефтаат, ако нејќат, пробајте со тоа што ќе фотокопирате нешто ситно, страна две :)
Па на известувањето што го постави ти, ама тоа што беше за од прв семестар пријавување :) По таа логика и овие што ги пријавуваме сега ќе треба до јануарска да важат.

Kajgana Shop

На врв Bottom