Факултет за Електротехника и информациски технологии

RadE_Strongest

Field Marshal
Член од
31 март 2009
Мислења
665
Поени од реакции
334
кога почна августна/септемвриска испитна сесија лани???

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Зошто се збори дека оваа година јунска ќе почне многу порано од лани? Или маалски муабети се тоа? :)

A

apidrone

Гостин
Зошто се збори дека оваа година јунска ќе почне многу порано од лани? Или маалски муабети се тоа? :)
Рачунај дека најверојатно 16 мај ќе биде работен (т.е. ќе има предавања), додај на тоа дека 24 мај е ден на просветителите (значи неработен ден), и сам процени дали као прво има логика да почне многу порано :)

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Ве молам ако можете да ме известите која група кога ќе правите тест ООП (освен за Д)

RadE_Strongest

Field Marshal
Член од
31 март 2009
Мислења
665
Поени од реакции
334
мене ( а и скоро цело електро) по мат 1 и 2 ме спреми Лидија , кај близина на верото живее , сеа и неам број али прашај си на факс сигурно некој знае затоа што сите идат кај неа за 1 и 2 .... позз

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
мене ( а и скоро цело електро) по мат 1 и 2 ме спреми Лидија , кај близина на верото живее , сеа и неам број али прашај си на факс сигурно некој знае затоа што сите идат кај неа за 1 и 2 .... позз
Лидија?
Да не предава у ПТТ?
едит: сто посто таа е, до сите хејтери шо учат на ИКИ и завршиле корчагин, професорка од ПТТ ве спрема
mwa

G

GucciMane

Гостин
Лидија?
Да не предава у ПТТ?
едит: сто посто таа е, до сите хејтери шо учат на ИКИ и завршиле корчагин, професорка од ПТТ ве спрема
mwa
Не не таа изглеа :)
И ја бев 2-3 пати кај неа, и само дома дава часови..али ја не сум задоволен, не ме спреми доволно :toe:

A

apidrone

Гостин
Лидија со големиот гз ала самсунг плазма телевизор? :pos:

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Лидија?
Да не предава у ПТТ?
mwa
Не е таа, женава само дома работи и никаде нема предавано. Иначе мене ме спремаше исто ама и многу сум задоволна, има знаење премногу и што е најважно знае да го пренесе.

Kajgana Shop

На врв Bottom