RadE_Strongest
Field Marshal
- Член од
- 31 март 2009
- Мислења
- 665
- Поени од реакции
- 334
кога почна августна/септемвриска испитна сесија лани???
16ти Август.кога почна августна/септемвриска испитна сесија лани???
Рачунај дека најверојатно 16 мај ќе биде работен (т.е. ќе има предавања), додај на тоа дека 24 мај е ден на просветителите (значи неработен ден), и сам процени дали као прво има логика да почне многу пораноЗошто се збори дека оваа година јунска ќе почне многу порано од лани? Или маалски муабети се тоа?![]()
BUMP!Предложете некој професор/ка за спремање математика :se_ molam
мене ( а и скоро цело електро) по мат 1 и 2 ме спреми Лидија , кај близина на верото живее , сеа и неам број али прашај си на факс сигурно некој знае затоа што сите идат кај неа за 1 и 2 .... поззBUMP!
Лидија?мене ( а и скоро цело електро) по мат 1 и 2 ме спреми Лидија , кај близина на верото живее , сеа и неам број али прашај си на факс сигурно некој знае затоа што сите идат кај неа за 1 и 2 .... позз
Не не таа изглеаЛидија?
Да не предава у ПТТ?
едит: сто посто таа е, до сите хејтери шо учат на ИКИ и завршиле корчагин, професорка од ПТТ ве спрема
mwa
Прашав луѓе - таа е.Не не таа изглеа
И ја бев 2-3 пати кај неа, и само дома дава часови..али ја не сум задоволен, не ме спреми доволно![]()
Таа е тааЛидија со големиот гз ала самсунг плазма телевизор?![]()
И мене еден колега ми даде од Лидија број, сега дали е лидија флегмата што сликаше у слободно времеПрашав луѓе - таа е.
Не е таа, женава само дома работи и никаде нема предавано. Иначе мене ме спремаше исто ама и многу сум задоволна, има знаење премногу и што е најважно знае да го пренесе.Лидија?
Да не предава у ПТТ?
едит: сто посто таа е, до сите хејтери шо учат на ИКИ и завршиле корчагин, професорка од ПТТ ве спрема
mwa