Jas sepak bi ti preporacal toj so grafickata da go zemes ako e core2duo i toa ne e slab procesor(ke ti vrsi rabota isto kako intel i3) za 1000ce mislam deka poveke se isplati, baska ke gledas filmovi na pogolema rezolucija i so podobar kvalitet na slika(720P,1080P) . Podobro imaj ja grafickata a da ne ti treba otkolku da ja nemas a da ti zatreba.Veruvaj mi nema da zazalis imam doma dva lap topa Acer eden so core2duo i 4500 integrirana na sestra mi i mojot dualcore so nvidia 9300 M G mojot lap top e 2 pati bolje od na sestra mi lap topot .и3 ти е двојадрен процесор од поновата серија на интел. а кор 2 дуо то ти е од постарата серија на интел ( и е послаб од и3 ). А за графичката.. ако ти е за филмови и сл, ке ти врши работа и интегрираната ( т.е забрави на понови игри ). додека другиот лаптоп со кор 2 дуо то има појака графичка ( нвидиа 320М.. со таа може да играш некоа игра на пониски сетинзи ). тоа ти е.. за твоите потреби првиот ти е подобар ( тој со и3 процесор ).
Имам WD MyPassport 500 GB и сум презадоволен!Препорачајте екстерен диск. Пожелно е да биде WD, над 500GB, без адаптер за струја ( само усб ).
И што мислите за WD Passport ( или како се викаше ), дали е добар, колку пари, брзина на читање/запишување.
jas imam xl-740k dosta soliden maus e samo treba da imas golema raka za da ti lezi, inace mausot e besprekoren veke 1 godina i dobro izgledaMicrosoft Intelli 3.0 или A4 Tech X7 XL740K? (или Logitech MX518?)
isto i MX518 e zver maus i dobro lezi na rakaJimmyHoFa напиша:jas imam xl-740k dosta soliden maus e samo treba da imas golema raka za da ti lezi, inace mausot e besprekoren veke 1 godina i dobro izgleda
Од овие најдобро лежи во рака Logitech MX518Microsoft Intelli 3.0 или A4 Tech X7 XL740K? (или Logitech MX518?)
Маусиве не се од рангот на “пазарче“ што значи сите имаат огромна прецизност и осетливост а MX-518 според мене е ѕвер од маусОК тогаш, мене ми е побитно како лежи на рака, комфорт итн. (не дека и прецизност не ми е важна) И немам нешто голема рака, па така да ќе земам MX518 Фала на сите.
Знам дека не се обични офис мауси, затоа и земам еден за гејминг Бидејќи со овој маусов шо го имам не се игра асално.... плус и скролот откажува.Маусиве не се од рангот на “пазарче“ што значи сите имаат огромна прецизност и осетливост а MX-518 според мене е ѕвер од маус
jas pleskam cs cesto gi probav mx 518 pa g 500 i na kraj zavrsiv so m500 nekako najdobar skor mi praviЗнам дека не се обични офис мауси, затоа и земам еден за гејминг Бидејќи со овој маусов шо го имам не се игра асално.... плус и скролот откажува.
Мислиш со G500? Мн. скап е тој, затоа се двоумев меѓу тие горенаведените 3 мауси. Како и да е ќе земам MX518.jas pleskam cs cesto gi probav mx 518 pa g 500 i na kraj zavrsiv so m500 nekako najdobar skor mi pravi