Tegla
Interista
- Член од
- 20 февруари 2012
- Мислења
- 5.118
- Поени од реакции
- 9.068
Intel i5 најефтинатаАко може помош околу изборот се двоумам помеѓу AMD FX 6300 и Intel i3-4130. Ми треба за играње на нови игри. позз
Intel i5 најефтинатаАко може помош околу изборот се двоумам помеѓу AMD FX 6300 и Intel i3-4130. Ми треба за играње на нови игри. позз
Ја гледав и таа варијанта но најефтиниот i5 е 4440 околу 9000, многу ми е бидејќи треба и матична да кумувам затоа сакав околу 9000 да ми дојде комплет( 6000 процесор, 3000 матична)Intel i5 најефтината
Нови игри и 9000 денари буџет не одат рака под рака. Ти треба најмалку 15000 за солиден гејмингЈа гледав и таа варијанта но најефтиниот i5 е 4440 околу 9000, многу ми е бидејќи треба и матична да кумувам затоа сакав околу 9000 да ми дојде комплет( 6000 процесор, 3000 матична)
Другар не реков дека сакам да играм на ultra-high сакам да го појачам малку и се мислам помеѓу овие два кој е подобра варијантаНови игри и 9000 денари буџет не одат рака под рака. Ти треба најмалку 15000 за солиден гејминг
Предлог за ефтини а колку толку добри звучници до 1500 ден...барем бас да имаат![]()
Delux имаат многу добри звучници за тие пари, јас купив едни као ај за привремено веќе 3-4 години ги користам и се со ист звук како кога ги купив. Баш сум задоволен и покрај тоа што се евтини. За двојно повеќе пари веќе имаш подобри ама за тие пари се суперПредлог за ефтини а колку толку добри звучници до 1500 ден...барем бас да имаат![]()
Претходно ми рикнаа два зелени (Green), искинав нерви, сега сум раат.Страшен диск.....секоја чест за WD. Го имам истиот, пре-ефтин а ултра брз.
Какво напојување имаше кога ти рикнаа зелените?Претходно ми рикнаа два зелени (Green), искинав нерви, сега сум раат.
Кинеско срање, а сега Cooler Master G650M.Какво напојување имаше кога ти рикнаа зелените?
зависи по која ценаhttp://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=us&lc=en&docname=c03828862 dali ovoj laptop vredi da se kupi?
Што е толку лошо во дискови наменети за storage? Јас имам еден зелен, го користам само за чување мултимедија и одлично си ја врши работата. Целосно тивок е и кога е дефрагментиран е прилично брз за мојата намена. Што повеќе му треба на еден хард диск за чување податоци?Многу лоши дискови.