H
Hip.Hop_MKD
Гостин
Едно прашање дали преку Таблет може да се логирам на FaceBook ( да користам чат) , форуми но и на You Tube & MSN ? ![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
не таблетите се измислени за да ги купиш и да ги урамиш на ѕид.Едно прашање дали преку Таблет може да се логирам на FaceBook ( да користам чат) , форуми но и на You Tube & MSN ?![]()
Фала богу дека можешЕдно прашање дали преку Таблет може да се логирам на FaceBook ( да користам чат) , форуми но и на You Tube & MSN ?![]()
Гледам добра рецензија има ,а и не е скап ова може кај нас да се купи или треба да порачувам од интернет?smihajlo За микрофон можеш да си земеш некој clip-on mic. Јас на моите HD 555 имам Zalman Zm-Mic1 и супер ми врши работа.
Го нема кај нас, јас го нарачав од amazon uk.Гледам добра рецензија има ,а и не е скап ова може кај нас да се купи или треба да порачувам од интернет?
Благодарам Однапред
1.Царина можно е да има, дури и да има пак доаѓа далекуууу поефтино од све тука.Неколку прашања.
http://www.ebay.com/ctg/Crucial-Technology-128-GBInternal-CT128M4SSD2-SSD-Solid-State-Drive--/108780389?_refkw=crucial m4&_pcatid=401&_pcategid=165&_dmpt=US_Solid_State_Drives
Има некој нарачувано ? Царина нема така ? Дали има шанси поштарот да ужива со нов SSD? Од прилика за колку време стига ?
6790Дечки ако може да ми помогнете,сакам да купам графичка и се мислам измеѓу GeForce 550ti,ATI 6790 и ATI 6850.Цената им е отприлика иста и би сакал да го чујам вашето мислење која од овие 3 графички е најдобриот избор.
Јас кога купував графичка пред некој месец ја имав истата дилема. Се мислев помеѓу 6790 и 6850. После подолго читање по форуми и рецензии, а и по препорака на неколку форумџии, се испостави дека 6790 е инфериорна во поглед на 6850. 6850 се смета за одлична графичка во однос на цена перформанси и јас би ти ја препорачал 6850 дефинитивно. Вака на карактеристики изгледа одлично 6790, ама скоро на сите форуми и рецензии пишува дека нешто не е во ред со картичката, и троши повеќе енергија од 6850. Тука игра улога и на која резолуција играш, за да можеш да осетиш поголема разлика, ама и да играш на помала, можеби во иднина ќе се префрлиш на поголема.Дечки ако може да ми помогнете,сакам да купам графичка и се мислам измеѓу GeForce 550ti,ATI 6790 и ATI 6850.Цената им е отприлика иста и би сакал да го чујам вашето мислење која од овие 3 графички е најдобриот избор.
Gtx 550ti, не вреди за парите, малце е појака од HD6770 и малце послаба од HD6790.Дечки ако може да ми помогнете,сакам да купам графичка и се мислам измеѓу GeForce 550ti,ATI 6790 и ATI 6850.Цената им е отприлика иста и би сакал да го чујам вашето мислење која од овие 3 графички е најдобриот избор.
Од кога 6790 е подобар избор од 6850?6790
Грешка во бројки.Gtx 550ti, не вреди за парите, малце е појака од HD6770 и малце послаба од HD6790.
HD 6790 не е лоша, али за малце повеќе пари дефинитивно HD6850. Околу 20% е побрза од HD6790.
Од кога 6790 е подобар избор од 6850?![]()