Факти за #влијателните

• Креатор на темата Moon Child
  • Време на започнување
H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Јас после Кајгана Акцијата си останав на Twitter. И таму исто како овде, исто како и во RL има и саглам и има некој што се ептен дигнати. Бев на еден твитап и супер си поминав, затоа благодарност до нив. Мило ми е што ги запознав некој од нив, има уште неколку кој сакам да ги запознаам, највеќе едно братче од Велес D.ROSE ( го сакам копиљов како брат иако не го знам лично:rolleyes::giggle::love: ) . Рака на срце може тие Кајганџии што ме следат да видат дека не крадам и не преведувам твитови од англиски ј. на македонски ј. туку си мрчам тоа што ќе ми падне на памет. Неколку дена немам пишано т.е. твитнато ништо, а како и да е ќе почнам од интернет просторов да се повлекувам од секаде и да ја насочам енергијата кон нешто креативно што ќе ме исполнува. Ова сё е само за пополнувањ време, а времето си тече. Не сакам да оставам така.. Кој не верува еве му:
https://twitter.com/HipHop_MKD
Cesar VialpandoView my profile page
  • 13,596TWEETS
  • 764FOLLOWING
  • 763FOLLOWERS
Tweet text
P.S. Тежок спамер сум! :D

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Интересни се овие, од сите проблеми во светов за кои можат да мрчат, се фатија за тоа колку Кристина Агилера станала мрсна мома. Плачат за ремет.

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Незнам каде точно ама некаде низ форумов прочитав кампања И јас сум влијателен.

А

Атомската мравка

Гостин
Добар дел од твитерџиите тек сега ја најдоа темата па моментално ја читаат не за џабе има моментално онлајн „Онлајн: 1.985 (членови: 560, гости: 1.425)“ и најинтересното е што мислат дека од форумот први сте почнале да ги хејтате/тролате :D

А

Атомската мравка

Гостин
Објавувачот ‏@Publishermkd
На кајгана се јадат гомна за твитер. На твитер, за кајгана. Зошто мислите дека сте различни не знам само?

А сега заедно запалете го лулето на мирот :LOL:

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Твитер имаат календар...:P

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон