Оти очигледно е морон во движење. Некои луѓе навистина не заслужуваат да ги поддржиш туку да ги плукаш додека ги гледаш. Од кај на мајмунот му даваш поддршка па и те плука. Значи оваа Македонија е полна со клошари.Зашто овој мисли дека ние ја напишавме статијата за него?
Не фала. Од луѓе без мозок и од платенички души продадени не барам поддршка, барем не јас лично. После сите работи или не е интелектуалец како што мислиш ти и е со атрофиран ум, или е интелектуалец што ќе те продаде за кило компири. Која год верзија и да е пуштањето на него и неговите следбеници сами да се удават е најдобро. Без милост, без поддршка нека се удават во гомната. Видовме колку се они фини, мирни, толерантни, космополити и пацифисти. Се додека се согласуваш со нив. Ако не се согласуваш со нив им го гледаш целото лицемерие, подлост, агресија и себичност. Од кога трубам какви се реално, на крајот јас бев крив и заостанат. Општо препорачувам на сите, размислете два пати пред да се удружите со такви бандити и нивните групации. Типот има 2 недостатоци: на коса и на мозок. За она првото има ''креативни'' решенија со импровизирани сунитски турбанчиња да го прикрие тоа. За вториот недостаток за жал нема решение. Уствари за глупци има решение. Несфатени пички лесно можеш да ги запалиш ако си диџеј. Секогаш можеш да најдеш несфатена пичка која свршава на било каков ремикс на оваа пролив песнаАман бе, го заклавте...
А колку само добро би ни дошла взаемна поддршка во моментов. И ние да бевме со нив на мостот(затоа што, партиски срања настрана, идејата е одлична), а и тие да беа со нас на твитер.
Ама ги уби ова хипстерашење. Ги разлигави до посер.
Хаха која јака класа на народ. Јадат гомна за се што се случува на политичката сцена од власта моментално а се потепале да се сликаат со Коце. Цареви!
Најинтересно беше на твитер кога дојдоа дечкиве од Кајгана.Влијателниве ќе пукнеа зашо ги немаше у најспомнувани твитерџии недела дена хаха