Факти за #влијателните

• Креатор на темата Moon Child
  • Време на започнување
Член од
6 септември 2007
Мислења
1.361
Поени од реакции
2.176
Да, и јас имав такво чувство кога му ги читав твитовите, ко ние да сме му криви што го означуваат провладини весници :) Во секој случај, на погрешна врата лае, од почетокот.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Зашто овој мисли дека ние ја напишавме статијата за него?
Оти очигледно е морон во движење. Некои луѓе навистина не заслужуваат да ги поддржиш туку да ги плукаш додека ги гледаш. Од кај на мајмунот му даваш поддршка па и те плука. Значи оваа Македонија е полна со клошари.

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.175
Поени од реакции
25.962
Аман бе, го заклавте... :)
А колку само добро би ни дошла взаемна поддршка во моментов. И ние да бевме со нив на мостот(затоа што, партиски срања настрана, идејата е одлична), а и тие да беа со нас на твитер.
Ама ги уби ова хипстерашење. Ги разлигави до посер.
Не фала. Од луѓе без мозок и од платенички души продадени не барам поддршка, барем не јас лично. После сите работи или не е интелектуалец како што мислиш ти и е со атрофиран ум, или е интелектуалец што ќе те продаде за кило компири. Која год верзија и да е пуштањето на него и неговите следбеници сами да се удават е најдобро. Без милост, без поддршка нека се удават во гомната. Видовме колку се они фини, мирни, толерантни, космополити и пацифисти. Се додека се согласуваш со нив. Ако не се согласуваш со нив им го гледаш целото лицемерие, подлост, агресија и себичност. Од кога трубам какви се реално, на крајот јас бев крив и заостанат. Општо препорачувам на сите, размислете два пати пред да се удружите со такви бандити и нивните групации. Типот има 2 недостатоци: на коса и на мозок. За она првото има ''креативни'' решенија со импровизирани сунитски турбанчиња да го прикрие тоа. За вториот недостаток за жал нема решение. Уствари за глупци има решение. Несфатени пички лесно можеш да ги запалиш ако си диџеј. Секогаш можеш да најдеш несфатена пичка која свршава на било каков ремикс на оваа пролив песна

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Хаха која јака класа на народ. Јадат гомна за се што се случува на политичката сцена од власта моментално а се потепале да се сликаат со Коце. Цареви!

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Хаха која јака класа на народ. Јадат гомна за се што се случува на политичката сцена од власта моментално а се потепале да се сликаат со Коце. Цареви!

Јас немам слика со Коце, сеуште не станав влијателна :(

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.660
Поени од реакции
22.413
Может малку офтопик - живи ли се овие уште? (и се надевам никој саглам Кајганџија е меѓу нив :cautious:)

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Живи се сеуште се истите пациенти. Кој е со нив е фраер кој не тој е Гебелсоид.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Живи се бе. Си организираа Твитер награди и медали си даваа. Дваес души меѓусебно медали си даваат. И тоа ко Нобел да добиле им беше реакцијата.

Само што испадна најдобриот твит што го прогласија, преведен да ти бил од српски :pos:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.660
Поени од реакции
22.413
Значи тоа твитерот бил некој мини-биотоп каде што можат екстремно ретки култури да просперираат па и награди да си даваат :pos: Не сум во тек ама се изнасмеав штом е така :icon_mrgr:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.510
Поени од реакции
8.115
Влијателните си даваат награди неколку години со ред, уште од времето кога на прсти се броеја македонците на твитер. Кога ќе ми текне дека и другарка ми АлекСС3 влезе у потесен круг за награда на вторите твитер награди :)

Туку да ископирам еден твит на Ilumious
Најинтересно беше на твитер кога дојдоа дечкиве од Кајгана.Влијателниве ќе пукнеа зашо ги немаше у најспомнувани твитерџии недела дена хаха

Kajgana Shop

На врв Bottom