ФУДБАЛЕРИ КАЈГАНЏИИ!

Кој ќе победи - пие пиво на гага?

• Вкупно гласачи
    52
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Thief напиша:
Скул,
против мене ќе навиваш?! :(
Жал ми е срц,ама факт е дека ЈУЗЕРИТЕ ќе тепаат.:vozbud::vozbud::vozbud:Ако сакаш после натпреварот можам да ти средам да добиеш 2 голтки пиво.Дил?

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Топка може да помине,човек никако хахахаххаа

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Топка е баниран.....а за таа топка ми збориш? хехе,а колку на колку ке праиме? и колку партии,води некој евиденција?

BusHav

Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
mRnO напиша:
Топка е баниран.....а за таа топка ми збориш? хехе,а колку на колку ке праиме? и колку партии,води некој евиденција?
Зависи колку души ќе дојдат да играат

Член од
22 јануари 2005
Мислења
980
Поени од реакции
4
sch00lGirL напиша:
Жал ми е срц,ама факт е дека ЈУЗЕРИТЕ ќе тепаат.:vozbud::vozbud::vozbud:Ако сакаш после натпреварот можам да ти средам да добиеш 2 голтки пиво.Дил?
Ако ти дадам маица и тампони со мојот лик, ќе навиваш за мене?:toe:

BusHav

Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Thief напиша:
Немој да ја наведуваш на темната страна:nenene:,башка си има она кого да бодри кај јузерите:wub:

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Thief напиша:
Нцк.Бушав има боље понуда :wub:УСтвари,ај ако ми се бендиса маицата,може ќе навивам мааалце за тебе.

SteF

I love this Kich
Член од
19 март 2006
Мислења
2.183
Поени од реакции
1
sch00lGirL напиша:
Ама пази,јас сум страстен навивач на јузерите.Немој да чујам дека навиваш за админите,оти знаеш што ти се деси вчера.:zlo:
KOLKU SAMO SE SLOZUVAM SO SITE TVOI MISLENJA :vozbud:

Thief напиша:
:nenene: nemozes tolku lesno da gi potkupis, pogotovo vakov strasen navijac, (vodza:pishtoldz )

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
sch00lGirL напиша:
Ама пази,јас сум страстен навивач на јузерите.Немој да чујам дека навиваш за админите,оти знаеш што ти се деси вчера.:zlo:
more i toa sto vikas...ako mi se dzitnes ko vcera kje me potepas...znaci admini i urbanco posebno,zal mi e,eme nemam izbor i ja kje navijam za juzeri :toe: baska luda e bubalicava,ne se 'rckam so nea :) :)

Urban_Mover

Madridista
Член од
31 октомври 2005
Мислења
2.160
Поени од реакции
125
Аууу Стеф ново засилување на јузерите леле жустро ке биде мамата али пак се знае кој ке тепа НИЕ како и увек......:vozbud:

Леле а доти4ната гласала за јузери а и нив ке ги бодри не го очекував ова од неа срамота.....:nenene:

Член од
22 јануари 2005
Мислења
980
Поени од реакции
4
Acid - шпиц
Мистичен - полушпиц
Urban_Mover - кажи позиција, не знам на која играш :)
Thief - везни (среден ред)

Ни фалат уште двајца? :( Еден голман и еден доообар одбранбен. Кој игра друг од кај нас? Урбан, певај! :)

Urban_Mover

Madridista
Член од
31 октомври 2005
Мислења
2.160
Поени од реакции
125
Ја играм одбрана централна бековска позиција ко Серхио Рамос сум само напад не и голман многу слабо така да би било добро да најдеме некој голман што ке брани цело време за да не мора да се менуваме ние...........

Ѕвер

Перфекционист
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.223
Поени од реакции
28
Биче тесно, биче НУЛА (0) - ТРИ (3) :zlo:

BusHav

Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Ќе го зачлениме утре Ковачев,па ќе дојде во сабота за нас да брани хахахахахах

Член од
22 јануари 2005
Мислења
980
Поени од реакции
4
За тимот секогаш се жртвувам и подготвен сум да играм на секоја позиција, ама не знам да бранам, дупка сум за тоа. :( Ептен би било фино кога би нашле еден солиден голман и уште еден одбранбен (5+1 играме, така?).
Би ги затвориле сите позиции... Би имале двајца во одбрана, јас у среден ред, Мистичен средњак и ќе се уфрла у напад, и Ејсид ќе биде егзекуторот.
Бидејќи десната нога ми е појака страна, претпочитам игра централно и лево на теренот, па би било добро, ако имаме левак, да ја покрие десната страна.

Го гледам сега на ХТВ Ќиро Блажевиќ - може вода да ми носи за тактики и стратегии. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom