Скулгрл
Queen of the superficial::..
- Член од
- 17 јануари 2006
- Мислења
- 5.059
- Поени од реакции
- 69
Жал ми е срц,ама факт е дека ЈУЗЕРИТЕ ќе тепаат.Thief напиша:Скул,
против мене ќе навиваш?!![]()

Жал ми е срц,ама факт е дека ЈУЗЕРИТЕ ќе тепаат.Thief напиша:Скул,
против мене ќе навиваш?!![]()
Зависи колку души ќе дојдат да играатmRnO напиша:Топка е баниран.....а за таа топка ми збориш? хехе,а колку на колку ке праиме? и колку партии,води некој евиденција?
Ако ти дадам маица и тампони со мојот лик, ќе навиваш за мене?sch00lGirL напиша:Жал ми е срц,ама факт е дека ЈУЗЕРИТЕ ќе тепаат.Ако сакаш после натпреварот можам да ти средам да добиеш 2 голтки пиво.Дил?
Немој да ја наведуваш на темната страна:nenene:,башка си има она кого да бодри кај јузерите:wub:Thief напиша:Ако ти дадам маица и тампони со мојот лик, ќе навиваш за мене?![]()
Нцк.Бушав има боље понуда :wub:УСтвари,ај ако ми се бендиса маицата,може ќе навивам мааалце за тебе.Thief напиша:Ако ти дадам маица и тампони со мојот лик, ќе навиваш за мене?![]()
KOLKU SAMO SE SLOZUVAM SO SITE TVOI MISLENJAsch00lGirL напиша:Ама пази,јас сум страстен навивач на јузерите.Немој да чујам дека навиваш за админите,оти знаеш што ти се деси вчера.:zlo:
:nenene: nemozes tolku lesno da gi potkupis, pogotovo vakov strasen navijac, (vodza:pishtoldz )Thief напиша:Ако ти дадам маица и тампони со мојот лик, ќе навиваш за мене?![]()
more i toa sto vikas...ako mi se dzitnes ko vcera kje me potepas...znaci admini i urbanco posebno,zal mi e,eme nemam izbor i ja kje navijam za juzerisch00lGirL напиша:Ама пази,јас сум страстен навивач на јузерите.Немој да чујам дека навиваш за админите,оти знаеш што ти се деси вчера.:zlo: