Еве го составот :Acid напиша:Бати, кои сте вие? Сакам да си искалкулирам колку ќе изгубите уште од сега
Тиф забега еј хахахахахаThief напиша:Кој ќе ви брани? А-леа, кој ќе ви брани? Кооој ќе ви брааа-ниии, алеа, кој ќе ви бра-ни?
Кој ќе ви брани?! А-леа, кој ќе ви брани?!
Taка да со ова, повеќе од сигурно е дека ќе бидете лесен залак. Единствениот од вашата екипа кој достоинствено и храбро знаел да се спротистави на моите шутеви бил Долфинот. Другите се криеле :pos2:BusHav напиша:Долфин најверојатно не доаѓа така да нема да имаме изгледа голман
Не знам јас кој се криел,ќе видимеМистичен напиша:Taка да со ова, повеќе од сигурно е дека ќе бидете лесен залак. Единствениот од вашата екипа кој достоинствено и храбро знаел да се спротистави на моите шутеви бил Долфинот. Другите се криеле :pos2:
А зошто си сигурен дека ќе шутнешМистичен напиша:повеќе од сигурно е дека ќе бидете лесен залак. Единствениот од вашата екипа кој достоинствено и храбро знаел да се спротистави на моите шутеви бил Долфинот. Другите се криеле :pos2:
Шефе... нам кој ни е голман? Кој бранел претходните натпревари? Прашувам, оти страв ме фаќа: првиот голман, кого го викаат Мачурот поради своите пантерски скокови, не ни е тука.Мистичен напиша:Taка да со ова, повеќе од сигурно е дека ќе бидете лесен залак. Единствениот од вашата екипа кој достоинствено и храбро знаел да се спротистави на моите шутеви бил Долфинот. Другите се криеле :pos2:
Aко ме чувате по тројца, можеби стварно и нема да можам, ама како што стојат работите од минатите натпревари кога сме играле...црно (или црвено) им се пишува на дланките на голманотBatistuta напиша:А зошто си сигурен дека ќе шутнеш
И треба да те фаќа стравThief напиша:Шефе... нам кој ни е голман? Кој бранел претходните натпревари? Прашувам, оти страв ме фаќа: првиот голман, кого го викаат Мачурот поради своите пантерски скокови, не ни е тука.
Морам да потврдам, така е . . . затоа ни треба голман со муда до земјаМистичен напиша:црно (или црвено) им се пишува на дланките на голманот