F
FrAnKEnsTEiN
Гостин
Шо ми крадеш моја реплика од минатиот пат бе???:star::star::ne:BusHav напиша:И ветер да вее
И бура да коси
Бушав на јузерите
Победа им носи
Шо ми крадеш моја реплика од минатиот пат бе???:star::star::ne:BusHav напиша:И ветер да вее
И бура да коси
Бушав на јузерите
Победа им носи
Обавезно ова. Мора да се овековечат лицата на јузерите по поразот. Интересно ќе биде да има и видео клипови. Има некој добра (или не добра) дигиталка на лагер?FrAnKEnsTEiN напиша:Абе нека донесе некој апаратче да се посликаме да им ја доловиме атмосферата на тие што нема да дојдат:pos2::pos2::pos2:!!!
Acid напиша:Бати, ти педерски ја откажа кладбата минатиот натпревар кога виде дека ќе победиме.. На крај вие не победивте, ама нема врска, битен е кукавичкиот јузерски (читај „лузерски“) гест што го направивте. :nenene:
Така е бе бати :bravo:Batistuta напиша:Ако ти е толку битно, па уште и лажеш тогаш ок, така нека биде.
Само да те потсетам дека ти рече пред утакмица не играме у пиво, кога водевте 3:2 рече дека играме у пиво. Јас реагирав на тоа, ама сепак се договоривме да биде у пиво бидејќи почна да ме нарекуваш пи*ка
Од сега за да нема вакви работи, јасно да се знае : Секоја утакмица е у пиво :wink:
Aman be so toa pivo. Jas doagam za rekreacija i trcanje, a ako tepaat juzerite, moeto pivo go davam na drug. :wink:Batistuta напиша:Ако ти е толку битно, па уште и лажеш тогаш ок, така нека биде.
Само да те потсетам дека ти рече пред утакмица не играме у пиво, кога водевте 3:2 рече дека играме у пиво. Јас реагирав на тоа, ама сепак се договоривме да биде у пиво бидејќи почна да ме нарекуваш пи*ка
Од сега за да нема вакви работи, јасно да се знае : Секоја утакмица е у пиво :wink:
BTW Мацко ако не примети јас секогаш носам едно шугаво камерче со мене така да пак ќе го земам!!!Acid напиша:Обавезно ова. Мора да се овековечат лицата на јузерите по поразот. Интересно ќе биде да има и видео клипови. Има некој добра (или не добра) дигиталка на лагер?
Обавезно ќе ги тепаме бе сонце не се секирај ти!!!А за пренос ќе има на eurosport за сите тие што нема да можат да дојдат!!!:pos2::pos2:eci^^^ напиша:so sreka na juzerite,oni mi se favoriti,posebno bushav i frenki!Iako nema da bidam tamu,mojata podrska e bezrezervna,samo nemojte ko sinoka so me razocaraa brazil i vie da me razocarate!NE SAKAM ni da pomislam na toa!Jas ke sedam pokraj malite ekrani i ke ve bodram!samo steta sto ke nema direkten prenos
Sega gledam, i sudija sme imale. :bravo:ViRuS напиша:Значи и јас да доаѓам за судија така?
ОК Доаѓам!!!
Читај погоре малце бе а не само да пишуваш!!!Тоа е договорено вишеMacedonian напиша:Neka zeme togas nekoj aparat, za da vidat i drugite.
:zlo: