ФУДБАЛЕРИ КАЈГАНЏИИ!

Кој ќе победи - пие пиво на гага?

• Вкупно гласачи
    52
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
F

FrAnKEnsTEiN

Гостин
BusHav напиша:
И ветер да вее
И бура да коси
Бушав на јузерите
Победа им носи
Шо ми крадеш моја реплика од минатиот пат бе???:star::star::ne::pos::pos:

F

FrAnKEnsTEiN

Гостин
Абе нека донесе некој апаратче да се посликаме да им ја доловиме атмосферата на тие што нема да дојдат:pos2::pos2::pos2:!!!

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.448
FrAnKEnsTEiN напиша:
Абе нека донесе некој апаратче да се посликаме да им ја доловиме атмосферата на тие што нема да дојдат:pos2::pos2::pos2:!!!
Обавезно ова. Мора да се овековечат лицата на јузерите по поразот. Интересно ќе биде да има и видео клипови. Има некој добра (или не добра) дигиталка на лагер?

Batistuta

..пак од скриен број...
Член од
16 февруари 2005
Мислења
1.945
Поени од реакции
50
Acid напиша:
Бати, ти педерски ја откажа кладбата минатиот натпревар кога виде дека ќе победиме.. На крај вие не победивте, ама нема врска, битен е кукавичкиот јузерски (читај „лузерски“) гест што го направивте. :nenene:

Ако ти е толку битно, па уште и лажеш тогаш ок, така нека биде.
Само да те потсетам дека ти рече пред утакмица не играме у пиво, кога водевте 3:2 рече дека играме у пиво. Јас реагирав на тоа, ама сепак се договоривме да биде у пиво бидејќи почна да ме нарекуваш пи*ка :)

Од сега за да нема вакви работи, јасно да се знае : Секоја утакмица е у пиво :wink:

PuMbA

BUCENCE
Член од
22 февруари 2006
Мислења
1.064
Поени од реакции
2
Batistuta напиша:
Само да те потсетам дека ти рече пред утакмица не играме у пиво, кога водевте 3:2 рече дека играме у пиво. Јас реагирав на тоа, ама сепак се договоривме да биде у пиво бидејќи почна да ме нарекуваш пи*ка :)

Од сега за да нема вакви работи, јасно да се знае : Секоја утакмица е у пиво :wink:
Така е бе бати :bravo:

PuMbA

BUCENCE
Член од
22 февруари 2006
Мислења
1.064
Поени од реакции
2
Абе добро денеска ќе се игра пак?За да дојдам да гледам и да пукам сеир хаха

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
Batistuta напиша:

Aman be so toa pivo. Jas doagam za rekreacija i trcanje, a ako tepaat juzerite, moeto pivo go davam na drug. :wink:

p.s. Nesto gi nema adminite i moderatorite, Da ne ispadne posle juzeri megu sebe da igrame?:icon_roll

Ѕвер

Перфекционист
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.223
Поени од реакции
28
И ја доаѓам денес у 6! :zlo:

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
Значи и јас да доаѓам за судија така?
ОК Доаѓам!!!

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
Acid напиша:
Обавезно ова. Мора да се овековечат лицата на јузерите по поразот. Интересно ќе биде да има и видео клипови. Има некој добра (или не добра) дигиталка на лагер?
BTW Мацко ако не примети јас секогаш носам едно шугаво камерче со мене така да пак ќе го земам!!!

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
so sreka na juzerite,oni mi se favoriti,posebno bushav i frenki!Iako nema da bidam tamu,mojata podrska e bezrezervna,samo nemojte ko sinoka so me razocaraa brazil i vie da me razocarate!NE SAKAM ni da pomislam na toa!Jas ke sedam pokraj malite ekrani i ke ve bodram!samo steta sto ke nema direkten prenos:(

F

FrAnKEnsTEiN

Гостин
eci^^^ напиша:
so sreka na juzerite,oni mi se favoriti,posebno bushav i frenki!Iako nema da bidam tamu,mojata podrska e bezrezervna,samo nemojte ko sinoka so me razocaraa brazil i vie da me razocarate!NE SAKAM ni da pomislam na toa!Jas ke sedam pokraj malite ekrani i ke ve bodram!samo steta sto ke nema direkten prenos:(
Обавезно ќе ги тепаме бе сонце не се секирај ти!!!А за пренос ќе има на eurosport за сите тие што нема да можат да дојдат!!!:pos2::pos2:

F

FrAnKEnsTEiN

Гостин
Macedonian напиша:
Neka zeme togas nekoj aparat, za da vidat i drugite.

:zlo:
Читај погоре малце бе а не само да пишуваш!!!Тоа е договорено више

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom