Па ако имаш поени ќе влезеш во државна квота а ако не треба да имаш согласност дека ќе се кофинансираш нели штом не си во државна квотаДечки, во iknow системот мора да се штиклира согласност за кофинансирање или не е морално, пошто сакам на државна квота?
Јас имам околу 85 поени, ме интересира дали ќе можам да влезам на Економски без кофинансирање? Затоа не сакам да штиклирам, па ако влезам влезам ако не здравје.Па ако имаш поени ќе влезеш во државна квота а ако не треба да имаш согласност дека ќе се кофинансираш нели штом не си во државна квота
Sent from my SM-J200H using Tapatalk
Генерално зависи од другите пријаени но 90 посто влегуваш во државна квота.Од сигурни извори ти кажувамЈас имам околу 85 поени, ме интересира дали ќе можам да влезам на Економски без кофинансирање? Затоа не сакам да штиклирам, па ако влезам влезам ако не здравје.
Какви сигурни извори, откај знаеш колку луѓе ќе се пријават, со кои поени и на кој смер.Генерално зависи од другите пријаени но 90 посто влегуваш во државна квота.Од сигурни извори ти кажувам
На кој смер на Економски? Тешко на Финансиски со овие поени, а можда и Сметководство.Јас имам околу 85 поени, ме интересира дали ќе можам да влезам на Економски без кофинансирање? Затоа не сакам да штиклирам, па ако влезам влезам ако не здравје.
Какви сигурни извори, откај знаеш колку луѓе ќе се пријават, со кои поени и на кој смер.
На кој смер на Економски? Тешко на Финансиски со овие поени, а можда и Сметководство.
А моето прашање е - До кога се пополнува таа пријавата на интернет? До утре? До четврток?
Ух, на сивите, е сега дали се 10 или 50, не знам. Појди во книжара, ќе ти дадат уплатница речиси потполнета.Дечки, административна такса од 50 ден. како се плаќа? На уплатница ПП10 или?
Јас на црвена платив инаку на страната на факултетот кај мене имаа објавено жиро сметка и се тоа само јас да потполнам и да платам.Ух, на сивите, е сега дали се 10 или 50, не знам. Појди во книжара, ќе ти дадат уплатница речиси потполнета.