Уживам...

Член од
15 октомври 2011
Мислења
13
Поени од реакции
3
Уживам кога слушам музика,уживам на прошетка навечер,уживам кога сум со луѓето што ги сакам , уживам кога играм кошарка .Едноставно уживам во животот :)

Член од
20 мај 2008
Мислења
1.099
Поени од реакции
1.079
Најголемо задоволство ми е кога ќе отидам на некоја планина и ќе заостанам зад групата и така сам уживам во планината,шумата,птиците,сонцето....
Исто така уживам и кога шетам сам во тивок маглив есенски ден.Нема гужва и немаш осет дали е утро или пладне...

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Уживам во себеси, затоа што го исполнив даденото ветување, не е којзнае што ама исполнувањето на дадениот збор ме исполни духовно.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Супер ми е и не знам зошто.

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.407
---------------------------------------------------------------------------------------------
А во раце денешниот дневен весник ,
А на насловната страна токму тие што ми требаат
во оваа пригода Г..дин.......и Г..ѓа.... ха...ха....
што убаво се.......брише
ова не е реклама туку наша стварност
за жал
----------------------------------------------------------------
Е ОВА Е МАКЕДОНИЈА

Член од
2 август 2011
Мислења
139
Поени од реакции
44
uzivam vo slusanje muzika; razgovor preku telefon so draga osoba; trosenje pari, koga se smeam, koga se druzam so kogo sakam jas, razgovor so decata, koga go skokotkam soprugot i neznam drugo ne mi teknuva.:свиркам:
--- надополнето: 22 февруари 2012 во 18:32 ---
uzivam vo slusanje muzika; razgovor preku telefon so draga osoba; trosenje pari, koga se smeam, koga se druzam so kogo sakam jas, razgovor so decata, koga go skokotkam soprugot i neznam drugo ne mi teknuva.:свиркам:

Ada?

мјаууууу
Член од
4 април 2009
Мислења
490
Поени од реакции
54
Уживав во денов ама стварно.. од сабајле у кревет едно пола саат се тегнев си лежев, уживав додека читав, додека цртав, се печев на сонце на терасата, кафенце, уживанција.. моментално уживам на линкот поставен погоре Charlie Rouse Quartet 1960.. ах темава ли ми требаше да сфатам дека иако безначаен денов ми бил прекрасен мене значи :)

B

Black Guard

Гостин
Уживам во животот,во бесконечната човечка глупост уживам да гледам како системот од луѓе создава ѕверови....уживам секој миг се додека не потонам целосно.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Сега уживам повеќе отколку пред еден саат.

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Одење сам на школо, наутро. Седење по пола саат на шоља. Есен и паднатите лисја. И :sleep:.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Уживам во сонцето.

Kajgana Shop

На врв Bottom