Убаво е кога возам точак сам покрај кеј или на водно, со МП3 плејер на уши, и моите омилени песни.
Убаво е кога со брат ми правиме муабет кој што на сите им звучи апсурден, а ние не можеме да се воздржиме од смеење.
Убаво е кога ќе се видам со Збратко, со Пичевски, Ангеле или Кико (последниве тројца не се од форум), и кога ќе се гушнам со нив.
Убаво е кога ќе го видам морето летно време, кога ќе се сместам во хотелот, и кога ќе излезам на плажа,
Убаво е кога ќе ја чујам музиката од највната шпица на Стар Трек Војаџер.
Убаво е кога победувам на карти, шах, билијард. Убаво е и кога губам, па има смешки.
Убаво е кога задоволен се враќам дома од исполнет работен ден, и кога на раат си пијам Ред Булл...
Убаво е кога планирам нешто да ми се случи пто ме радува и го исчекувам после тоа.
Убаво е кога пливам на 34 целзиусови во море или езеро, и не сакам да престанам.
Убаво е кога трчам на фитнесс саат време на трака, а и чуството на исполнетост после тоа.
Убаво е кога ќе ми пуштат една од милионите мои омилени песни во диско, клуб или кафич, па кога го ГОРАМ подот од играње.
Убаво ми е кога е друштво, јас кажувам вицови а сите се потепуваат од смеење.
Убаво ми е кога се будам насабајле.
Убаво ми е кога заспивам навечер...
Убаво ми е што живеам и се радувам на животот!!!
Р.Ѕ. За Ана немам што да пишам во оваа тема... Тоа кога ќе отворите тема Прекрасно/Волшебно!