Уапсен е актерот Кили

Dave

subcomandante
Член од
15 февруари 2008
Мислења
1.663
Поени од реакции
2.949
ооооо DAVE просветленику земи и мене ме просветли да ја видам вистината која ја гледаш ти.Такви како тебе што серат и ми продаваат патриотизам и филозофија ги има за ринење со лопата.Да те прашам што направи ти за да биде подобро.Таквите херои како тебе ги викаат пичиња со причина се шиткаате за ситно и не ми попувај многу за идеали.И како се чуствувам оргинално и одлично фала на прашање
--- надополнето: 7 септември 2013 во 11:42 ---


иронија е што не сваќаш што зборува и што сака да каже
Kjuti i pushi togas
 
Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.620
Ајде да ги видам дундите полициски овие криминалци да ги фатат, во строг центар им се случувало
Тинејџер од Кратово прободен со нож се бори за живот - крвава драма на Камениот мост
Ако ги фатат нив немаат ништо корист, така ќе си пафнат ќе си ја продадат машала кој е како нив.
 

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
ke ja kazam pricata u kratki crti posto se iznacitav gluposti,lagi i izmislici.Na Kili mu e dijagnosticiran tumor koj po konvencionalen medicinski pat ne bi sakale da go lecime pouceni od skorata smrt na nasite roditeli(majka mi umre od rak pred nekolku meseci blagodarejki na nasite doktori,a tatko mi od tumor isto taka blagodarejki im nim)Sednav i pocnav da baram na internet koi drugi nacini i lekovi postojat.Posle mnogu procitani (nezavisni)naucni statii i trudovi kako naj jak odnosno edinsven lek za rak momentalno na globalno nivo e tokmu marihuanata,no ne sativa tuku indika ili medical marhuana.Gi kupivme semkite od i gi posadivme.Vo nieden moment toa ne go pravevme tajno

posto jas od mojot mail gi pravev narackite.Policijata zamislete 6 meseci arcela vreme,angazirala lugje,ne sledele pustele pravele za na kraj nivniot plen od plantazite na Kili da e celi 35 grama,da da dobro procitavte ne e greska 35 grama.Ne e vistina deka se 80 saksii tuku se 40 saksii.Jas nema potreba da lazam, niti gubam niti dobivam nesto so toa.Za kraj nasata mila ministerkata mnogu miluva da kaze deka nikoj i nisto ne e nad zakonot,no ja ke i kazam ZIVOTOT e nad zakonot,posebno zivotot na mojot brat e nad site zakoni vkucuvajki go i vasiot zakon gospogjo ministerke.Znaejki go ova mislam deka dojde vreme ako ne za legalizacija togas za dekriminalizacija na ova rastenie od samiot bog dadeno. - Кирил Поп Христов на фејсбук
 

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
На 24 Вести вечерва во емисијата "Патот до Успехот" гостин е Кили.
 
Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.620
Ма немој да ме јебеш бе 40 саксии, па една е доволна for personal use.
 

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Ајде да ги видам дундите полициски овие криминалци да ги фатат, во строг центар им се случувало
Тинејџер од Кратово прободен со нож се бори за живот - крвава драма на Камениот мост

Аха да,ќе ги најдат и ќе ги уапсат бидете сигурни.Ќе ги уапсат исто како што го уапсија Омер пред камери,па за две и пол минути исто така пред камери му извадија лисици,па после тоа гордо мавташе кон македонската група у стил “видете,никој ништо не ми може,власта ме чува“.
Ништо нема да има,исто како и мал милион случаеви.Еве и во Ѓорче избоделе дете,ама па кутрите ние,не остануваме на никого должни ;)
Mислам,јасно ни е на сите дека се заштитени со закон,нешто ко белите мечки на Антартикот,а ние ќе го јадеме за што и да е,е вака ќе одвлекуваат внимание со случаеви како Кили,ќе го уапсат за 10 стебла и ќе кренат фама со јавувања во живо од местото на настанот,со паклени изјави како никој не е над законот и како во Македонија законот е беспрекорен.
Министерке Брковска,кур да ми се напушиш.
 
Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Според адвокатот на Поп Христов неговата официјална одбрана пред истражниот судија била , дека марихуаната му била за лична употреба а не за продажба и тврдел дека неговиот брат не е поврзан со случајот . Адвокатот потврди дека братот на Кили е надвор од Mакедонија но треба да се врати во државата .

Холандската марихуана растена во скопско Визбегово го однесе актерот Кирил Поп Христов во полиција.

МВР го сомничи него и помалиот брат дека во викенд куќата сопственост на нивната мајка одгледувале и произведувале Канабис Сатива. Полицајците кои со кучиња упаднале во куќата - во подрумските простории нашле 80-тина саксии марихуана во лабораторија опремена со сите неопходни услови за одгледување,вентилатори рефлектори систем за наводнување. Некои од стеблата биле високи до еден метар.

Имено, двајцата пријавени во текот на 2012 година, неовластено од Холандија набавиле семенски материјал кој го донеле во Р.Македонија со намера да го засадат. За таа цел, во подрумската просторија во викенд куќа во с. Визбегово (сопственост на нивната мајка) во која живее В.П.Х., специјално подготвиле и опремиле две простории, на тој начин што инсталирале систем за вентилација на воздух (четири вентилатори и едно алиминиумско црево за вентилација), систем за осветлување (три електрични рефлектори и алуминиумски фолии) и систем за затоплување и регулирање на температурата (еден термометар и два термостати) по што во специјално наменет пластичен сад во кој има инсталирано систем за наводнување, произведувале расад од семенскиот материјал кој потоа го пресадувале во саксии со цел да израснат стебла од растението “Canabis Sativa“ , информираат од МВР

Портпаролот на МВР Иво Котевски вели дека првоосомничениот, 46 годишниот Кирил Поп Христов, и претходно добивал пријави од полицијата и му биле изрекувани и затворски казни.

Актерот Поп Христов полицајците го затекнале во дворот во куката во Визбегово и го привеле, во текот на денот ќе биде изведен пред истражен судија. Неговиот 35 годишен брат кој е познат музичар се уште е недостапен. Според МВР последните 6 месеци браќата редовно доаѓале во куќата и ги надгледувале растенијата. Во МВР веќе ги вештачеле стеблата и оценуваат дека се работело Канабис Сатива со висок квалитет.
Bre nepismeni, od koga oranzerisko proizvodstvo se smeta za labaratorija. :pos:
 
Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.620
На погрешно место ја одбрал викендичката, да му беше во Арачиново немаше да го фатат, немаше да влезат таму.
 

Tемјан

the Kingslayer
Член од
19 мај 2011
Мислења
691
Поени од реакции
1.141
Eве зошто е насадена марихуаната. Убав апел има на крајот!

Братот на актерот Кирил Поп Христов, Владимир или популарниот пејач Мио, преку својот ФБ профил се огласи и соопшти дека Кили имал тумор на коските, а дека марихуаната која ја засадиле ја користеле како алтернативен третман за лекување на братот.

-Ќе вија ја кажам приказната во кратки црти бидејќи се изначитав глупости лаги и измислици. На Кили му е дијагностициран тумор кој по конвенционален медицински пат не би сакале да го лечиме поучени од скората смрт на нашите родители (мајка ми умре од рак пред неколку мецеси благодарение на нашите доктори, а татко ми од тумор, исто така, благодарејќи им ним). Седнав и почнав да барам на интернет кои други начини и лекови постојат. По многу прочитани независни научни трудови и статии како најсилен односно единствен лек за рак моментално е токму марихуаната, но не сатива, туку индика или медицинска марихуана. Ги купивме семките и ги посадивме. Во ниеден момент тоа не го правевме тајно бидејќи јас нарачките ги правев од мојот маил. Полицијата замислете, шест месеци арчела време, ангажирала луѓе, не следеле, пустеле, правеле за на крај нивниот плен од плантажите на Кили е цели 35 грама, да добро прочитавте, 35 грама. Не е вистина дека се 80 саксии, туку се 40 саксии. Јас немам потреба да лажам, ниту губам ниту добивам нешто со тоа. За крај, нашата мила министерка многу милува да каже дека никој не е над законот, но јас ќе и кажам дека ЖИВОТОТ е над законот, особено животот на мојот брат е над сите закони, вклучувајќи го и вашиот закон госпоѓо министерке. Знаејќи го ова, мислам дека дојде време ако не за легализација, барем за декриминализација на ова растение од самиот Бог дадено, пишува братот на Кили.

Иако болен, според тврдењата на семејството, на Кили сепак му беше определен притвор од 30 дена откако полицијата вчера упадна во неговата викендичка во Визбегово и ги заплени саксиите со марихуана. Притвор му е доделен и на неговиот брат Владимир кој веста ја чу додека одмара со семејството во Грција.
 
Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
И сега магично цената ќе скокне на 100Е џоинт од најлошите.
Цената на дрогата кажува колку добро полицијата си ја врши работата
 

Kajgana Shop

На врв Bottom