Турнир во CS 1.6 од Гејмзоун-МК

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Ќе може да се игра и без и со Steam. Околу додатни програмчиња не сум информиран, ќе треба да се слушнам со техничкиот оддел :D. Но веројатно нема да има.
Значи ќе врие читери, а?

V

Vollstandig

Гостин
Ќе има неколку админи односно судии на секоја партија.

Во следниве денови ќе ве известиме за дополнителни работи.
Aдмин е тапа работа. Секогаш можи да греши, има дечки што имаат поголеми рефлекси и вештини за играње што се рамни на читот. Едино глупавите , летање, гаѓање вглава на повеќе од 3ца, преку ѕид и слично,се веќе препознатливи за чит.Многу пати ја коа сум играл сум добивал бан, за чит а не дека сум имал.

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Како прво организиран турнир на високо ниво како што велат, се оддржува на еден сервер. Второ награди еден месец паблик сервер, клан вар сервер, претпоставувам лајт се локација Германија. Вреди да се игра за ова?
Како прво - на високо ниво? Кое високо ниво жив ти се едвај 250 фанови на фејсбук се собраа, којзнае дали и тие читкаат по нешто на сајтот, па за турниров молевме друштво и се ставаме на познати форуми, за да се соберат барем 30 тимови...
Како второ - наградите се доволни за почеток, ова е прв турнир. Сфати го како една голема реклама. Кога ќе се увиди дека се има голем интерес, тогаш ќе се продолжи и натаму. Тука доаѓаат рекламчиња, спонзори (т-мобајл..ај не т-шит нека биде ВИП, витаминка, ти реков ми рече) итд. Бејзик економи рулс...Нели Македонија е земја која вришти од економисти, тоа би требало да ни е во крв, не?
Мислиш дека ние не сме свесни дека наградите не се којзнае што?

Заради таквите како ти, луѓето во Македонијава немаат мотивација да продолжат понатаму...Каков народ, таква власт (и немојте после тачи груевски и сл...).

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Aдмин е тапа работа. Секогаш можи да греши, има дечки што имаат поголеми рефлекси и вештини за играње што се рамни на читот. Едино глупавите , летање, гаѓање вглава на повеќе од 3ца, преку ѕид и слично,се веќе препознатливи за чит.Многу пати ја коа сум играл сум добивал бан, за чит а не дека сум имал.
се познава кога некој играч има чит, значи метата почнува да му мрда директно во глава.

Lenny

Seventh Son of a Seventh Son
Член од
16 февруари 2012
Мислења
335
Поени од реакции
406
Ja veke se imam prijaveneno so mojot tim ( IM5 ) , ama ako moze da prasam vo kolku grupi ke bidat rasporedeni timovite i dali sistemot na igra ke bide podobar od 3 mapi ili samo 1 ke se igra ?

Член од
18 ноември 2010
Мислења
194
Поени од реакции
101
Ae soberi uste 2ca,eve i ja ke igram i bloodyjesus za kajgana.Ali samo za zabava i normalno da imate voip kako ts3.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
се познава кога некој играч има чит, значи метата почнува да му мрда директно во глава.
Очигледно немаш искуство со читови.

bibil Админ нема да заврши никаква работа, освен за некои ептен глупи што не знаат ни чит да користат.

И дај да почнеме да се собираме. Тие што имаат steam нека пишат овде:
old_School_mk

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Се дешавало да ме банираат по сервери пошо маусот ми има летнато и рандом иам даено хедшот, ама онака баш рандом, маусот од обично шалтање се наместил на глава и ја само си кликнав. Се дешавало да ме банираат пошо од рандом бушење сум убил човек. Итн итн итн...

А за читови. Има читови шо се местат да пукаат у торзо, да ги гасиш on the fly, помазно рипање од мета на мета, секој втор куршум само да има aim...ехее. Еден обичен wall hack ако не се курчиш да пукаш преку ѕид нема да го приметат админите.
Чим се игра од дома, нишо од таа работа.

А и нека не се праат светци тие шо ќе сакаат да ме цитираат у врска со читовиве :D

Т.е. еве ви интересна статистика. Ни еднаш не ме банирале коа сум имал чит - а сто пати ме банирале коа сум НЕМАЛ чит.

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
И јас би се пријавил за овде, под услов Toneh да признае дека увек бил послаб од мене. Нуб.
Гејлорд, никогаш нема тоа да го направам. Ама, ако сакаш, можеме да направиме екипа, kgn.madmins, и да се пријавиме. :D

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.659
Поени од реакции
34.088
Гејлорд, никогаш нема тоа да го направам. Ама, ако сакаш, можеме да направиме екипа, kgn.madmins, и да се пријавиме. :D
Значи со иста тактика кaко последниот пат кога праевме микс од стариве играчи: Mac)) ботот треба да го земаме за да имаме мамка. Им го фрламе, а ние ги маваме?
Yeah, that could work.

Него, колективно пораснаа гејмериве, или уште со читови? Steam или има античит програми како sXe, Flex и слични?
Години се во прашање. :D

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Значи со иста тактика кaко последниот пат кога праевме микс од стариве играчи: Mac)) ботот треба да го земаме за да имаме мамка. Им го фрламе, а ние ги маваме?
Yeah, that could work.

Него, колективно пораснаа гејмериве, или уште со читови? Steam или има античит програми како sXe, Flex и слични?
Сеедно, битно да се посрамотиме. :D
Јас пре би да играм со Steam, VAC-от не дека е којзнае што, ама подобро тоа него ништо.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

beto10

Теле со визија
Член од
5 јануари 2009
Мислења
234
Поени од реакции
78
Онлајн турнир на кој не се плаќа учество со непозната организација ( простете ми ако само јас не ве знам ) .Од 32 екипи што ќе се пријават да речеме 10 нема да им текне дека се пријавиле и кога треба да и граат , 10 ќе играат со скроз други играчи од тие што ги пријавиле 5-6 ќе бидат реалативно активни и ако стигне лигата до таа фаза на четврт финале ќе наликува на онлајн лига горе долу..Плус онлајн ништо не е сигурно така да наградите може и да не се добијат а може и да исчезне целата организација 5 минути по одигрувањето на финалето ( доколку се дојде до истото ) . Не ме сфаќајте погрешно не хејтам него од искуство ви кажувам како ќе биде од прилика :) доколку ви се пука асално каман во сабота у инсомниа железара лан турнир со плаќање учество некако поцивилизиран настан :) доколку зборуваме само за забава и отидено време од мапа две тогаш онлајн океј е , доколку се спроведе како што треба секако :) поздрав до организацијата

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Yeah, that could work.

Абе вие сте најјаки како Меси и Роналдо, ама јас сум Марио Гомез за вас! :)

Кој беше MVP на првиот турнир и кои underdogs го освоија?

Иначе сум за играње, само ако сфатив дека треба оригиналка за преку Steam - ја неам...

Член од
28 јануари 2012
Мислења
4.502
Поени од реакции
8.715
Не ми е до кавга сите ми се пуштивте :eek: нема везе да не одолговлекувам ако сака некој кланска нека ме контактира.

Kajgana Shop

На врв Bottom