@cool@
Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
- Член од
- 2 јуни 2007
- Мислења
- 23.601
- Поени од реакции
- 27.114
дај превод
превод за што?!дај превод
Роумингот во ЕУ е по евтин од 1 јули
http://www.dnevnik.bg/evropa/novini_ot_es/2012/07/01/1853649_roumingut_v_es_e_po-evtin_ot_1_juli/
--- надополнето: 1 јули 2012 во 10:48 ---
превод за што?!
Земи оди на своја режија секако поефтино ќе ти излезе.Авионска карта можеш да си земеш за 20 евра од Скопје со Визер(ама од Октомври) а за сместување оди на www.booking.com и таму најди си смештај според цената што сакаш.Секако за Милано не ти треба да фрлаш пари за водичи на интернет имаш милиони печатени водичи за таму, симни си еден одбери што сакаш да видиш и шетајНекојјјјјјјјјј ?!??!!?!??!?!?!? Ми треба што побрзо !
Гејлада, гејлада ама најдобра опција испаѓа на крај.
Јас би те советувал да одиш од Софија со wizzair. Ќе те фати поефтино и побрзо.Kazete mi dali ima avtobus Skopje-Budimpesta ili voz (ne veruvam ama da prasam) ?
за 1000 евра можеш да ги купиш сиве овие понуди- да се утепаш од шетање на различни места и држави во траење од месец и кусур -и тоа не самГејлада, гејлада ама најдобра опција испаѓа на крај.
Имаат добри понуди. Онтарио, Шпанија итн...али далеку сме од Полска ние. Џабе ми ја покажуваш понудава. Постирај од овде што нудат, или од Бугарија и Србија. Сум забележал дека во Србија поефтини се аранжманите а во Бугарија поскапи. Али нудат места какви што ние можеме само да замислиме.за 1000 евра можеш да ги купиш сиве овие понуди- да се утепаш од шетање на различни места и држави во траење од месец и кусур -и тоа не сам
http://happyday.pl/happyday/0,114278,,6,113001.html
blazesi mu na Bratot-
nie sme po na jug![]()
ги погледна?- стварно интересни понуди имаат за без париИмаат добри понуди. Онтарио, Шпанија итн...али далеку сме од Полска ние. Џабе ми ја покажуваш понудава. Постирај од овде што нудат, или од Бугарија и Србија. Сум забележал дека во Србија поефтини се аранжманите а во Бугарија поскапи. Али нудат места какви што ние можеме само да замислиме.
И во другиве европски земји уште подобри понуди има. Али ние сме Македонија....ги погледна?- стварно интересни понуди имаат за без пари
е да , малку сме подалеку
овде????!!!!- нееееееее - овде нема ништо ни од далеку слично