Туристички информации

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114

@cool@

Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
тоа е само еден пример дека за ИЧ пари многумина можат да си поминат лудо и незаборавно - а сепак да ја одминат гејлада
Понудата е за Полска каде за 100 евра можат 5-мина да поминат 5 дена -4 ноќевања во комлекс оливиа
куќички комплетно опремени со бања, телевизор, комплет кујна ( ладилник, микробранова печка , прибори за јадење)
плус: оградено место за скара

Значи- оние кои тврдеа дека гејлада е најефтина и единствена за одмор СЕ ИЗЛАЖАЛЕ;)

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.110
Поени од реакции
1.396
Некојјјјјјјјјј ?!??!!?!??!?!?!? Ми треба што побрзо !
Земи оди на своја режија секако поефтино ќе ти излезе.Авионска карта можеш да си земеш за 20 евра од Скопје со Визер(ама од Октомври) а за сместување оди на www.booking.com и таму најди си смештај според цената што сакаш.Секако за Милано не ти треба да фрлаш пари за водичи на интернет имаш милиони печатени водичи за таму, симни си еден одбери што сакаш да видиш и шетај

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326

@cool@

Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
за 1000 евра можеш да ги купиш сиве овие понуди- да се утепаш од шетање на различни места и држави во траење од месец и кусур -и тоа не сам:)

http://happyday.pl/happyday/0,114278,,6,113001.html
blazesi mu na Bratot- :icon_lol:
nie sme po na jug;):P
Имаат добри понуди. Онтарио, Шпанија итн...али далеку сме од Полска ние. Џабе ми ја покажуваш понудава. Постирај од овде што нудат, или од Бугарија и Србија. Сум забележал дека во Србија поефтини се аранжманите а во Бугарија поскапи. Али нудат места какви што ние можеме само да замислиме.

@cool@

Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Имаат добри понуди. Онтарио, Шпанија итн...али далеку сме од Полска ние. Џабе ми ја покажуваш понудава. Постирај од овде што нудат, или од Бугарија и Србија. Сум забележал дека во Србија поефтини се аранжманите а во Бугарија поскапи. Али нудат места какви што ние можеме само да замислиме.
ги погледна?- стварно интересни понуди имаат за без пари
е да , малку сме подалеку
овде????!!!!- нееееееее - овде нема ништо ни од далеку слично

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
ги погледна?- стварно интересни понуди имаат за без пари
е да , малку сме подалеку
овде????!!!!- нееееееее - овде нема ништо ни од далеку слично
И во другиве европски земји уште подобри понуди има. Али ние сме Македонија.... :icon_mrgr:
Скоро сите понуди на агенцииве кај нас им се за Турција, Грција, Бугарија....:facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom