wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 19.637
- Поени од реакции
- 34.047
Си реков си се вратил од пензија :devil3:Аиде бе да видиме креативност на новиве членови...
theTinule
Znaes so mi se sluci denes? :'( Не бев во центарот на познатиот универзум. Ќе ти пишувам колку сум мала, ќе ти пишувам колку сум некул и неубава за да се добие не еден квази некреативен начин обратната слика. Pisuvam nekad latinica i skopski sleng deka vo momentot zvuci poveke kul iako bese like so 5 minnutes ago ama Pojol go vrati vo moda i gajle mi e sto me vrega i e albanec koga e ubav i zanimliv. xD Ke sviram sega ama ke poplukam po lubovta i opsto nebitni stvari koi me iritiraat i mal milion problemi koi drugite ne gi interesira i uste eden mal milion stvari koi imam da gi pravam ama se kompletno nebitni, ama ke pisam, imam za svirenje i ucenje i gledanje sitkomi. How fuckin cool am I? xDD <3
Bushido
Јас сум само овде да прочитам што напиша Тина и лајкнам. Уствари наидов на кул фраза од рап лирики и ќе ја постирам овде. И да го промовирам стариот аватар на wot пошо дечкото е супер awesome. Life is a bicth yo!
ForestGump
Драга Кајгана
Пак сум пијан дека животот е убав и лош. Никако да се одлучам, ама еве иако изгледам среќен се обидувам да сум тажен, мрачен и длабок. Љубов не постои, уствари може да се случи неколкупати неделно. Јас СУМ ДЕНЕС МАКСИМАЛНО РАСПОЛОЖЕН ама депремиран од мината ноќ.
Уживај драга
bucio
Koј би докажал дека Симо лажеше. Јас и братучедот бевме пред тие 2 часа по слична работа ама педерот откажа И сите после врска немам што се збори стварно.
Blondy ʚϊɞ
Уствари јас имам живот и магично верувам во љубовта и другарството и лојалноста. Сите сме биле пред тест некогаш во животот. Неможам да поверувам колку среќа имав на колоквиумот!! Луѓето од денешницата се себични, гледаат како да те искористат, да бидат во полза, не гледаат ако повредуваат некој! Ама јас сум сеуште јака!
ЈАС ВРЕДАМ. ЖИВОТОТ Е ОТВОРЕНА КНИГА.
Live. Love. Laugh