Тука пишуваме на зададена тема *ЧДА стил*(денес: ''Драга Кајгана'')

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.637
Поени од реакции
34.047
Аиде бе да видиме креативност на новиве членови...
Си реков си се вратил од пензија :devil3:

theTinule

Znaes so mi se sluci denes? :'( Не бев во центарот на познатиот универзум. Ќе ти пишувам колку сум мала, ќе ти пишувам колку сум некул и неубава за да се добие не еден квази некреативен начин обратната слика. Pisuvam nekad latinica i skopski sleng deka vo momentot zvuci poveke kul iako bese like so 5 minnutes ago ama Pojol go vrati vo moda i gajle mi e sto me vrega i e albanec koga e ubav i zanimliv. xD Ke sviram sega ama ke poplukam po lubovta i opsto nebitni stvari koi me iritiraat i mal milion problemi koi drugite ne gi interesira i uste eden mal milion stvari koi imam da gi pravam ama se kompletno nebitni, ama ke pisam, imam za svirenje i ucenje i gledanje sitkomi. How fuckin cool am I? xDD <3

Bushido

Јас сум само овде да прочитам што напиша Тина и лајкнам. Уствари наидов на кул фраза од рап лирики и ќе ја постирам овде. И да го промовирам стариот аватар на wot пошо дечкото е супер awesome. Life is a bicth yo!

ForestGump

Драга Кајгана

Пак сум пијан дека животот е убав и лош. Никако да се одлучам, ама еве иако изгледам среќен се обидувам да сум тажен, мрачен и длабок. Љубов не постои, уствари може да се случи неколкупати неделно. Јас СУМ ДЕНЕС МАКСИМАЛНО РАСПОЛОЖЕН ама депремиран од мината ноќ.
Уживај драга

bucio

Koј би докажал дека Симо лажеше. :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: Јас и братучедот бевме пред тие 2 часа по слична работа ама педерот откажа :icon_lol: И сите после врска немам што се збори стварно. :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Blondy ʚϊɞ

Уствари јас имам живот и магично верувам во љубовта и другарството и лојалноста. Сите сме биле пред тест некогаш во животот. Неможам да поверувам колку среќа имав на колоквиумот!! Луѓето од денешницата се себични, гледаат како да те искористат, да бидат во полза, не гледаат ако повредуваат некој! Ама јас сум сеуште јака!
ЈАС ВРЕДАМ. ЖИВОТОТ Е ОТВОРЕНА КНИГА.
Live. Love. Laugh

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
wot:
on the other contrary hand that will eventually become the hand that i will fuck for the rest of my days that are yet to come. but will hopefully. SO yeah, i try to write english just like my idol with no penis ada used to write. Its not that i've or will read bunch of stupid books about shit and other shit, but i think that counter strike has prepared me to act cool.

raziel:
mal sum, koristam rechnik koj nikoj ne go koristi ama znam da vmetnam nekoj zbor onaka, i zvucam jako. ama mal sum.

blondy ʚϊɞ:
treba da ucam, citav cel den. zivotot ne e fer, zosto tie koi gi sakas tie te povreduvaat, zosto ne mozam na nikoj da mu veruvam? :(

tina:
sakam da mu dadam nesto na Dr.Manhattan. Nesto so usna.

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
nihilista:

Odam vcera so tocakot na rabota i gleam edna guzata i sisata u minic se drapa so eden u mercedec kurvata se vozi u mercedes a ja intelektualac ali ne kvazi kao nekoi se drnkam so tocak ustvari u sav normalan svet lugeto se vozat so tocak so stipki na nogavica posto e ekoloski neli toa za zacuvuvanje na ozonskite dupki a kaj nas sve selacana ti se smeat ako te vidat so tocak i te prskaat so koli a neli i Riblja corba peese neko mi je ukrao biciklo he he car E BORA CORBA. treba da se vovede seriat kao i Iran nekoj ako ti gi ukrade dzivanite od biciklot odma bap secenje ruka i oiva zenistava da se kamsikuvaat na sret plostad kako sto rekol nietzsche kaj zena li odis ne zaboravaj go kamsikot nastavnicki profesorki se oblakaat u minici i tangi a kako sto rekol sveti petar vo poslanieto na zena ne i dozvoluvam da poucuva toa treba da se izbrka sve od rabota i da me zaposlat mene he he he ina ce ja sum ateist ali koa mi odgovara se povikuvam na citati od bibliata .Ja ustvari sakav da ucam za pop ili nekoj zanat na primer kujundzia limar bravar kao tito ili moler pekar lekar apotekar mogao sam biti ja bilo sta ali me zaebaa a kako sto rekol diogen posle ebenje nema kaenje uostalom zivotot e kako sapun ima smisla samo dodeka ne se potrosi ili na primer cigara koa ke ja ispusius posle ostabuva samo pikavec post mortem nihil est taka i ovije droljive koa ke ostarat i ke im visnat cickite nikoj nema da gi ebe i ke placat za mojot kur ot 30 cm mene zena ne mi treba jas si imam macki i papagali vodni zelki ii koga ke umram keme cekaat vo rajot sednati desno od isus i kako sto rekol sopenhauer smislata nba postoenjeto e vo samoto postoenje no taa postoi samo dodeka postoi postoenjeto!

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.637
Поени од реакции
34.047
Shutrak:

Kajgana .., neznam sto im .., e na lugevo ,.. ovde da si .., gi diskutiraat .., problemite...., zemete idete .., na .., psi .., hi .., ja.. tar .., :pos:

Raciel:

Shutrak ајван еден, поради твојata илетературност(?) морам да извршам виртуелна дефакација врз темава да ја aкцентирам релевантноста на твојат недостиг за естетика и правилно користење интерпункциски знаци и вака вршам детоксикација од колективното тровање со политички идеологии и фрустрации, НЕ компјутер не е за секого he-who-shall-not-be-named поради успешно задржување интегритет кој што се' повеќе и повеќе вришти на кревкост, како свежо обрежено куре. Кога веќе се расфрлам сo терминолошки синоними, еве декодирајте ја мојава омраза кон сите љуљзуми, геги и мухамеди и немој случајно да се насмевнете во себе на иронијата во докажување поенти во многу, како на квалитет така и на квантитет, обоен вокабулар на албанец. Секако дека ќе ме сфати, а вие под автоматизам ќе ми турете лајк за да не биде под светло ставен вашиот погрешно канализиран национализам. Обично повеќе англицизми користам и сум повеќе смешен, ама револтот од shutrak ми го засенува расположението, па еве ќе завршам со хаику.
слушам демнење
дали моите демони
дали не
ова сепак е Мачорка

*Мачорка прво става лајк во знак на поддржување because shes into smart guys*

Стварно бе, како мала паднав на глава и кога учев во средно морав да си читам на глас.
До ден денес читам на глас.
А кога го читам shutrak, фатив навика да д'ткам!

*препознатлив завршеток, with witty remark*

chillin' like a villain:

Shorty, golem vokabular ne kompenzira za malo kure. Ili mal covek. :D
Also, stick with poetry, you suck at haiku, kako site kaurski domakinki.
Suck. Get it, get it?

Illuminus:

Доста да не добиете казнени поени. Аман веќе, деца.
Клуч.

*конечно менува наслов на тема*

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
prodolzhuvam toa na wot
PurplePuma:
Dear Kajgana, well, in US they treat women like women - kitchen tool. Guys think that i should give my flower to them after one Corona. Dear, I want three coronas, because i take it in all of my holes.

wot:
Сакам да сум женска, оти и јас сакам во три да можам да го зеам. Вака само уста и газе. I keed, samo vo gaze sakam.

Raziel:
Thy Three holes

One hole to dump
Two holes to swamp
Maybe the third will make sense
If I decide to.
But since i'm only 147cm, i have more chances to fuck a girl with poetry and being gay nego from my manhood.

Stef Angel:
Абе ја ова на 12 девојки го иам праено, ама не е финтава да се фалам сеа, па само на една покажувам.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
chillin' like a villain
Draga kajgana, me cesaat madinava otkako me bocna komarecot, i zatoa odluciv da ne spijam gol i so otvoren prozorec. Ama pa koa gi cesam em mi ubavo doaga em mi stanuva kurot, a pamtis deka nekese neli?

Crazy in Love
Драга, како може да има толку неправда на овој свет, суровоста меѓу луѓето, црнила, сивила...
Не, не можам веќе ова да го трпам! Ќе седнам во едно ќоше и ќе плачам! Секаде околу мене луѓе со маски, маски кои ги покриваат нивните вистински чувства.
Се чувствувам како заробена во овој никаков свет, помеѓу ова ѓубре!
(у меѓу време го мењава аватарот, по можност некое девојче у фустанче на плажа и се смее со дечкото, а тајтл у стил "say that you love me..." )

Мачорка

Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Крусер во љубовни проблеми (ја се извинувам што темата не е Драга Кајгана, али ваљда нема да ми замерите, ипак за ЧДА се работи)

Имам 13 години и ми се свиѓа едно дете од седмо б, не знам што да правам, дали да го викнам да одиме во кино?
Јави му се и кажи му дека сакаш да одите во кино. Кога ќе почне филмот, наведни се и испуши ми го еднаш. Оралниот секс е одличен начин да се започне врска.

Pomossss! Edno dete od oddelenie me vikna da odime zaedno na rodenden simpaticnen e ama mene mi e sram. :S
Прифати ја неговата покана и кога ќе стигнете на роденден, одете во вецето и имајте секс, што побрзо тоа подобро. За таа прилика би било добро да облечеш мини сукња, како би му овозможила подобар пристап до твојата вагина. Поздрав и со лесно.

Lugeeee HELP odev so eden decko od moe maalo ama doznav deka me varal so bratucetka mi i plus so Tanja od ugostitelsko (svinja debela ja mrazam) ja mu raskinav ama sea saka dase smirime nezz sto da pravam
Почекај твоите родители да отидат на работа, потоа јави му се на дечкото и покани го кај тебе дома. Истото направи го и со братучетка ти и со Тања. Потоа имајте секс, сите четворица. Кога дечкото ќе види што се` си подготвена да направиш за да го задоволиш сексуално, повеќе нема да те изневерува. А ако сепак те изневери, повтори ја постапката, со тоа што ќе повикаш уште некоја другарка. Со лесно.

De4ki idam so edno devoj4e i sea u 4etvrtok ke slavime eden mesec od koa se fativme daj kazete mi sto da i poklonam btw ja iam 15 a ona 14 i pol godini
Дали сте се секснале со девојката? Ако не, тогаш раскини и` и комплетно избриши ја од твојот живот. Девојка која не ти дава да ја секснеш во рок од еден месец не го заслужува твоето внимание, а уште помалку подарок. Најди некоја која ќе го сака твојот пенис во нејзината вагина.
А ако да, тогаш викни ја кај тебе дома пред школо, снимај ја додека ја сексаш и потоа подари и ја снимката. Добро би било и да ја објавиш снимката, тоа е многу романтичен гест.
Поздрав и со среќа.

Иам 14 години и уште сум немал девојка и другарите ме заебаваат. Ми се свиѓа едно девојче од дргиот клас, ама она не ми обрнува внимание. Како да ме забележи?
Спомна дека девојчето е од другиот клас, што значи дека одите во истото училиште. Тоа ти дава безброј шанси да се впуштиш во акција. На пример, кога ќе ја видиш на голем одмор, тргни кон неа, залапај ја и со сета сила бутни и го јазикот у уста а за тоа време драпај и`ја вагината. Потоа речи и`дека имаш изненадување за неа и извади го ку*от и размавтај се со него. Види како ќе реагира. Ако те грабне и те однесе во најблискиот џбун за да се сексате, таа е вистинската за тебе. Во спротивно
заборави ја и фокусирај се на некоја со поприступачна вагина. Поздрав и извести не` за исходот.

znam deka sum offtopic ali ne znaev kaj da pisam moderatorite neka go premestat mislenjeto. vcera gleavme dokumnetarec na biоlogija i tamu kazaa deka ozonskata dupka doveduva do zgolemeno zracenje na uv zracite koi mozat da predizvikaat rak na kozata. sto mislite vie za toa?
Дали имаш секс со дечко ти? Ако не, треба да знаеш дека немањето секс е една од главните причини за појава на озонските дупки. Единствен начин да се обнови озонската обвивка е сексот. Затоа сексај се, што повеќе и што почесто. Не мора да се ограничуваш само на дечко ти, можеш да го правиш тоа со било кој што ќе пројави желба да го смести неговиот пенис во твојата вагина. Во спротивно, треба да знаеш дека ќе бидеш директно одговорна за еколошката катастрофа на планетава. Поздрав.

N

NikolaMKD91

Гостин
Алооо Јанко .
- Да повелете во програма сте .
- Ало, алоо ... Јанко ме слушаш ли ?
- Да господине, повелете.
- Алооо !!
- Младичу ние одлично ве слушаме говорете.
- Е Јанко те слушам ... вака ... ммм ...
- ...
- ...
- Намалете го тонот на телевизорот и зборете во слушалка, сигналот доцни.
- Е да, така ли . Еве сега ...
- ... хм ...
-Ме слушаш ли сега Јанко ?!!
- Да по стоти пат младичу кажете што имате или режијата ќе преземе . Имаме и други гледачи што чекаат !!!
- Е вака Јане, сакам да му го честитам именденот на нашиот драг премиер господинот Никола Груевски, да му е вечно име. Госпот бок да го вардит и да го чуват. Народопобедник ! А опозицијата заедно со оној некрстенио што ни името несакам да му го спомнам гром да ги утепат.
- Немојте со такви лоши мисли господине ...
- Неее, мора да се знае кој е кој во државава. Кој коси, а кој вода носи. Уште еднаш нека му е среќен именденот на Груевски Госпот да му даде сила да ја води Македонија уште 100 години.
- Во ред ви благодарам ја јавувањето. Лека ноќ и пријатно.
- ...тииит ...

Paramour

Distinctively Different
Член од
6 октомври 2012
Мислења
125
Поени од реакции
71
prodolzhuvam toa na wot
PurplePuma:
Dear Kajgana, well, in US they treat women like women - kitchen tool. Guys think that i should give my flower to them after one Corona. Dear, I want three coronas, because i take it in all of my holes.

wot:
Сакам да сум женска, оти и јас сакам во три да можам да го зеам. Вака само уста и газе. I keed, samo vo gaze sakam.

Raziel:
Thy Three holes

One hole to dump
Two holes to swamp
Maybe the third will make sense
If I decide to.
But since i'm only 147cm, i have more chances to fuck a girl with poetry and being gay nego from my manhood.

Stef Angel:
Абе ја ова на 12 девојки го иам праено, ама не е финтава да се фалам сеа, па само на една покажувам.
ах бе стефчо ме изнасмеа :)
--- надополнето: 2 јануари 2013 во 03:31 ---
да не биде врската ко рингишпил :pos:

Мачорка

Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Саншајн во Драга Кајгана (да бидам искрена, постот на Pluh во истата тема ме испирираше)

Драга Кајгана,денес шетав низ град и си купив апостолки...Преубавки се,розеви и со цветче напред...Долго време се двоумев помеѓу овие и едни други,лилјакови со срценца...одлуката беше тешка,но на крајот така решив...се надевам дека не погрешив...сепак времето ке покаже...:pipi:
Со девојките се договоривме утре да седнеме на нашето омилено место на сладолед,а подоцна ке шетаме по бутици драга....Едвај чекам,а воедно тоа ке биде одлична шанса да ги облечам новите апостолки...или можеби сепак треба да облечам балетанки...ке размислам...Премногу уживам во тие средби...оговараме и ги прераскажуваме разговорите со нашите дечковци и симпатии,нормално на долго и широко,од збор до збор,ниеден детал не смее да се пропушти...И кога сме веке кај тоа драга...ми недостига мојот сакан,премногу ми недостига...поминаа 15 минути откако последен пат ми титна...а мене ми се чинат како 15 векови...како 15 молњи да ме удриле,како 15 сабји да ме прободеле право во срцево драга...Ете толку ми недостига...Вчера ми пишал порака...Ako negdje postoji sjaj onda je on u tvojim ocima. Ako negdje postoji bol onda je to zivot bez tebe. Ako je itko na ovom svijetu voljen onda si, vjeruj mi, ti! Солзи радосници ми се стркалаа по образите кога ја прочитав, а срцево ми трепереше како премрзнато врапче...колку е само слаткоречив а воедно и оригинален...впрочем затоа и го сакам...
Во моментов си седам на тераса и си пијам кафенце додека летниот ветрец ми го милува лицето...од улицата допира детскиот џагор,а од мојата соба ечат песните на Влатко Лозановски,за кој веќе ти имам кажано дека е мојот омилен пејач...Животот е убав драга...но сепак...постојат некои работи кои ми ја поматуваат среќата...како црни облаци надвиснале над моето сонце...Не знам зошто некои луѓе се толку злобни и наместо да се радуваат на мојата среќа,сакаат да ме повредат...А јас сум толку добра и фина,спремна да помогнам,секогаш и секому.....Најверојатно ми завидуваат драга...ми завидуваат на мојот прекрасен витез на бел коњ...на моите поетични постови...и на моите розеви апостолки....Сега морам да те напуштам драга, ке тркнам до најблискиот киоск за да видам дали излегло новото издание на Тин шема...тоа е моето омилено списание...мојата ѕвезда водилка низ животните премрежија...

p.s. Употребата на буквата к наместо ќ е со цел постот да биде што поавтентичен.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Саншајн
Драга Кајгано,

Не знам што му е на луѓево кога имаат копче игнор :rolleyes:....Едноставно не можи човек да си сподели својата позитивна енергија од циниците кои секој ден се повеќе и повеќе ги има на форумот.

Ставрогин
Девојко знаеш кој ти е тебе проблемот што сите те гибаат?
Што си научила да пишуваш

.Sky.
Кајги :love: денеска бев трета смена на работа и размислував за Love Songs vol. 187
Имам информација дека наскоро радиото на кајгана ќе проработи...Едноставно човекот мора да се труди да ги совлада сите препреки колку и да изгледале тешки тие. Кајги се надевам дека еден ден ќе можам да бидам како Ганди само 30 пати поубав од него и подебел во секој случај
Очите веќе не ми држат повеќе, се одјавувам до наредното утре

.Sky.
Добро утро Кајги срцуле мое, еве се спремам за да излезам малку и да прошетам до Водно, времето е надвор идеално за тоа, некни вовторникот и петокот видов многу пензионери во автобусите на ЈСП Нели е чудно тоа малку Кајги?

Рандом Член
Дипломирав фак јеа...Сега сум академски граѓанин, останува за брзо да најдам работа, купам стан, најдам женска, купам автомобил, престанам да пушам трева, чепкам нос и гребам цигари и мојот живот го доведам во ред.
Keep Calm Кајги

Crazy in Love
Драга Кајгано, не знам што им е на луѓево што се толку цинични и саркастични за најобични работи, Мислам дека цинизмот и сарказмот остана како некоја енергија која го движи општеството некаде...Ќе видиме само во кој правец...

Антоние
Џез е сакрална ратификација на сопствениот мозок без обзир на каква супремација и на какво ниво на апстракција се работи.

Змејко и
Антоние сине Тони, што бладаш и на какви делириуми си сега?

Тапетарот Петар
Ој ти младо дете што мустак сучиш,
Сал за џез најде да се мучиш.
Земи таму и стави нешто во уста,
Да не се направиш како од Индија пуста.
Тоа тело твое во две димензии,
Почна да прави дури во Боцвана тензии

Мачорка

Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Во темата "Психоанализи на форумџии, аватари и потписи"

Особа А: Дечки, ај мене нека ме анализира некој ако е расположен. Враќам и јас со анализа:pipi:
Ама бидете искрени, онака сурово искрени, баш ме интересира каков впечаток оставам на форумов.
(во превод не, не сакам да бидете искрени, ниту па ме интересира каков впечаток оставам, само сакам некој да ме испофали, нешо опадната ми е самодовербата во последно време)

Особа Б: Особата А е една прекрасна девојка, натпросечно интелигентна, емотивна, пожртвувана и предана, секогаш спремна да помогне, макар и по цена на сопствениот живот, преминува стари баби по улица, им фрла трошки на врапчињата во зима, секогаш застанува на пешачки, никогаш не се шверца во автобус, во слободно време пее во црковен хор, пишува поезија, волонтира во народна кујна и дарува крв, а можно е и да има донирано еден бубрег.
(во превод ми се ебе, ми се рика)

Kajgana Shop

На врв Bottom