Трејлери (Youtube)

penkaloto

......
Член од
17 април 2010
Мислења
412
Поени од реакции
269
aма режисеров...Баз Лурман...i don't know....
Whaaaaat!? Што ти згрешил Лурман, режисерот на Мулен Руж, ремек дело од филм кој незаслужено си отиде без Оскар за најдобар филм. Немој да ми кажеш само дека не ти се свиѓаше филмот. :(
За другото си во право, трејлерот е прекрасен, се осеќа таа аура од Мулен Руж. И без да го гледам, ќе изјавам, сигурно ќе уживам у филмов.:cool:

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524
Whaaaaat!? Што ти згрешил Лурман, режисерот на Мулен Руж, ремек дело од филм кој незаслужено си отиде без Оскар за најдобар филм. Немој да ми кажеш само дека не ти се свиѓаше филмот. :(
За другото си во право, трејлерот е прекрасен, се осеќа таа аура од Мулен Руж. И без да го гледам, ќе изјавам, сигурно ќе уживам у филмов.:cool:
Да знаеш и дека не ми се допадна :) го заглеав малку на ТВ (Канал5?) и не ме заинтересира, за разлика од Чикаго, кој ми беше интересен од почеток до крај.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Јас очекував нешто друго од адаптацијата на Големиот Гетсби :) Можеби очекував повеќе драматична приказна, но добив многу измешан трејлер, па дури во 3Д сниман :) Не знам ми се намалија очекувањата за филмот...

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Кога прочитав дека ќе се снима филмот во глава имав друга претстава. Очекував баш драма која ќе се занимава со the roaring 20s. Но потоа ми текна. Баз Лурман - режисерот на Moulin Rouge и Romeo+Juliet. Затоа трејлерот испадна баш како што очекував, нешто типично за Баз, со мали примеси на The Aviator, иако немало никаква потреба од Кание. Само некако Кери Мулиган не ми фати око како Дејзи, барем додека ја читав книгата имав некаква друга претстава. Енивеј, да не судам многу бидејќи сепак ова е трејлер.

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
Go resavavme tetrisot se do 12 nivo..a sega se sprema invazijaaaa...:sneaky:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Од режисерот на The King's Speech (Том Хупер) доаѓа филмскиот мјузикл „Клетници“ (Les Miserables)

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Ана Каренина на Џо Рајт (Atonement, Pride and Prejudice)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Од добитничката на Оскар за филмот The Hurt Locker, Кетрин Бигелоу доаѓа новиот филм ZERO DARK THIRTY за потерата на терористот Осама Бил Ладен.

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524
body horror. Кроненберг, ама Јуниор. Продолжува таму каде што застана татко му, иде по неговите стапки. Дали успешно, ште видиме кг ште излезе филмо, засега нема дата.

Kajgana Shop

На врв Bottom