Тренерки

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Сликите погоре се екстра, само едно не ми е јасно ... зошто носат штикла на тренерки???
Хех и тоа јас се чудам:ija: :ija: кај се видело тренерки со штикла или чизми:ija:

sagaqua

Successful and Creative
Член од
23 декември 2005
Мислења
2.218
Поени од реакции
31
Сакам тренерки и најчесто сум во нив, преку цела година.

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
sekogas nosam trenerki bidejki vo niv najudobno se osekam. gi obozavam trenerkite na fila i puma - tie mi se najubavi...

check_on_IT напиша:
Хех и тоа јас се чудам:ija: :ija: кај се видело тренерки со штикла или чизми:ija:
i jas se cudam mnogu glupavo izgledaat. stikli ili cizmi na tremerki - ne daj boze!!!

Член од
7 март 2006
Мислења
15
Поени од реакции
0
JA NAJUBAVO SE CUSTVUVAM VO TRENJERICI I STALNO SI NOSA I KOGA IZLAGAM VO GRAD SI GI NOSAM BAS ME BRIGA STO MISLAT DRUGITE

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
boulder напиша:
JA NAJUBAVO SE CUSTVUVAM VO TRENJERICI I STALNO SI NOSA I KOGA IZLAGAM VO GRAD SI GI NOSAM BAS ME BRIGA STO MISLAT DRUGITE
Извини вака ама стално мрчам за таквите како тебе...дома си е дома..ти треба комоција некоја лежерна облека како на пр.тренерки (иако јас никогаш не носам зашто 10 саати во пижами сум ако не и повеќе)али град си е град...можеби ако седиш во парк си носиш зашто таков во дискотека или кафич баче не те пуштаат,што е мн.нормално па ќе почнат и со влечки да доаѓаат!

Јас да сум ти женска таков од дома неа да излезеш,барем не со мене!:tapp:

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Тренерки се закон ствар.
По дома, за низ маало, за низ парк носам тренерки, поудобно ми е. Додека на лето тренерките ги заменувам со шорцеви.
А за низ град, дискотеки, кафичи, ноќен живот се разбира подотерано и поелегантно, нема у тренерки да идам у кафич. :)

JeCILaDy

Move Away
Член од
18 април 2006
Мислења
2.350
Поени од реакции
22
И јас имам како првите розевите. Ептен ми се удобни и секојпат ко ќе одам в продавница или в комшии, кај шо нема потреба да се дотервам, си ги носам нив. Најудобно ми е во тренерки.

OrTacE

мангуп
Член од
28 мај 2006
Мислења
628
Поени од реакции
5
тренерчиња обожавам и тие ми се и дел од гардеробата за излегување или ако не се тренерки сигурно се некои широки пантолони или па некоја пантолона во стил на тренетка, значи убедливо сум за тренерки

пс. абе шо рапер на мама:vozbud: :vozbud:

Ece

*Sunshine*
Член од
7 јули 2006
Мислења
2.567
Поени од реакции
47
ThA-BiTcH напиша:
Дали носите тренерки?
Мене најудобно ми е во тренерки и пижами:icon_lol:
Ајде да видиме некој ваш избор за тренерки....
Исто како мене!:icon_lol: И јас најудобно се чувствувам во тренерки и пижами!:je:

Kajgana Shop

На врв Bottom