Ч
Чек Он Ит
Гостин
Хех и тоа јас се чудам:ija: :ija: кај се видело тренерки со штикла или чизми:ija:Сликите погоре се екстра, само едно не ми е јасно ... зошто носат штикла на тренерки???
Хех и тоа јас се чудам:ija: :ija: кај се видело тренерки со штикла или чизми:ija:Сликите погоре се екстра, само едно не ми е јасно ... зошто носат штикла на тренерки???
i jas se cudam mnogu glupavo izgledaat. stikli ili cizmi na tremerki - ne daj boze!!!check_on_IT напиша:Хех и тоа јас се чудам:ija: :ija: кај се видело тренерки со штикла или чизми:ija:
Извини вака ама стално мрчам за таквите како тебе...дома си е дома..ти треба комоција некоја лежерна облека како на пр.тренерки (иако јас никогаш не носам зашто 10 саати во пижами сум ако не и повеќе)али град си е град...можеби ако седиш во парк си носиш зашто таков во дискотека или кафич баче не те пуштаат,што е мн.нормално па ќе почнат и со влечки да доаѓаат!boulder напиша:JA NAJUBAVO SE CUSTVUVAM VO TRENJERICI I STALNO SI NOSA I KOGA IZLAGAM VO GRAD SI GI NOSAM BAS ME BRIGA STO MISLAT DRUGITE
Исто како мене! И јас најудобно се чувствувам во тренерки и пижами!:je:ThA-BiTcH напиша:Дали носите тренерки?
Мене најудобно ми е во тренерки и пижами
Ајде да видиме некој ваш избор за тренерки....