Тренерки или фармерки

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.650
Поени од реакции
34.074
Фармерка. Оти по дома сум на боксерки.

ani4e

mega star
Член од
12 јули 2009
Мислења
158
Поени од реакции
3
Pidzami za doma haha.. a za nadvor farmerki sekako vo sporedba od trenerki:salut:

Kardasevski

Осло
Член од
4 септември 2008
Мислења
56
Поени од реакции
1
За некоја рекреација (трчање ролање) тренерки зашто е поудобно:vozbud:
Ама сепак би ги одбрал фармерките зашто подобро ми стојат
:nesum:

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Тренерки,увек кога можам да носам :D имам 3 пара Нике,и 3 пара адидас,и уште некоја маичка-блузон,обожавам тренерки :love:

L

.Lost Angel.

Гостин
Јас повеќе сум спортски тип така да повеќе користам тренерки отколку фармерки мада :D и прилично супер изгледам и во некоја јака фармерка :sneaky: ама тренерка си е тренерка (y)

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Не поседувам ниту еден пар тренерки зошто не ми се воопшто удобни. Ги мрзам.

Дури и во зима, редовно вежбам по кратки.

Така да , фармерки.

Член од
27 мај 2012
Мислења
186
Поени од реакции
112
За по дома сакам да носам тренерки, а за на школо или излегување тогаш фармерки(y)

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
Тренеркиииииииииииииииииииииииииииииииииииии

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
Сакам да си носам тренерки, и си носам зошто се осеќам супер во нив, и најбитно од се удобно!
Многу ме нервира некој ко ќе ми рече, шо си облекла тренерки ко за низ дома! :mad: Посебно зошто кај што учам, сите која од која подотерана и да се покаже која од која повисока класа е..!
Е јас не се замарам со тоа да се натпреварувам со некоја ајша, си терам своја политика!
Најубаво тренерчиња, супер патичиња, некое интересно маиче и топ цел ден, другине нека се потат во тесни фармерки, кило шминка и спреј за коса!
:)

CUCULIGA

Баксуз
Член од
12 август 2012
Мислења
84
Поени од реакции
53
Фармерки.... имам можеби 1 пар тренерки и ги носам ретко ретко, мразам тренерки ! И по дома сум или во хеланки, пижами или пак фармерки :pipi:

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
So trenerka do prodavnica se setam najdaleku, poso mene sport spienjeto mi e :D
Trenerki na trening, na vodno ili na kej se nosat. Za vo skolo/na fakultet ili za na kafe vo trenerki da se oblecam zosto "udobno mi e" e ziva glupost :)
A ima budali na kafe vo trenerki :D
Ili apostolki koga ke vidam na maska noga vo sred leto, a toa navecer izlezeni, vo kafic :D
Ne mozam, alergicna sum na takvi :D

Kajgana Shop

На врв Bottom