Мислам дека сега ја преместија и дека таа е лажната .net туку оваа е SE е старата замунда појма немам што направиле ја и на двете се најавивБаш на тоа и предупредија ако си читал приватни пораки од замунда.нет. Не се лажете по слични страници и не внесувајте таму свои податоци да не си го загрозите компјутерот/личните податоци. Мене сеуште ми работи како замунда.нет
Базата им е иста. SE е малце поапдејтирана а НЕТ стои неколку дена без нови торенти.Мислам дека сега ја преместија и дека таа е лажната .net туку оваа е SE е старата замунда појма немам што направиле ја и на двете се најавив
Tyку сега видов не влегувајте во SE ! тој е лажен ја више влегов Незнам ни више кој е лажен која е вистинската ептен мутав јазик ми е овој бугарскиовМислам дека сега ја преместија и дека таа е лажната .net туку оваа е SE е старата замунда појма немам што направиле ја и на двете се најавив
Базата им е клонирана и јузерите и пасвордите им се исти. Најверојатно станува збор за превземање на профитот од сајтот.Tyку сега видов не влегувајте во SE ! тој е лажен ја више влегов Незнам ни више кој е лажен која е вистинската ептен мутав јазик ми е овој бугарскиов
Имаат #invite на irc каналот. Пробај така да добиеш. За првите.Некој да ми прати Invite за Underground Gamer