Торенти (официјална тема)

Најдобар торент сајт

• Mininova

Гласови: 86 11,8%
  • The Pirate Bay

Гласови: 252 34,7%
  • IsoHunt

Гласови: 56 7,7%
  • Torrentz

Гласови: 66 9,1%
  • Demonoid

Гласови: 48 6,6%
  • TorrentReactor

Гласови: 6 0,8%
  • некој друг ќе наведам во пост

Гласови: 212 29,2%

• Вкупно гласачи
    726
Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Што се случува со замунда? Им го украле сорсот па го клонирале. Сега е zamunda.se

И Zelka.org е клон што направија овие се поклале. :pos:

Член од
15 ноември 2011
Мислења
1.427
Поени од реакции
751
Баш на тоа и предупредија ако си читал приватни пораки од замунда.нет. Не се лажете по слични страници и не внесувајте таму свои податоци да не си го загрозите компјутерот/личните податоци. Мене сеуште ми работи како замунда.нет

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Баш на тоа и предупредија ако си читал приватни пораки од замунда.нет. Не се лажете по слични страници и не внесувајте таму свои податоци да не си го загрозите компјутерот/личните податоци. Мене сеуште ми работи како замунда.нет
Мислам дека сега ја преместија и дека таа е лажната .net туку оваа е SE е старата замунда појма немам што направиле ја и на двете се најавив :)

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Мислам дека сега ја преместија и дека таа е лажната .net туку оваа е SE е старата замунда појма немам што направиле ја и на двете се најавив :)
Базата им е иста. SE е малце поапдејтирана а НЕТ стои неколку дена без нови торенти.
Ќе видиме кој ќе победи изгледа се работи за голем профит. :свиркам:

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Tyку сега видов не влегувајте во SE ! тој е лажен ја више влегов :D Незнам ни више кој е лажен која е вистинската ептен мутав јазик ми е овој бугарскиов

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Tyку сега видов не влегувајте во SE ! тој е лажен ја више влегов :D Незнам ни више кој е лажен која е вистинската ептен мутав јазик ми е овој бугарскиов
Базата им е клонирана и јузерите и пасвордите им се исти. Најверојатно станува збор за превземање на профитот од сајтот.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
сеа правам со едни бугари муабет и дури и они незнаат што се случува еден ми вика net е правилната двајца викаат дека se е правилната

Член од
13 март 2009
Мислења
672
Поени од реакции
284
Ситуацијава е следна, нет е оргиналната замунда со нови газди а се е нова замунда со старите газди. Или обратно :).
Мене ме чуди што од каде и да спуштате се евидентира ратиото и на двете страни а не само на едната од кај што се спушта.

Член од
14 февруари 2013
Мислења
584
Поени од реакции
704
Замунда ми е мене најдобар тракер. Се симнувам од таму, нема што нема.
2ра опција Пајрат Беј :D

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Некој да ми прати Invite за Underground Gamer или BlackCats или некој сличен добар сајт за игри?
Имав на bitGamer ама отиде јабана сајтот.

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Не знам дали е наведен во некој претходен пост, но за мене најдобар торент сајт е www.arenabg.com ... екстра сајт! (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom