Торенти (официјална тема)

Најдобар торент сајт

• Mininova

Гласови: 86 11,8%
  • The Pirate Bay

Гласови: 252 34,7%
  • IsoHunt

Гласови: 56 7,7%
  • Torrentz

Гласови: 66 9,1%
  • Demonoid

Гласови: 48 6,6%
  • TorrentReactor

Гласови: 6 0,8%
  • некој друг ќе наведам во пост

Гласови: 212 29,2%

• Вкупно гласачи
    726

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Многу луѓе прашав и испадна дека само кај мене не сака да симнува. Најверојатно е бидејќи само јас уште користам BitLord 1.1. Ќе треба да го мењам очигледно.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Многу луѓе прашав и испадна дека само кај мене не сака да симнува. Најверојатно е бидејќи само јас уште користам BitLord 1.1. Ќе треба да го мењам очигледно.
Може да си ајпи баниран? (или нешо такво?)
трескам глупост можда :D

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Може да си ајпи баниран? (или нешо такво?)
трескам глупост можда :D
Средено е, до старата верзија на Битлорд било, сега преку uTorrent можам да симнувам. Фала ипак.

Член од
8 август 2008
Мислења
447
Поени од реакции
17
arenabg не е редизајнирана, све зависи како правите пристап, заборавете го оноа поранешното 0.arenabg.com. Сега може да пристапувате и на arenabg.com. Изгледа 0.arenabg им е за тест purposes во моментов.

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Баш штета. Има ли шанси да се вратат назад, знае некој...
Официјалните автори кажуваат дека повеќе не сакаат да учествуваат во никаков нелегален проект. Доколку некој друг се нафати, тогаш би се вратил...

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Официјалните автори кажуваат дека повеќе не сакаат да учествуваат во никаков нелегален проект. Доколку некој друг се нафати, тогаш би се вратил...
Хахаха, до сега се си беше легално...

Член од
19 април 2012
Мислења
11
Поени од реакции
1
Торрентз.еу(torrentz.eu) е торент препарувач и ги користи сите горе наведени торент сервиси, па според мене нема ништо поубаво од тоа. :D

Член од
16 ноември 2009
Мислења
299
Поени од реакции
86
Кога навлегов во пиратските води ми текнува на времето симнував све од TorentSpy, Mininova и The PirateBay. :)

Иначе сега многу ретко користам јавни тракери.

Филмови и серии, стриктно се од Zamunda и ArenaBG наоѓам, ако не го најдам таму точниот release соодветен на некој субтитл обично го наоѓам на RuTracker.

Видео игри исто од бугарските тракери симнувам, одамна немам симнато игра од некој друг тракер.

Demonoid најчесто го користам за симнување софтвер поврзан со музичка продукција и семплови за инструменти.

И на крај музика од RuTracker симнувам, нема што нема, од различни издавачи до најнепозната indie музика.

Освен тие горе споменатите, како просечен корисник, апсолутно немам потреба од други тракери и онака аплоудот ми е тиње, овие барем не банираат за мал аплоуд.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Абе ставете ја Замунда и АренаБГ во анкетата....

Член од
20 март 2008
Мислења
377
Поени од реакции
280
Што бидна со Демоноид....? Не отвара 3-4 дена.

Kajgana Shop

На врв Bottom