Тони и Дејан - ОПУШТЕНО

HungryWolf

Deep In Tha Forrest
Член од
30 јануари 2007
Мислења
793
Поени од реакции
4
sFe najbolji top mu e souto, vakvo sou odamna se cekase, ne e samo toni ima i dosta drugi glumci i voditeli stho isto taka mozat da napravat top shoua ali za pocetok e zakon

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
super ednostavno covekot e shoumen unazad veke 10 godini na makedonskata scena ...i televizija i sekogas imal sto da ponudi :)

duffy_f

денес те сакам повеќе од вчера
Член од
29 јануари 2007
Мислења
353
Поени од реакции
13
Зашто да не?

Од мислењата што ги прочитав гледам дека на некој му се свига на некој не.Како и за сите работи во животот, нели?Јас мислам дека е ок да има од се по нешто за да можат да гледаат оние на кои им се свига тоа.Така да само напред!!:jaj:

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Тони, како актер, е успешен човек, така да има потенцијал за такви работи како Опуштено. За Дејан и не знам многу, ама Опуштено заедно со Тони и Дејан е многу интересно, секогаш ги гледам, успеваат да донесат познати личности од македонската јавност.
А, најдобра им беше емисијата кога го донесоа Горан Стојаноски ( Џемо Биљбиљ ), и еден виц кажа тој:
"Си седеле некаде наркоман и лепрозит. И овај лепрозитов, се чешал кај ушето, му паднало - го фрлил, се чешал на раката, му паднала - е фрлил, ја почешал ногата, му паднала - е фрлил.
И, после некое време, овај :mist: наркоманов му вика:
абе брат, ти излезе уште малце.
:pos2::pos2::pos2::pos2:

Ilidan

ак
Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.574
Поени од реакции
5
екстра се и двајцата посебно тони :D:D супер им е шоуто инт инт

D

Delux

Гостин
Кој е тој Тони,аха знам оној шо мисли дека е интересен?Тој ли?

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
HungryWolf напиша:
sFe najbolji top mu e souto, vakvo sou odamna se cekase, ne e samo toni ima i dosta drugi glumci i voditeli stho isto taka mozat da napravat top shoua ali za pocetok e zakon

Топ шоу може да направи само еден - БОКИ :pos: :pos: :pos:

Tanes

Ништо Море!
Член од
23 јули 2006
Мислења
664
Поени од реакции
6
Epten te opustaat ZAKON E TONI so dejan so prai dejan u shouto!

Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
e ova veke e sou. Bas e opusteno, i taka nedela popladne nema nisto interesno osven fudbal, pa malku odmor od fudbalot ke se napravi za da se opustime malku, neka prodolzat taka epten se dobri i gi cenam

Кртот

Лоботомичар
Член од
19 април 2007
Мислења
653
Поени од реакции
23
eve edna 5 za TONI

Toni kako coek e nesto ne zamenlivo takov coek treba za narodov! Emisija kako sto e OPUSTENO vredi da se gleda. A ne ona manijacine TOP SHOW sto mi vodat na sto lici toa be pa da ti se zgadi zivotot mn e ruzen aj sto e ruzen ama bar da ne bese svinja:tapp: Taka da momentalno OPUSTENO si e naj zakon

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Lugeeee... Zaso ja neznam za ova sou?.. Koe vreme i na koja emisija se emitue?.. :S

Член од
9 април 2007
Мислења
1.278
Поени од реакции
979
топ е..а ви текнува кога падна тони од столче од смеење,само не ми текнува кој му гостуваше тогаш,мислам беше раде ?!??

M@We4kA

Loading . . .
Член од
26 јуни 2007
Мислења
559
Поени од реакции
5
За Тони немам зботови.. Многу е КУЛ! И емисијата е супер, ама Дејан исто како да не постои.. Како да не е во емисијата

Kajgana Shop

На врв Bottom