Тони и Дејан - ОПУШТЕНО

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Шоуто не е лошо. Навистина потсетува на Zuhra ама пак Тони е интересен и го бива. Ама оној Дејан... не го разбирам воопшто, исто како што не им ја разбирам поентата на не толку смешните скечови.
Дека е кумановец затоа:pos2:
стварно што му е на тој Дејан?:pos2:

mc dc

I hate this bitch
Член од
20 август 2007
Мислења
508
Поени од реакции
0
Dobro sou navistina a i Toni e extra.

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
закон им е шоуто а за дејан шо викате дека е вишок...незнам дали ги слушавте лани летото имаше на радио рос пренноси од светското со овие двајца и тогаш беше стварнооооооооооооооо закооооооооон не пропуштав ни еднаш и тогаш дејан мн повеќе зборуваше и сето тоа а сега незнам зошто е вака али е закон во секој случај емисијата:zver:

С

Спенсер

Гостин
Zakon sou, i dvajcata se dobri,ama nikoj nemoze so Toni Mihajloski, ali souto im e super

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
мене јако ми беше,коа им беа гости едни самураи(или така нешто) и еднаш за една секунда тани прајт едно движење и овај високиот (не јове бе) паѓа,после Тони вика,сеа ке гледате забавена снимка,и таму покажува над 10-тина удари..демек,ама јако беше.

cry_baby

LoVe mE buT Don'T hUrt Me
Член од
21 декември 2007
Мислења
42
Поени од реакции
0
super emisija nema sto........ bas go pogodile i naslovot posto koga ja gledam definitivno se opustam...... kako da ne se nasmees so toni? :D

Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
Не дека го гледам баш секоја недела,ама кога гледам слатко си се смеам.

[Marko]

Мочко
Член од
21 октомври 2007
Мислења
143
Поени од реакции
2
Тони е супер, а од оној Дејан попрост чоек нема. Само пробува да се направи интересен ама за к*рац не го бива.

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
Добра е емисијата само ова кога зборат убрзена снимка периките им се укадени од К-15. Мое мислење.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
супер е емисијата, тони е закон човек, ако не те насмее тој нема кој да е... само тој дејан треба или да му дадат некоја поважна улога или да не зафаќа само место на каучот

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
[Marko];1072858 напиша:
Тони е супер, а од оној Дејан попрост чоек нема. Само пробува да се направи интересен ама за к*рац не го бива.
Да Тони е супер за се останато освем во поглед на однесувањето спрема Дејан - не му дава да се искаже на човекот... како 13 прасе да е, немам поим што го зел со него во емисијата, очигледно да има со кој да се зебава :toe:..... инаку за Тони немам друга замерка зверка е.:vozbud:

IvicaPunK

Старо нов член
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.084
Поени од реакции
85
Многу се смешни... Пукам од смеење кога ги гледам:pos2:

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Да Тони е супер за се останато освем во поглед на однесувањето спрема Дејан - не му дава да се искаже на човекот... како 13 прасе да е, немам поим што го зел со него во емисијата, очигледно да има со кој да се зебава :toe:..... инаку за Тони немам друга замерка зверка е.:vozbud:
Имаш право,сигурно го зел за да се заебава со него.Инаку многу е добра емисијата плус нема ништо безобразно како во некои други емисии

mALEFACTOr

..:[iluzionist]:..
Член од
30 април 2007
Мислења
512
Поени од реакции
24
шоуто им е интересно онака баш опуштено но, Дејан некако ми е по грешка вметнат тамо.. не му иде таа улога.. се познава дека е вештачки. :S

Kajgana Shop

На врв Bottom