Тони и Дејан - ОПУШТЕНО

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.932
Поени од реакции
509
Баш ми е мило што повторно ќе почне да се емитува "Опуштено". Навистина знаат како да го подигнат расположението на гледачите. Терминот не ми одговара бидејќи веројатно тоа време ќе бидам излезен, но се надевам дека ќе има реприза во разумно време така што ќе можам да уживам во лудостите на Тони и Дејо:).

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Сега го гледав на А1 и ок е, само студиото у Сител мислам дека им беше подобро.

Член од
26 јануари 2010
Мислења
119
Поени од реакции
7
Сега го гледав на А1 и ок е, само студиото у Сител мислам дека им беше подобро.
да и јас мислам дека студиото во сител им беше подобро,но тука и не ми се допаѓа тоа што нема публика него собрал неколку девојчиња околу него

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.923
Поени од реакции
11.725
Овие сосема одвалиле бе, порано не дуваа толку :icon_lol: топ емисија!

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Како и секогаш интересна емисија, посебно крајот :)

Студиото слабо, другото е исто.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Хахах еј браво ОДЛИЧЕН ПОЧЕТОК сум се скинал од смеење. :pijandura:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Се беше добро,али студиото е КРШ...и поинтересно е кога има музика у позадина..Таа музиката што им иде како најавна шпица :pos2::pos2:

Член од
30 август 2008
Мислења
83
Поени од реакции
7
Искрено ми се виде мноооооогу полошо отколку што беше на Сител. Се сложувам со другите дека сценографијата беше многу подобра во претходниот циклус. Можеле малку да се потрудат околу студиото. Сепак трансфер се прави за да одиш на подобро, а не на полошо. И муабетот баш нешто не ме бендиса. За среќа сум на МаксТВ, па паралелно го снимав Жаре Бербер. Многу подобро и поинвентивно ми се виде. Но, бидејќи сум фан на Тони и Део им давам шанса да се оправат. Сепак е прва емисија . . .:pipi:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.971
Поени од реакции
23.147
Секоја чест за водителите..Како и секогаш знаат како да насмеат...И мислам дека им нема рамен...

Член од
2 јануари 2010
Мислења
20
Поени од реакции
3
Toni e premnogu vulgaren i bezobrazen, nema osnovna kultura. Eh kakvi se gi ima vo TV eterot a decata ima od kogo da ucat i "vospituvaat" Stramota!
Toni, Janko, Latas BLJAK

Kajgana Shop

На врв Bottom