Тони Зен

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.583
Поени од реакции
89

Греота. Песнава брат говно е брат. А спотот е на ниво на песната.

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355

Греота. Песнава брат говно е брат. А спотот е на ниво на песната.
Ај песнава ок да речиме и уба и неуба ..ама спотов шо е толку за никаде не разбирам. Мене баш ми е интересен и поинаков од другите обични шо застанале само пред камера и се ѕверат во неа,па се соживуваат со песнине и ги шират рацене.
Само колку да се кажело нешо.. ц ц

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.583
Поени од реакции
89
Ај песнава ок да речиме и уба и неуба ..ама спотов шо е толку за никаде не разбирам. Мене баш ми е интересен и поинаков од другите обични шо застанале само пред камера и се ѕверат во неа,па се соживуваат со песнине и ги шират рацене.
Кога ќе видам што фаци се во спотот и уште поважно у каков филм е Тони влезен, речиси не е смешно... ама речиси :icon_lol:

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Кога ќе видам што фаци се во спотот и уште поважно у каков филм е Тони влезен, речиси не е смешно... ама речиси :icon_lol:
Ок, тогаш ова е спот подобар од Тони Зен нели?
Ич ама ич не сфаќам.
Некој дури и да не го поднесвам органски,да напрајт нешо убо ќе признам дека е добро.
Едноставно кога е добро нешто е добро:toe:

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Juice брате! Juice! <3

Мадр факр генгста шит ј00! Имам мишичи ј0! Иам џип ј0 али неам пари за бензин па го палам само за спотови, генста ј00!

Дали ј00, дали БРАТ, исти курац тие :) Причата е таа :)

Milovoe

деЧак со оЗЛОгласен СмешаК
Член од
13 декември 2009
Мислења
90
Поени од реакции
24
Абеее ... знам дека Слаткар4e све си усра со комерцот ... али Тони Зен немаше друг избор го сфаќам, шкарт рап праи уште коа беше "underground" (само затоа што се погодил со првите луѓе од МакРапот на времето..) така да Комерцијалава најдобро му лежи , иако кој сака нека каже .. не е никаков потецијал ниту направил нешо за рапот (кој ке ме нападне мора да е од Аеродром или НЛ :P)

Како што поминуе време , и да бил некад паметен , стероидите почињаат да завземаат поголем % него мозкот. Фала :salut:

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
абе ај не можам да речам дека не е квалитетен спотот... али уфилман си е дечкото џипои маафакери стилови..римува брат со брат..ств не знам шо е следно... песната не е нешо али кој може си се курчи... :)

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
добра песна

кога хејтерот ме плука од љубомора пука јас враќам во мој стил

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Не викам оти е лош спотот ама неможете да го споредете со спотот на Фатална девојка да се разбереме :smir:
Спотот на фаталната девојка е уникатен дефинитивно бр. 1 на балканот:)

Kajgana Shop

На врв Bottom