А што има лошо во тоа да биде главна?Сега по темата Слаткаристика оваа ќе биде главна?Како сакате
Абе не заебавај не е на сцена ни една година и оп 3 албуми. А од кога квантитетот е мерило за квалитет?Све хејтер до хејтер... Како бе не ви скурчи само да серете?
Секоја чест за Тони. 3то цд. Нешто што малце рапери во Македонија можат да се пофалат со тоа. Дури ни САФ што толку ги величате не стигнаа до 3 (ако рачунаме заедно со Чиста Околина)... Единствено Џака може да се пофали со нешто повеќе.
Чекај ти... Ќе имаме мноооооооогу поќе само шо се ни е Бед Копи... сите копираат ама немаат врскаЈеееееј! Македонскиот Juice! <3
Бед копи, иаме..
Сеа уше Марчело ни фали, мене омилен ми е..се надевам дека ќе се избаци некој таков...
Оффф пуста неинформираностАбе не заебавај не е на сцена ни една година и оп 3 албуми. А од кога квантитетот е мерило за квалитет?
Тоа што САФ (иако не ги слушам, а сум ги слушал) го направија овој ни со 5 албуми у година неможе да го направи, а зошто ќе дознаеш кога ќе потпораснеш.
Уште не му ги знаете песните од првиот албум луѓево се радуваат на замислите третиот. Јас немам ништо против дечкото но со ова се гледа дека е само еден голем кич и абер да се немало од квалитет.
Да бе На почетокот пееше „јас сум човекот што се вози во 23ка, не ми требаат пари и слава...итн.“Тони Зен е на сцена уште од 2001ва.
Од 2001, уф како тоа сега се појави. Или бил маалски фраер и ве лажел дека е славна личност, или пак на златно славејче пеел. Ако имаш 19 ти тогаш ни 10 години не си имал и од тогаш сигурно си прател и си знаел што е и како е на сцена. И ми кажуаш за амерички стандарди и сл. Остај ти комерцијала што фураат албуми од кој во албумот само 2-3 песни се хитови а за другите не ни знаат.Оффф пуста неинформираност
За твоја информација Тони Зен е на сцена уште од 2001ва. Значи тоа се 9 години на сцена и фала богу дека ќе има 3 албуми (ко ќе размислиш подобро, за американски стандарди тоа е малце, ама за наши си е таман).
На тоа за САФ не ти коментирам, само ќе кажам дека со тоа што го пиша потврдуваш дека не си поинформиран од мене (далеку од тоа си).
За третото, прво слушни му ги песните од новиот албум па после коментирај овде.
Како бре не го знаеш па од 2001 човекот е на сцена :pos2:Кој е тој Тони зен ? :wink:
Ами сеа екомонска криза и на чоеко му притребале париДа бе На почетокот пееше „јас сум човекот што се вози во 23ка, не ми требаат пари и слава...итн.“
Се мењаат луѓево.