Тони Зен

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Вкусот ти е никаков.
Ќути... знам дека за вкусови не се дискутира n' all dat sheet. Али ова, незнам, заслужува посебна тема у филозофија и психологија да се отвори...

Се прашувам колкав IQ треба да има човек да каже дека "музиката" направена од Слаткар и Тони е екстра, е одлична, генијална, ваква, таква.

Мислам, што има генијално у неа? Што е тоа одлично?
Дали само тоа го слушате и не сте слушнале ништо друго?

Ваљда нешо треба да е репер, ваљда треба споредба со нешо да се напраи.
СО кого праите споредба за Слаткар да испадне ОДЛИЧЕН!?
Со кого?

До коа ќе фурате црнечки филм бе у курац?
ГЕТО ГЕТО ГЕТО ГЕТО ГЕТО УЛИЦА!
Рече Марчело на шала, и ви еба мамата на сите у песна од 1 минута. Само штета, никој не го сфати у курац.
Нигери зборат за гето и за улица од револт, ради тоа и се појавува рап музиката. А некоја амеба тука ми се дичи со УЛИЦА.
НИЕ УЛИЦА! НИЕ ХАЦЕ! Вие кафич вие куроф ми!

Добро бре?! На мои ебани 17 години иам више стаж на улица у маало него Тони Зен и другарчињата заедно, па треба рaпер да станам, да се дичам со тоа? Нешо, мангупски е? Не ја капирам поентата.

Константно фурате дека РАПОТ НАПРЕДНУВА. Дека ТОКСИКА прават БУМ, дека направиле некаква си ебана хип-хоп револуција у државава наша.
Жити се еј?
Шо е толку револуционерно па да ги славам ко ебани ослободители, а?
Праење трака секој ден е нешо генијално?

Колку траки имаат токсика до сеа? 150? На кој мотив се сите?
Секоја ебана трака е една иста приказна со други зборови.
Цел ебан рап у македонијава се заснова на ВРЧАК.
Кажување "колку те сакам" со 3 реченици, искомбинирани на ваков или таков начин у 10 песни.
Epic n' fukin pathetic!

Се дур целта на творењето е да се стане фраер у маало, да се бркаат пички и да се заработи за џепарац, ќе останеме ѓубре на тоа поле.
Србија после онолкава стагнација, се избаци Марчело, ги мрдна од место. Респекат.
Кај нас? Шо? Разибрам да немаш од кого да учиш па да си тињар. Ама НАНАЗАД СЕ ВРАЌАМЕ!
Темелите шо ги поставија Чиста и САФ ние ги рушиме, а не градиме нешо на нив.

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.583
Поени од реакции
89
Ќути... знам дека за вкусови не се дискутира n' all dat sheet. Али ова, незнам, заслужува посебна тема у филозофија и психологија да се отвори...

Се прашувам колкав IQ треба да има човек да каже дека "музиката" направена од Слаткар и Тони е екстра, е одлична, генијална, ваква, таква.
Сите луѓе што ги знам што ги обожаваат Слаткар и Тони Зен се морони. Затоа и според нив си замислувам какви се овие нашиве форумџии.

Некој ако има 2-3 добри песни(еве да речеме Слаткар и Тони Зен имаат) не значи дека тој е одличен, рап револуционер или што ти знам.
Тогаш сите one hit wonders што со само една асална песна заработиле кеш и слава треба да ги сместиме заедно со Мајкл Џексон, Лед Зепелин итн.
СО кого праите споредба за Слаткар да испадне ОДЛИЧЕН!?
Со Ристе од Припор :icon_lol:

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Ај мирни малку. Ве подзабришав сњцки кењаторчиња. Лечење комплекси на друго место. Навреди да не видам повеќе. Мислење секој може да даде ама не и да наметнува кој што да прави, следен испад и ќе ја пратам Џену да ве регулира :)

S

StormRage

Гостин
Рече Марчело на шала, и ви еба мамата на сите у песна од 1 минута. Само штета, никој не го сфати у курац.
Нигери зборат за гето и за улица од револт, ради тоа и се појавува рап музиката. А некоја амеба тука ми се дичи со УЛИЦА.
НИЕ УЛИЦА! НИЕ ХАЦЕ! Вие кафич вие куроф ми!

I dan danas ovu priču pričamo našoj djeci
kako su na MTV-u svi postali bijelci
pošto domaći reperi hoće biti sve crnji
naši brodovi i jahte bit će opet puni
...
доволно е... за вакви тн. рапери има мнооогу подобри песни... Марчело иако малку сум го слушал има добар рап... ама Д. Комисија се лом

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Е!
Секоја чест!
Адекватна песна за темава :)

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Не сум голем љубител на таква музика, но песнава е многу подобра од се што сме чуле претходно (читај: "комерцијален рап"). Досега, според тоа колку добро ја познавам македонскава (рап?!) сцена ми изгледа ко да паралелно со песните на Слаткар кои сите ги плукате а нормално сите ги знаете и слушате, ова е најдоброто нешто (и песна и спот) направено. Продукцијата на песната и видеото се на ниво, секоја чест.

*Правам муабет од аспект на (комерцијална) рап музика, немојте да мешате баби и жаби. И од инает велат не се растело, затоа немојте да тупите. Текстот што не е баш на место, факт е, ама џабе колку и да се противиме, ова е тоа се слуша.

S

StormRage

Гостин
Кискино... решив да потрошам драгоцени неколку мегабајти од мојот ограничен даунлоад да чујам... и се заебав (ми должиш 20тина мегабајти :)) јбг цела песна само сине ова сине она... едноставно е дупка

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Си рече он дека текстот е тиње... немој да мрчиш :)

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Уште една причина зашто би си одел од Македонија.

radzo

Man Utd!
Член од
20 јануари 2008
Мислења
696
Поени од реакции
17
уште едно поздравче......ако не сакаш ти,немој да мразиш ти...ако не плукаш,ајде симни се и попуши! :smir:

Blue_Boy

THE WAY I AM
Член од
29 октомври 2009
Мислења
345
Поени од реакции
33
ОД кога стана комерцијала го замразев човеков и му дадов нов надимак Тони Фен!

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Текстов ми е опасно познат , помош некој да ми текне од каде е .
Не е Марчело , не е Едо , не е Викла нити Бед Копи..
Беше тоа некој српски провинцијалец со точка до точка исти текст...
Пу маме му е*** , покрај битови и текстови почнаа да крадат...

El 'Borracho

Riot Maker
Член од
18 јули 2009
Мислења
822
Поени од реакции
238
Текстов ми е опасно познат , помош некој да ми текне од каде е .
Не е Марчело , не е Едо , не е Викла нити Бед Копи..
Беше тоа некој српски провинцијалец со точка до точка исти текст...
Пу маме му е*** , покрај битови и текстови почнаа да крадат...
Струка?
Тони Зен често копира од Струка....

Kajgana Shop

На врв Bottom