Тони Зен

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Песната на место, спотот на место. Ретко има вакви добри спотови кај нас. Не го обожавам многу ама стварно добра му е Во Мој Стил.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Сега по темата Слаткаристика оваа ќе биде главна?Како сакате

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Сега по темата Слаткаристика оваа ќе биде главна?Како сакате
А што има лошо во тоа да биде главна?
Дечкото си е топ, новата песна му е топ, спотот му е НАЈтоп (од сите мак рап спотови до сеа). Не гледам причина зошто да не е коментирана темава. Башка сеа ќе му излезе новиот албум и ќе има повод за уште дискусии.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Само што му ја слушнав новава песна “Во мој стил“ и го гледав спотот. Најискрено ме изненади и песнава и спотов, позитивно. Макар што не би била изненадена да е преработена или нешто (НЕ викам дека е, кажувам само дека не би ме изненадило :icon_lol:), ама добра е. Мада, мала забелешка можел да скрати со употреба на зборот брат. Али ај, нема да се фаќам за детали, само ќе кажам дека е добра песната и спотот.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Све хејтер до хејтер... Како бе не ви скурчи само да серете? :toe:
Секоја чест за Тони. 3то цд. Нешто што малце рапери во Македонија можат да се пофалат со тоа. Дури ни САФ што толку ги величате не стигнаа до 3 (ако рачунаме заедно со Чиста Околина)... Единствено Џака може да се пофали со нешто повеќе.
Абе не заебавај не е на сцена ни една година и оп 3 албуми. А од кога квантитетот е мерило за квалитет?

Тоа што САФ (иако не ги слушам, а сум ги слушал) го направија овој ни со 5 албуми у година неможе да го направи, а зошто ќе дознаеш кога ќе потпораснеш.

Уште не му ги знаете песните од првиот албум луѓево се радуваат на замислите третиот. Јас немам ништо против дечкото но со ова се гледа дека е само еден голем кич и абер да се немало од квалитет.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Јеееееј! Македонскиот Juice! <3

Бед копи, иаме..
Сеа уше Марчело ни фали, мене омилен ми е..се надевам дека ќе се избаци некој таков...

S

StormRage

Гостин
Јеееееј! Македонскиот Juice! <3

Бед копи, иаме..
Сеа уше Марчело ни фали, мене омилен ми е..се надевам дека ќе се избаци некој таков...
Чекај ти... Ќе имаме мноооооооогу поќе само шо се ни е Бед Копи... сите копираат ама немаат врска

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Абе не заебавај не е на сцена ни една година и оп 3 албуми. А од кога квантитетот е мерило за квалитет?
Тоа што САФ (иако не ги слушам, а сум ги слушал) го направија овој ни со 5 албуми у година неможе да го направи, а зошто ќе дознаеш кога ќе потпораснеш.
Уште не му ги знаете песните од првиот албум луѓево се радуваат на замислите третиот. Јас немам ништо против дечкото но со ова се гледа дека е само еден голем кич и абер да се немало од квалитет.
Оффф пуста неинформираност :tapp:
За твоја информација Тони Зен е на сцена уште од 2001ва. Значи тоа се 9 години на сцена и фала богу дека ќе има 3 албуми (ко ќе размислиш подобро, за американски стандарди тоа е малце, ама за наши си е таман).
На тоа за САФ не ти коментирам, само ќе кажам дека со тоа што го пиша потврдуваш дека не си поинформиран од мене (далеку од тоа си).
За третото, прво слушни му ги песните од новиот албум па после коментирај овде.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Оффф пуста неинформираност :tapp:
За твоја информација Тони Зен е на сцена уште од 2001ва. Значи тоа се 9 години на сцена и фала богу дека ќе има 3 албуми (ко ќе размислиш подобро, за американски стандарди тоа е малце, ама за наши си е таман).
На тоа за САФ не ти коментирам, само ќе кажам дека со тоа што го пиша потврдуваш дека не си поинформиран од мене (далеку од тоа си).
За третото, прво слушни му ги песните од новиот албум па после коментирај овде.
Од 2001, уф како тоа сега се појави. Или бил маалски фраер и ве лажел дека е славна личност, или пак на златно славејче пеел. Ако имаш 19 ти тогаш ни 10 години не си имал и од тогаш сигурно си прател и си знаел што е и како е на сцена. И ми кажуаш за амерички стандарди и сл. Остај ти комерцијала што фураат албуми од кој во албумот само 2-3 песни се хитови а за другите не ни знаат.

И еве баш незнам признавам кога му се издадени абумите (година) ме интересира.

Инаку за спотот продукциски среден е топ , за тоа нема грешка но песната и концептот и поентрата немаат блага веза. Тоа ти е приказна за едно искомплексирано детенце на кое му удирале чврги кога било мало па сега снимил спот со волците и у стил демек ќе видите вие. Ова како Тошо од К-15 во скечот кога вели, абе батка ја во маало сум најголем фраер.......

Кој е тој Тони зен ? :wink:
Како бре не го знаеш па од 2001 човекот е на сцена :pos2::pos:

El 'Borracho

Riot Maker
Член од
18 јули 2009
Мислења
822
Поени од реакции
238
Да бе :) На почетокот пееше „јас сум човекот што се вози во 23ка, не ми требаат пари и слава...итн.“

Се мењаат луѓево.
Ами сеа екомонска криза и на чоеко му притребале пари :toe: :vozbud:

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Е па сега од воздух не се живее. Камо секој да може на талентот да си прави пари.
И што сите ги споредувате со САФ? Имаа дечките талент, публика и предиспозиции да растурат на балканов (почнаа) ама си одбраа други патишта, чао пријатно нивни избор.

Таа екипа (тони, слаткар, ДНК, панчо итн) се најдоброто освежување музичко во МК последниве 10тина години а и ги имаат најдобрите спотови воопшто излезени од оваа држава.

Kajgana Shop

На врв Bottom