iksimkd
ШшшШшшШ...
- Член од
- 31 јули 2007
- Мислења
- 5.000
- Поени од реакции
- 2.184
Ако има иста тема спојте ги или избришете ја оваа.
Со оглед на тоа што молчењето на пратеникот Талат Џафери на седниците имаше масовен ефект кај Македонската интернет заедница, ви пренесувам дел од тоа што Македонците го зборат за молчењето на Џафери.
@podzemnavoda
Od 0 do Талат, колку ти фаќа пена устата?
@toVornottoV
Талат да преговараше за името одмамна душманиве ќе не имаја признаено под уставно име!
@TheSoulblighter
Кога јагнињата ќе Талат.
@PoposkiFilip
Оти нема превод на говоро на Талат?
@Purple_Hejzz
Знаете како викаат - Молчењето е Талат
@RatkaPiratka
Среќа што имам Макс Тв, можам да го снимам настапот на Талат и да си го гледам кога сакам и колку сакам.
cobeski
Талат Џафери му раскажувал на внукот приказна за лека ноќ, така е настаната Финска.
@IlinaBookbox
Britain's got talent. Macedonia's got Talat.
@DoktorotStark
Ратујемо ти и ја, ко талат и говорница!
@NikolaStrez
Талат рендерира сега.
@toVornottoV
Талат уствари не ќути, баферинг прае за говорот што следи!
@LeksMK
Две работи се бесконечни, универзумот и тишината на Талат
@Ce_ne
Жено! Угледај се на Талат!
@UroshMilosevski
Талат Џафери има ќутено до бесконечност...два пати!
@Perchinkov
Не дај боже Талат да се појави на свадба, попот кога ќе рече „Ако некој се противи, нека зборува сега"
@PoposkiFilip
Замисли Талат да ти е татко и да ти речи: Сине, јас и ти треба да позборуваме...
Чар Норис има изброено до бесконечност двапати, ама сега му е лут на Талат Џафери бидејќи овој молчел до бесконечност. Чак го фаќа паника да не биде надминат од Талат.
Со оглед на тоа што молчењето на пратеникот Талат Џафери на седниците имаше масовен ефект кај Македонската интернет заедница, ви пренесувам дел од тоа што Македонците го зборат за молчењето на Џафери.
@podzemnavoda
Od 0 do Талат, колку ти фаќа пена устата?
@toVornottoV
Талат да преговараше за името одмамна душманиве ќе не имаја признаено под уставно име!
@TheSoulblighter
Кога јагнињата ќе Талат.
@PoposkiFilip
Оти нема превод на говоро на Талат?
@Purple_Hejzz
Знаете како викаат - Молчењето е Талат
@RatkaPiratka
Среќа што имам Макс Тв, можам да го снимам настапот на Талат и да си го гледам кога сакам и колку сакам.
cobeski
Талат Џафери му раскажувал на внукот приказна за лека ноќ, така е настаната Финска.
@IlinaBookbox
Britain's got talent. Macedonia's got Talat.
@DoktorotStark
Ратујемо ти и ја, ко талат и говорница!
@NikolaStrez
Талат рендерира сега.
@toVornottoV
Талат уствари не ќути, баферинг прае за говорот што следи!
@LeksMK
Две работи се бесконечни, универзумот и тишината на Талат
@Ce_ne
Жено! Угледај се на Талат!
@UroshMilosevski
Талат Џафери има ќутено до бесконечност...два пати!
@Perchinkov
Не дај боже Талат да се појави на свадба, попот кога ќе рече „Ако некој се противи, нека зборува сега"
@PoposkiFilip
Замисли Талат да ти е татко и да ти речи: Сине, јас и ти треба да позборуваме...
Чар Норис има изброено до бесконечност двапати, ама сега му е лут на Талат Џафери бидејќи овој молчел до бесконечност. Чак го фаќа паника да не биде надминат од Талат.