LDU Quito - El Nacional X-1 @ 4.50
ccc vo 43 me butka be!!! c c c ne e fer!!!
--- надополнето ---
aj kazete mi zaso vi e tolku 2jka samdoria i na golovi????
1. 3za3 spored mene ne e!
2. sorabotka od tipot na 7+ ili 2u1 1u2 nemaat!
3. lece koj mislite deka treba da ispaga! vo posledni 10 kola ima pobeda protiv juventus,deneska protiv napoli,protiv udineze i protiv SAMDORIA... taka da neznam zasto bi ispagale lece!
4. cesena vi garantiram deka nema da ispaga... deka se ubavaat od mestenje osobeno koa ja postirav i fativ pari samdoria - cesena 2jka 5 koef ako vi teknuva!!! iskoci 0-3 2-3 kraj
5. mozno e da tepa samdoria ali jas ne bi rizikuval na 2jka poveke od 50denari... pa vie kako sakate!!!
--- надополнето ---
jas mislam deka zaragoza e dobar 1...
1. direknten protivnik za ospstanok im e...
2. proslo kolo go tepaa real, a gi tepaa i bilbao valensia...
3. vo glavno zaragoza gi osvojuva poenite na domasen teren!
lyon - marsej!
bi ja izigral na golovi gg3+, 4+, 1p2+ 2p2+, 1p1+ 2p 2+, 5+.... cisto deka ova kolo vo francija site bea od 0-2 osven bordo 4+... lani igraa 5-5 ovie ekipi... a mislam deka moze da ja smestat i 1-2 2-1.... mozna e i pobeda na marsej iako razocaraa so okser proslo kolo pa da vidime!!!
--- надополнето ---
fearless напиша:
LDU Quito - El Nacional X-1 @ 4.50
ccc vo 43 me butka be!!! c c c ne e fer!!!
--- надополнето ---
aj kazete mi zaso vi e tolku 2jka samdoria i na golovi????
1. 3za3 spored mene ne e!
2. sorabotka od tipot na 7+ ili 2u1 1u2 nemaat!
3. lece koj mislite deka treba da ispaga! vo posledni 10 kola ima pobeda protiv juventus,deneska protiv napoli,protiv udineze i protiv SAMDORIA... taka da neznam zasto bi ispagale lece!
4. cesena vi garantiram deka nema da ispaga... deka se ubavaat od mestenje osobeno koa ja postirav i fativ pari samdoria - cesena 2jka 5 koef ako vi teknuva!!! iskoci 0-3 2-3 kraj
5. mozno e da tepa samdoria ali jas ne bi rizikuval na 2jka poveke od 50denari... pa vie kako sakate!!!
--- надополнето ---
jas mislam deka zaragoza e dobar 1...
1. direknten protivnik za ospstanok im e...
2. proslo kolo go tepaa real, a gi tepaa i bilbao valensia...
3. vo glavno zaragoza gi osvojuva poenite na domasen teren!
MI ZEMAA 8000... paceri!!!
lyon - marsej!
bi ja izigral na golovi gg3+, 4+, 1p2+ 2p2+, 1p1+ 2p 2+, 5+.... cisto deka ova kolo vo francija site bea od 0-2 osven bordo 4+... lani igraa 5-5 ovie ekipi... a mislam deka moze da ja smestat i 1-2 2-1.... mozna e i pobeda na marsej iako razocaraa so okser proslo kolo pa da vidime!!!
ja imav singl 5+ za da mi gi vrati parite od zaragoza!!!