Sevila - 1
Varese - 1
Everton - 1
Celzi - 1
99%
Како бе може all in да си 1000 марки, кога секој ден се фалиш тука за 5000 марки оваа, за 2000 марки оваа, сега само уште 1000 имаш.Чорбе жал ми е човече и незнам дали упаќаш или се ладиш овде, но вечерва ти отидора марките во неповратi normalno stoke 1:1
--- надополнето ---
za vecher
CHELSEA-MANCHESTER 1
ALL IN OKOLU 1000MARKI
А ти бе Касо шо разбираш ? Seviila Varese i Everton ако не влеза тогаш шо че влези ?Aber si nemas od sport :S i nekni parma ti bese 99% pa i ne zgrese mn : D 0:7
А ти бе Касо шо разбираш ? Seviila Varese i Everton ако не влеза тогаш шо че влези ?
и некни не беше Парма туку Палермо .
epa ne mora site pari sho gi imam da gi stavam na celzi,sakav da kazam deka ce ja igram na pojce pari za 1Како бе може all in да си 1000 марки, кога секој ден се фалиш тука за 5000 марки оваа, за 2000 марки оваа, сега само уште 1000 имаш.Чорбе жал ми е човече и незнам дали упаќаш или се ладиш овде, но вечерва ти отидора марките во неповрат![]()
Челшит - МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД 2 на поголема уплата
а за тикет, ќе напишам после, немам одлучено.
Па тогаш престани да збориш глупости, all in е нешто сосемо друго од појЧе пари.epa ne mora site pari sho gi imam da gi stavam na celzi,sakav da kazam deka ce ja igram na pojce pari za 1
drugar da ne ti praam maleri ama da ti kazam najlosite utkmici si gi izbral deneskaSevila - 1
Varese - 1
Everton - 1
Celzi - 1
99%
Не биди глуп! Јас колку шо имам погодено ти на сон само.Aber si nemas od sport :S i nekni parma ti bese 99% pa i ne zgrese mn : D 0:7
ХАХхахах важиии ок е.drugar da ne ti praam maleri ama da ti kazam najlosite utkmici si gi izbral deneska
Богами, овја Чорбе пророк невиден е. Ако изгуби Манчестер ја ќе му кажам убоосеа христов му е мака оти неговиот манчестер ќе губи, затоа што чорбе пророков рече дека 1 е челзи![]()