hmm , gluposti.. :roll: ja se istetovirav zatoa sto od sekogas me privlekuvale dobri tetovazi , ednostavno gi obozavam .. i zatoa sto se cuvstvuvam taka poubavo , a ne deka sakam da bidam vo centar na vnimanieto :shock: ( ma da ne razbiram kako moze covek so edna tetovaza da bide vo centar na vnimanieto :? )igla напиша:Тетовирањето е глупост. Луѓето што се тетовираат го прават тоа заради истата причина што децата во основно ставаат обетки.
Од потреба секогаш да бидат во центарот на вниманието.
a ne ostanuvaat nikakvi fleki posle toa ??? ( mene samo trajnite mi se poznati )vodkamixx напиша:Сега немам намера да ставам тетоважа (трајна), а инаку имам едно другарче што ми црта тетоважи со рапитограф (туш) и траат едно 2 недели додека не избледи, па деновиве ќе ми напраи една tattoo. Една на грб, а друга на рамо.
Ама дечково вистина екстра црта. Професионално.
Летово имав една тетоважа со рапитограф чашка со водка и трајбли кај чашката и по недела дена избледе ја замив со вода и не остана никаква флека, затоа и си ставам вакви не трајни тетоважи.schtranga напиша:a ne ostanuvaat nikakvi fleki posle toa ??? ( mene samo trajnite mi se poznati )vodkamixx напиша:Сега немам намера да ставам тетоважа (трајна), а инаку имам едно другарче што ми црта тетоважи со рапитограф (туш) и траат едно 2 недели додека не избледи, па деновиве ќе ми напраи една tattoo. Една на грб, а друга на рамо.
Ама дечково вистина екстра црта. Професионално.
Па и да истетовира.. Кој ќе знае? Да не разбира некој кинески тука? :roll:gerard напиша:За другар ми се. Да не истетовира глупост некоја! :wink: