Боже сачувај али би ставил може доле на нога знак на милан и тоа у боја 8)Гижо напиша:How1TzeR истетовирај си на грбот Schevchenko и одоздола број 7 а на градите логото на Милан, баш би било кул, ко да имаш дрес
ako nekoj rece deka site skopjanki se kurvi jas ne se custvuvam kako da misli na mene, no ako ti si povekje emocionalna...Goddess of Chaos напиша:znaci imas antipatija i sprema mene :shock:
и јас ќе праам сонце 8)Desert напиша:Mene samo eden simbol mi se dopagja i mislam deka vechno ke bide povrzan so mojot zhivot ... sonceto.
зашто бе боже сачувај, добра финта е можеш знакот на милан да го ставиш на рамо, на нога не би изгледало баш нај најHow1TzeR напиша:Боже сачувај али би ставил може доле на нога знак на милан и тоа у боја 8)Гижо напиша:How1TzeR истетовирај си на грбот Schevchenko и одоздола број 7 а на градите логото на Милан, баш би било кул, ко да имаш дрес
Море Спејс, кога ќе ја видиме тетоважата?SpaceLily напиша:Jas imam..na desnava grada...to e to.
И тоа да ја видиме во контекст, не само сличето!! :twisted: :twisted:Garfield напиша:Море Спејс, кога ќе ја видиме тетоважата?SpaceLily напиша:Jas imam..na desnava grada...to e to.
Seriozno sfativ deka ne sakam da se custvuvash povredena zatoa shto ti sluchajno si od VE a jas ne sluchajno imam nekoi posebni iskustva anyway ... no se Veleshani koi se tetovirani ili tetoviraat, zatoa se izvinuvam za off topic.Goddess of Chaos напиша:pa izvini ne sum jas precustvitelna a ti rece se od veles vo sto spagjam i jas.i btw aman ne moras da sfakjas tolku seriozno?!Desert напиша:ako nekoj rece deka site skopjanki se kurvi jas ne se custvuvam kako da misli na mene, no ako ti si povekje emocionalna...Goddess of Chaos напиша:znaci imas antipatija i sprema mene :shock:
Nekoj se tetoviraj kaj toj vo Trgovskiot vo Bunjakovac?
Jas planirav no koga doznav deka deckoto nema ni edna tetovaza na sebe a tetovira 15 godini nekako mi stana glupavo.
A kaj mene vo komshiskite zgradi zhivee eden taka narecen fantasticen tetoovirac, no se drogiram ... pa i toj ne doagja vo obzir!