Боже сачувајГижо напиша:How1TzeR истетовирај си на грбот Schevchenko и одоздола број 7а на градите логото на Милан, баш би било кул, ко да имаш дрес
![]()
ako nekoj rece deka site skopjanki se kurvi jas ne se custvuvam kako da misli na mene, no ako ti si povekje emocionalna...Goddess of Chaos напиша:znaci imas antipatija i sprema mene :shock:
и јас ќе праам сонце 8)Desert напиша:Mene samo eden simbol mi se dopagja i mislam deka vechno ke bide povrzan so mojot zhivot ... sonceto.
зашто бе боже сачувај, добра финта еHow1TzeR напиша:Боже сачувајГижо напиша:How1TzeR истетовирај си на грбот Schevchenko и одоздола број 7а на градите логото на Милан, баш би било кул, ко да имаш дрес
![]()
![]()
али би ставил може доле на нога знак на милан
и тоа у боја 8)
Море Спејс, кога ќе ја видиме тетоважата?SpaceLily напиша:Jas imam..na desnava grada...to e to.
И тоа да ја видиме во контекст, не само сличето!! :twisted: :twisted:Garfield напиша:Море Спејс, кога ќе ја видиме тетоважата?SpaceLily напиша:Jas imam..na desnava grada...to e to.
Seriozno sfativ deka ne sakam da se custvuvash povredena zatoa shto ti sluchajno si od VE a jas ne sluchajno imam nekoi posebni iskustva anyway ... no se Veleshani koi se tetovirani ili tetoviraat, zatoa se izvinuvam za off topic.Goddess of Chaos напиша:pa izvini ne sum jas precustvitelna a ti rece se od veles vo sto spagjam i jas.i btw aman ne moras da sfakjas tolku seriozno?!Desert напиша:ako nekoj rece deka site skopjanki se kurvi jas ne se custvuvam kako da misli na mene, no ako ti si povekje emocionalna...Goddess of Chaos напиша:znaci imas antipatija i sprema mene :shock:
Nekoj se tetoviraj kaj toj vo Trgovskiot vo Bunjakovac?
Jas planirav no koga doznav deka deckoto nema ni edna tetovaza na sebe a tetovira 15 godini nekako mi stana glupavo.
A kaj mene vo komshiskite zgradi zhivee eden taka narecen fantasticen tetoovirac, no se drogiram ... pa i toj ne doagja vo obzir!