Тетоважи

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Tribal e edna od najglupite tetovazi, tribal, od zborot tribe=pleme.
Na koe pleme pripaga ovoj gore?
На Инките да не припага :):)

Абе види во денешно време повекето гледаат само да ја имаат тетоважата,не им е важно дали е глупа или добра,дали е трибал или жаба...важно да ја имаат е работата,а тоа не чини,секоја тетоважа има посебно значење за некој.
Ете гледај некој ден Мајами Инк и ке ти стане јасно за што зборам...јас не ја пропуштам емисијата :)

pAnDa`

Original..
Член од
5 ноември 2009
Мислења
578
Поени од реакции
35
Тетоважите се добра ствар, само ако се погоди местото и видот на тетоважата. Инаку пирсинг не сакам баш, можда само на носот еден мал минимален.

Член од
27 март 2009
Мислења
1.051
Поени од реакции
112
На Инките да не припага :):)

Абе види во денешно време повекето гледаат само да ја имаат тетоважата,не им е важно дали е глупа или добра,дали е трибал или жаба...важно да ја имаат е работата,а тоа не чини,секоја тетоважа има посебно значење за некој.
Ете гледај некој ден Мајами Инк и ке ти стане јасно за што зборам...јас не ја пропуштам емисијата :)
Офтопик малце..а кога е Мајами ИНК..јас ја глеам само ЛА Инк..
ОнТопик:абе..и мене не ми е на кејф трајбали..јас сакам да иам Ејс Оф Спејдс..иако не сум некој голем фан на тетоважи..што знам..

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Офтопик малце..а кога е Мајами ИНК..јас ја глеам само ЛА Инк..
ОнТопик:абе..и мене не ми е на кејф трајбали..јас сакам да иам Ејс Оф Спејдс..иако не сум некој голем фан на тетоважи..што знам..
Мајами Инк има секој ден отприлика во 18:30 на Discovery channel не знам точно време,јас тоа време ги факам да ги гледам...има и на Travel i Living,таму не знам точно време коа има.

Член од
11 октомври 2008
Мислења
1.258
Поени од реакции
101
Сакам букви горе на грбот колку би ме коштало ? От прилика вака ќе изгледа

НЕ можев поубава слика да најдам од тетоважа таму :(

Boogie

no pain no game
Член од
4 декември 2005
Мислења
985
Поени од реакции
544
Кај мене у студио ваква тетоважа ке те кошта над 3000 ден. эависи каква е големината на твојот грб нормално,само прво би иэмерил и нацртал нешто малку по раэлично эа да не се исти буквите,најповеке несакам кога се повторуваат веке направените тетоважи,сметам дека е лошо эа муштериите да имаат сите иста тетоважа.

Ова се неколку иэработени од мене

Добро, не глеаш колку е детална? И колку милиони линии има у неа?
Во суштина контурните тетоважи се најлесни,што повеке линии толку полесна тетоважата,тешко е да се иэработи тетоважа со такви ефекти но беэ контура:smir:

Член од
30 октомври 2009
Мислења
6
Поени од реакции
0
Ете сега повеќето се од мода се тетовираат...видел некој и ај...и без никаква претстава шо да се тетовира исто.Шо одиш да се тетовираш и не знајш шо..па мајсторо ти дава некој каталог и ти си одбираш...леле ова убо ми е..не,ај ова..ај она.Пффф,мисламмм. Јас сигурно едни добри 3 години се канам да се тетовирам и знам што сакам,само работава не една ствар,повеќе се,па зато и не сум решителна.Хмм,и шо ако по не знам колку години не ми се бендисува то од сега???Каква темаа...:toe:

Boogie

no pain no game
Член од
4 декември 2005
Мислења
985
Поени од реакции
544

--N-SOUND--

Street Dragster
Член од
22 февруари 2009
Мислења
252
Поени од реакции
6
па за ангелот негде околу 13 см должина 7 см ширина за подлактица се работи:smir::helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom