Тетоважи

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Ако некогаш се тетовирам, шо е малце веројатно, би го тетовирал ова на зглобот на раката, од надворешна страна.

m9ssi8.jpg

Само што во пикот внатре би биле други симболи, а еден од нив сигурно би бил следниот:
88chikara.jpg

За другите симболи не сум дефиниран, а и така не планирам во следните 5-6 години да се тетовирам, па имам доволно време да се дефинирам што друго сакам внатре. :)

сакам тетоважа ама не нешто секојдневно.имам нешто на ум ама тешко е да се објасни.Ме интересира кое е најболно место за тетовирање?

Би сакал една тетоважа ама на грбот или на мускулот на раката...:sviri:

ama i ti ne si informiran kako sto treba a ???hahhaa prva rabota tie tetovazi sto se za godina ..dve ..ili mesec se pravat so specijalna boja ..i se tetoviraat so igla nemoze bez igla ...a knata e druga rabota ..se pravi so ceckalica .i se crta ...ne mi kazuvaj barem mene za tetovazi posto gi imam 4 na moevo telo sea ke ja pravam petata i mnogu dobro sum informiran i zanam za tetoviranjeto pozdrav bratko

За некоја година ќе си го тетовирам ова, на лева страна на гради, одприлика оваа големина..
Таман, на срце..
Само незнам каде, а за волку комплицирана тетоважа треба страаашнo добар мајстор, така да, или идам miami ink или нема тетоважа :)

Attachments

• Come Clarity.jpg
    Come Clarity.jpg
    23,2 KB · Прегледи: 27
Размислувам долго време за бар код тетоважа на врат..некој да ми препораче добро стyдио во Скопје и отприлика колку би ме чинело?
tnx.

вака сеа имам план да ставам тетоважа и тоа ќе биде скоро значи пред нова година негде ноември-декември.. идеата ми е мн совршена според мене имам идеја на карпа нешто како од кралот лав да стои волк како завива и во позадина месечина како се расчистува од облаци онака замислете ја сликата во глава со ефекти и ќе добиете перфектна слика :) (се разбира сликата има значење за мене тоа што ме викаат Вук, исто и татко ми така го викаат :) ) сеа само барам некој добро што тетовира да средам и идам да ја ставам крајно сум решен :) ако има некој идеја за некој добар артист нека ми каже позз

Немам тетоважа,но би сакал да ставам и ако веќе ставам тоа ќе биде со добра причина и мотивација затоа што е трајна тетоважа мора да биде инсипирарана од нешто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom