Терористички напади во светот

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.046
Поени од реакции
5.689
Не седат кај нас со синџир да ги врзиш не секирај се ;)
Кај нас имаме некој Непалец, ама попатна средина сме им :) Не сакаат многу многу тука да останат....
Автоматски споено мислење:

Ама нееее Афд биле нацисти. Епа еве ја лулката на Цду и Спд. Цвета секоја година.
Чекај ти, од една страна си за денацификација, а тука ги фалиш АФД..Човек редот неможи да ви го фати, бре бре....

Дајте одлучете се, нацисти сте, комунисти ??? Либтарди се нарекувате дека не сте...Ѓоамити...

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.217
Поени од реакции
84.129
Се додека на некој не му текне дека треба реперкусии и за фамилиите на оваквите јунаци, нема да сопре ова никад. Ни тука ни у Европа.

Член од
5 јуни 2013
Мислења
88
Поени од реакции
534
Сеа ке се потресат цела нација, ке се влее страв, ќе се избегава собирање во гужви, вооружени специјалци по божиќните маркети, депресија, уништен им е божиќ и Нова Година, ма да кој ги врти.
Знаете дека помеѓу западното Европско население балканот се претставува како небезбеден, ние сме агресивни, расисти, заостанато племе, побезбедно и поубаво било стаорците и арапите у Париз да ги гледаш.
Си промовираат туризам сами јаките Европејци дур ги кољаат секој викенд за добро утро дома, ама битно милиони да идат за Украина мора за Славјаните да се требат таму.
Еве мене ми е страв веќе да идам у Германија ја сметам за небезбедниа земја со постојан тероризам.
Жално за невините луѓе.
Рандом убиства како што многу често се случува во Германија, Франција во реалност е многу поопасно и повеќе влијае на психа, него нарачани убиства како на балканот поради мафијашки и политички пресметки.

Член од
14 август 2018
Мислења
4.891
Поени од реакции
10.923
Жал ми е за недолжните луѓе...

Како нација, кој ги врти! Нека седат заклучени домс од страв за Божиќ!
Истите тие.. (да за џерманците зборувам), ги бранеа нашиве муџи со бомбардирање и притисоци!
Ние и србите бевме лошите!

Karma is bitch, eh

Член од
5 ноември 2024
Мислења
52
Поени од реакции
264
Не седат кај нас со синџир да ги врзиш не секирај се ;)
Uste se lazete so ova?
Ne sedele kaj nas da dodeka uste imaat sansi da odat nagore, svesna si deka za vakva mala drzava kako nasava ne se potrebni ni 2 do 3% da se naselat za da se smeni slikata na ziveenje, pa veke rabotat luge od bangaldes na behtel i enka. Sigurno deka nekoj ke si pomisli da se vrati nazad u bangaldes ili africka drzava koga veke moze da raboti vo Makedonija i e sepak vo Evropa, toa e kao da kazes deka na nekoj nas poarno mu e da ostane tuka a da ne proba da napravi neso u Slovenija ili Hrvatska. Nastrana so kako i sekade i tuka ke naide na glupo belo naselnie koe ne znae od kade e suplivo e i naivno do nemaj kade, posebno pa nasevo jugonostalgicarsko i na uste poglupi beli devojcinja koj ke se rasturat od ebenje so takvi faci kao so go praat toa so igraci crnci so igraat fudbal i basket niz ligite nasi, moderni evropski devojcinja bez gram na dostoinstvo i cest kakvi sto se pretvoreni deneska nasite proevropski lepotici. Makedonija za zalnse naoga vo ovoj del na Evropa pa kako takva ke i nema spas od masovnata promena na strktura na naselenie koe ocigledno se pravi niz cel kontinnent, nekoj ne ubedil deka treba da imame po edno dete i deka zivotot e rozova bajka pa taka vo Germanija imas vo 2023 skoro 30k napadi so noz a tamosnite vlasti probale da go resat so proekt, vrati ladno oruzje dobi netfliks kanal, vo Paris imas za 2023 brojka od skoro 100 siluvanja koi bile izvrseni na ulica, imas slucaj pred nekoj mesec kade mlado belo devojce studentka e siluvana ubiena i zakopana vo park vo blizina do centarot, od lik koj veke go napravil toa pred 5 godini i zamisi osuden na samo 5 godini ispaga nadvor i pak istoto go pravi, e do tamu e stignata Evropa. Se vrtese eden reels posledno vreme na insta, kao koe e najpogresniot moment vo istorijata, toa e odlukata zenite da dobiat pravo na glas, belata zena ja unisti Evropa samo so glasanje i demokratija, surova vistina za zal.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.841
Поени од реакции
40.363

@puno и @Tigri11 додека чекале да видат дали терористот е уште еден од нивните угнетени педомухамедци на кој славомачедонасот не му дале да се образува па морал да влета во толпа народ со кола.

Кажете ми другарчиња, дали ви е убаво вака кога ќе видите дека делите иста религија со убијци и педофили и дека верувате во учењата на еден ист таков убиец и педофил да му се исерам на гробот смрдлив.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.815
Поени од реакции
49.988
Што им направи Меркел на луѓево, а со каков ентузијазам ја гласаа и како ја гледаа кога ќе ми текне. Цел континент неповратно однесен у мајчина ради Бог знае што.

Kajgana Shop

На врв Bottom