Chombe_United
Да ми бричите ташаците!
- Член од
- 14 декември 2007
- Мислења
- 8.809
- Поени од реакции
- 452
Не можам да ги оправдам ни двете страни!
Наставничката е стварно изгубена сеа...ја дупат како сакаат..:nesvest:И кај мене во школо нема никакво поштовање... наставничката по македонски буквално ја тепаат.. ја маваат со денвник по глава ја дупат како сакаат, ја пцујат... ама наставничката стварно е изгубена сеа... ама до толку..
А што ако имам повеќе постигнато?? Напишано беше дека е по физичко и алкохоличар,нема везе...Не знам кој е и што,зборев општо за ваква ситуација...nemas pojse postignato.ne rekov deka taka treba da se pokazuva avtoritet ali jbg ima nekoi so mislat deka taka treba da se pokaze.
ne e alkoholicar tipot i ne e poi fizickTP ,i on e psihicki bolen a ponekogas potpivnuva sto ne go prai alkoholicar.
pa i ti ke stanes "fraer"ako go naprai toa.
А што ако имам повеќе постигнато?? Напишано беше дека е по физичко и алкохоличар,нема везе...Не знам кој е и што,зборев општо за ваква ситуација...
Мислам дека наставник треба да биде исклучиво психички здрава личност,најпрво поради себе,а потоа поради околината...
Овој наставник бил психички болен? Не го обвинувам нити пак бламирам само мислам дека има посебни институции за психичко болни...
Поправи ме ако не сум во право:uvo:
Верувај имам постигнато многу повеќе од него,не на форумот,приватно...
Ако и ти викаш дека е за на клиника,зошто ги оправдуваш неговите постапки или на луѓето слични на него кои јас ги посочив?? Таквите луѓе биле толерирани или со повеќе права во комунизмот?? Просветли ме
Правиш разлика помеѓу психички болен и дете??
Како можеш да збориш за некои работи,конкретно за комунизмот ако едвај си слушнал за него,не си го осетил на своја кожа??
Повторно ги побиваш своите аргументи,испаѓаш глуп...Прво викаш дека му веруваш и дека е психички болен,а на крај дека таквите се за у болница
??
Зошто го правдаше??epa za u bolnica de.ne se za u skolo.ali vise go staile tamu da predava i da se glupira.treba da mislat tie sto go staile tamu ili potocno tie sto ne go izvadile.
ja mu veruvam deka on ne e kriv.decata go isprovocirale a on vo sklad so svojata sostojba izreagiral.
i nemoj ti mocko eden mene da mi zboris deka sum glup.ako imas 14 godini ne znaci deka si go fatil godpod za jajca.
ja barem sum se rodil u komunizam.za nego ke zboram posto za nego sum cital ,sum gleal emisii,filmovi.u sekoj slucaj znam pojse od tebe.