Тепачка за Сања Николиќ!

P

PewDiePie

Гостин
Ах Сања :back: баш е слатка.................слаткар и тој бившиот нек си ебат матер нека се убијат ако сакаат.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.506
Поени од реакции
31.088
ах, колку вредна информација... помало три.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
8.344
сега Тони Зен во акција ке настапи, и со Слаткар на тој ке му кршат кичмата :toe:

S

StormRage

Гостин
Алал да му е... одам да го частам пиво... го вежал слаткар причините не се важни :)

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Толку од гетото. Да беше гето ќе знаеше како да мавне „дифенс“ уште пред да налета боксот, ама ете... гето во песни, бокс во живо. ;)

H

HITCH

Гостин
Девојкава имала сообраќајка пред некое време?! Боже, колку не сум во тек со нашава „елита“!!!

M

marko 1996

Гостин
Толку од гетото. Да беше гето ќе знаеше како да мавне „дифенс“ уште пред да налета боксот, ама ете... гето во песни, бокс во живо. ;)
Тука се гледа колку се лажни нашиве ''рапери''. Иначе ако го заслужил , наздравје нека му е боксот.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Па и ја пред 2 недели се степав со едни 10 години постари од мене во маракана па што -.-

Член од
21 јули 2009
Мислења
876
Поени од реакции
462
и така тулумбата ја направија еклер.....:pos2:

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.048
Поени од реакции
6.074
Работата е шо ја не би се степал за Сања, ама би сакал да го истепам Слаткар. Многу никаков чоек. Се прави звезда. срамота.
Не ми е јасно зошо само сочен бикс испил? Зошо не и некоја нога по глаа, па да му дое памет малце, и ко чоек да научи да збори.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Работата е шо ја не би се степал за Сања, ама би сакал да го истепам Слаткар. Многу никаков чоек. Се прави звезда. срамота.
Не ми е јасно зошо само сочен бикс испил? Зошо не и некоја нога по глаа, па да му дое памет малце, и ко чоек да научи да збори.
Човекот си е гето мето ама нејќе да се тепа, поштен демек :icon_lol:

Член од
12 декември 2010
Мислења
310
Поени од реакции
101
Оваа Сања заедно со онаа на Сител ми се ептен смотани.Не знам која од која е посмотана и полигава

Kajgana Shop

На врв Bottom