Тенис типови

Член од
23 август 2010
Мислења
39.401
Поени од реакции
113.946
Ја ги играв на 500 денари уплата следниве утакмици: Раонич 1h(со 3-0 у сетови), Вавринка 1, Иванович 1 и Надал 1h. 1600 денари ми е добивка, знам дека е малце али морам еден ден да фатам па од утре со 1000ки ќе почнам, ако фатам денес нормално. :D
На друго ливче за 50 денари уплата пишав нешо и на изненадување али не ми пројде. Ги имав Скијавоне-Робсон 2ка и Павличенкова-Арвидсон 2ка и плус уште две три утакмици али ништо не испадна. Мислев оваа Робсон понесена од публиката дека ќе напраи нешто ама изгуби од габоров Скијавоне.
Се каам за Долгополов и за Жи Женг, од вчера си ги мислев да ги стаам и се испичкав сабајле и не ги стаив.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Никад више не играм тип 1,2. Ти ебам тенисите глупи со 1.30 или губи или 5 сета да го чекаш. Само +/- се играат...

А

Анноун

Гостин
Кретенот АНдерсон ако не го земе сега 3тиот сет , ќе го проколнам сите црнци од Јужна Африка да му се изнаредат . 7-5 и 7-6 ги изгуби првите 2 сета. Од бугарин ако дозволи 3-0 да изгуби , само пенис му е лекот .

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Жените никако минус гемови не ги играјте. Втор ден по ред ме заебава, само една и тоа само по една играв на тикет, Шарапова вчера и Серена денес. Ако испадне Дел Потро 3-0 и Мареј повеќе од 28..

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Се надевам Voskoboeva ќе влезе за добра добивка.Wawrinka 3 сет 1 1,4,Voskoboeva конечно 2 1.90 , и Kohlschreiber конечно 2 2,40.Го изиграв во живо во Бетсити,со 500ден=3190ден.

Денеска солидни беа резултатите но Zopp и Tomic ме скинаа.:sick:
--- надополнето: 26 јуни 2012 во 20:19 ---
За утре Типса со 2 сета разлика да тепа,Бенето,Јужни со 2 сета разлика,(Троицки не сум сигурен ама има искуство а Клизан не е никој и ништо на АТП турнири),браќата Брајан,Бупати и Бопана,Радванска,Клијстерс,сестрите Вилиамс во дубл,Пешке и Среботник.Според мене сите се ''зицери'' но има време до утре за некои анализи.Би требало да над 2,8>3,5,Бетсити нормално.:)

А

Анноун

Гостин
J.Levine - K.Beck 1 @1.70 3:1 WIN
Levine го уби Одесник последното квалификациско коло . Иако Бек е доста попознат тенисер , мислам дека американецов со оваа форма ќе пројде прво коло.

Оdesnik - Phau +38.5 @1.90 WIN 5ти сет во тек
Одесник изгледа влегол како лаки лузер . Човеков во глобала игра на земја . Не прави многу брејкови и не е константен. Фау не губи 3-0 сигурно , така да ќе влезе + мислам

Андерсон - Димитров +40.5 @1.85 1:3 WIN
Многу јасно дека ќе биде + . Израмнети тенисери , во солидна форма и двајцата , сервери . Сигурно ќе има еден тај брејк .

Л.Робсон - Скијавоне 2 @1.65 1:2 WIN
Мислам дека грдава ќе пројде. Убаво изигра против Клијстерс пред неколку дена . Робсон ќе биде подржана од публиката , ама нема мислам да е доволно.
И ги додадов уште :
Цонга - Хјуит -34.5 @1.90 3:0 WIN
и последна ја гледам Воскобоева ( која ми е една од омилените) и викам за кец мала квота , па ми текна дека најчесто игра во три сета , и ја збрцав +21.5 гема. (n)
За 120 денари , ќе земев 5050.

А ги одбегнав Хас , Надал и Квитова на + гемови (n)
Од 15 типа кои ми се промотаа во главата денес , верувајте само Воскобоева и Вавринка не излегоа ( вавринка не го играв дека мала квота)

Чувството е неописливо !

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
И ги додадов уште :
Цонга - Хјуит -34.5 @1.90 3:0 WIN
и последна ја гледам Воскобоева ( која ми е една од омилените) и викам за кец мала квота , па ми текна дека најчесто игра во три сета , и ја збрцав +21.5 гема. (n)
За 120 денари , ќе земев 5050.

А ги одбегнав Хас , Надал и Квитова на + гемови (n)
Од 15 типа кои ми се промотаа во главата денес , верувајте само Воскобоева и Вавринка не излегоа ( вавринка не го играв дека мала квота)

Чувството е неописливо !
Ај утре пиши шо ќе пуштиш за да фатиме и ние некој денар.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
А од жените ова:
С. Вилијамс - 9- прв сет
Бартоли - 9- прв сет
Возниацки - 10+ прв сет (и покрај тоа што Возниацки е фаворитка, Пежек (или како и да се вика) е одлична на трева оваа година и мислам дека ќе оди ова на тај брејк во првиот сет)
Бондаренко - 1
Цибулкова - 10+ прв сет (тука Цибулкова и Закопалова се блиску по квалитет и мислам дека ќе биди неизвесно)
Е ништо сега го пуштив -. И Димитров не го стигнав.

Едит: Леле сега гледам ми ја згрешиле Возниацки, 9- прв сет ми ја пишале :tapp: Леле еј :mad:
Од џеб ми ги зедоја парите со грешката. Ако пратеше некој, со здравје да си ги троши

Kajgana Shop

На врв Bottom