Тенис типови

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
И мене ме нурна идиотот Сепи.
--- надополнето: 25 јуни 2012 во 23:46 ---
Туку, кадарен е Хјуит да му земи макар еден сет на Цонга ?

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
^ На овај Томич му одеше на трева?
Инаку од тие шо ги имаш ти, јас планирам да ги играм Хас и Вавринка + на гемој и уште некоја.

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
gulbis.jpg

Еве зошто не си го пишав Гулбис 2.......

За утре едно добро тикетче од мене :

Ferrer - Brown 30,5+ @2,05
Wawrinka - Melzer 1 @1,45
Dimitrov - Anderson 1 @1,70
Tomic - Goffin 1 @1,30
Haas - Kohlschreiber 1 @1,60
Del Potro - Haase 32,5+ @1,80

Коефициентите се од SportLife, со 100че добивка ви е 1891 денари :)

ОК тикетче, само не знам околу Roger Vasselin и Garcia Lopez. :)

А

Анноун

Гостин
J.Levine - K.Beck 1 @1.70
Levine го уби Одесник последното квалификациско коло . Иако Бек е доста попознат тенисер , мислам дека американецов со оваа форма ќе пројде прво коло.

Оdesnik - Phau +38.5 @1.90
Одесник изгледа влегол како лаки лузер . Човеков во глобала игра на земја . Не прави многу брејкови и не е константен. Фау не губи 3-0 сигурно , така да ќе влезе + мислам

Андерсон - Димитров +40.5 @1.85
Многу јасно дека ќе биде + . Израмнети тенисери , во солидна форма и двајцата , сервери . Сигурно ќе има еден тај брејк .

Л.Робсон - Скијавоне 2 @1.65
Мислам дека грдава ќе пројде. Убаво изигра против Клијстерс пред неколку дена . Робсон ќе биде подржана од публиката , ама нема мислам да е доволно.

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Колку си добитен? :D
за 1000 добив 4770 ден.
--- надополнето: 26 јуни 2012 во 10:20 ---
за денес доволно ми е 2 коеф. за влог од 3000 ден.
се мислам да играм на бартоли, лепченко, цонга и раоник, сите да победат. шо мислите вие?
и шо мислите за победи на хас и кубот?
фала

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Haas доби можност да биде фаворит но сепак јас мислам дека Kohlschreiber треба да биде фаворит.Haas моментално е во форма а исто така игра многу добро на трева но не ми се верува дека минимум три сета ќе сервира бомби.Ако го нема сервисот,ја нема играта а со тоа му се намалуваат шансите многу.Кohlschreiber не може да си го најде сервисот последно време,доста слаб процент има на убацен прв сервис,но тоа можеби зависеше и од катастрофалното време во Истбурн.Да беше аутсајдер Haas би го играл него,но ова потценување на Kohlschreiber мора да се искористи.Ова е дерби на колото според мене.Класични играчи на трева со доста излегување на мрежа,добри сервиси и феноменални еднорачни бекхенди.Шансите се тука тука но коефициентот претставува value.ТИП Kohlschreiber

Други посолидни типови : Bartoli,Keothavong,Kuznetsova,Dolgopolov,Zopp,Tomic,Ward.
--- надополнето: 26 јуни 2012 во 10:41 ---
за 1000 добив 4770 ден.
се мислам да играм на бартоли, лепченко, цонга и раоник, сите да победат. шо мислите вие?
фала
Можеш уште Долгополов да го додадеш,а инаку ако го играш ливчево играј во СпортЛајф,Вил Хил бидејќи Бартоли се повреди со Pasczek па можеби и да се предаде, не се знае со неа.

Член од
5 март 2012
Мислења
41
Поени од реакции
13
Сепи уништи 100% учинок вчера , којзнае што му се случи на крај одеднаш резултатот од 6:6 дојде на 8:6 :(

Денес добар трипл од натпревариве се Roger Vaselin - Garcia Lopez 1 @ 1.45 , Wozniacki - Paszek 1 @ 1.5 ( не и иде баш на овој терен на Wozniacki, ја гледав како загуби на последниот турнир ама не играше лошо па сепак не мислам дека ќе загуби во прво коло а коефициентот солиден иако Pascek го освои последниот турнир на трева ми се чини ), Keothavong - Pous Tio 1 @ 1.3 со вкупен коеф близу 3 за поголем влог.

Од другите натпревари предлог типови:

De Scheeper - Bachinger 1 @ 1.75 - у добра форма влегува тука De Scheeper , мислам дека без поголеми проблеми ќе го мине германецот кој воопшто не се снаоѓа на трева;

Begu - Oprandi 1 @ 1.8 - од слични причини како и горниот меч , Бегу има добар сервис и форхенд и иако Опранди не е толук послаб противник напротив солидни резултати на трева има но мислам дека со овој коеф. вреди да се поддржи Begu.

Dimitrov - Anderson 1 @ 1.7 - тука иако малку ме плаши сервисот на Андерсон кој и тоа како се одразува на овој терен играта што ја прикажа бугаринот на последниот турнир беше феноменална, милина за гледање, пасинг-ударите беа премногу добри за Mahut и во следното коло токму за Андерсон кој го победи со 2:1 во сетови па не гледам причина зошто истото и денес да не се повтори.

Гледам сите го пишувате Хаас како да е најсигурен тип денес, тука само сакам да ве предупредам дека колку и да изгледа добар тип со оглед на тоа што го освои Хале со победа над Федерер пред некој ден земете во предвид дека беше тоа на домашен терен, таму исто се сретнаа двајцава и победи Хаас тесно 76 и 75 и тогаш Колњрајбер беше фаворит со 1.6 коеф. не се сменило ништо посебно оваа недела и 1.55 не е најдобар одраз на соодносот на овие тенисери па размислете два пати пред да го ставите на најсигурниот тикет :)

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Haas доби можност да биде фаворит но сепак јас мислам дека Kohlschreiber треба да биде фаворит.Haas моментално е во форма а исто така игра многу добро на трева но не ми се верува дека минимум три сета ќе сервира бомби.Ако го нема сервисот,ја нема играта а со тоа му се намалуваат шансите многу.Кohlschreiber не може да си го најде сервисот последно време,доста слаб процент има на убацен прв сервис,но тоа можеби зависеше и од катастрофалното време во Истбурн.Да беше аутсајдер Haas би го играл него,но ова потценување на Kohlschreiber мора да се искористи.Ова е дерби на колото според мене.Класични играчи на трева со доста излегување на мрежа,добри сервиси и феноменални еднорачни бекхенди.Шансите се тука тука но коефициентот претставува value.ТИП Kohlschreiber

Други посолидни типови : Bartoli,Keothavong,Kuznetsova,Dolgopolov,Zopp,Tomic,Ward.
--- надополнето: 26 јуни 2012 во 10:41 ---

Можеш уште Долгополов да го додадеш,а инаку ако го играш ливчево играј во СпортЛајф,Вил Хил бидејќи Бартоли се повреди со Pasczek па можеби и да се предаде, не се знае со неа.
толку ти е сигурен долгополов?

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
за 1000 добив 4770 ден.
фала
i jas praktikuvam takov stil na igra na 2 koef i duplirajne.. vcera imav pironkova,tipsa zema set,harsion zema set,kirilenko i petrova za denes planriam da odam malce pojak vlog na Zopp,Cilic,Raonic,Baker i Tsonga.. a isto ke izigram i double Paire+Roger Vasselin

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Најјаки за + се овие со 1.20 до 1.30 коеф, им даваат мали граници ама заебни се противниците, најлесно се фаќаат, немој да се лажите дека плус се играат само ако се изедначени противнците, ќе ви лупнат 40,5 граница и ќе те ебат после...
Инаку дајте отприлика 5 коеф да има, најсигурните кој се?

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Најјаки за + се овие со 1.20 до 1.30 коеф, им даваат мали граници ама заебни се противниците, најлесно се фаќаат, немој да се лажите дека плус се играат само ако се изедначени противнците, ќе ви лупнат 40,5 граница и ќе те ебат после...
Инаку дајте отприлика 5 коеф да има, најсигурните кој се?
луѓе, јас од то шо прочитав овде го уплатив следното:
победи на раоник, кетавонг, де шеперс и долгополов и серена помалку од 16,5 сетови. коеф. е околу 6 во спортлајф!
позз

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Сега ќе одам ова да го пуштам:
Димитров - 10+ прв сет
ДелПо - 9- прв сет
Надал - 9- прв сет
Мареј - 9- прв сет
Ферер - 9- прв сет
Хас - 10+ прв сет

18,10 коеф во Моцарт.

А од жените ова:
С. Вилијамс - 9- прв сет
Бартоли - 9- прв сет
Возниацки - 10+ прв сет (и покрај тоа што Возниацки е фаворитка, Пежек (или како и да се вика) е одлична на трева оваа година и мислам дека ќе оди ова на тај брејк во првиот сет)
Бондаренко - 1
Цибулкова - 10+ прв сет (тука Цибулкова и Закопалова се блиску по квалитет и мислам дека ќе биди неизвесно)

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Сега ќе одам ова да го пуштам:
Димитров - 10+ прв сет
ДелПо - 9- прв сет
Надал - 9- прв сет
Мареј - 9- прв сет
Ферер - 9- прв сет
Хас - 10+ прв сет

18,10 коеф во Моцарт.
Дел Потро пиши го плуска на конечен или 9,5+ прв сет. Haase поштено го намачи Надал пред 2 години тука, сигурно влегува +.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Дел Потро пиши го плуска на конечен или 9,5+ прв сет. Haase поштено го намачи Надал пред 2 години тука, сигурно влегува +.
Е ништо сега го пуштив -. И Димитров не го стигнав.

Едит: Леле сега гледам ми ја згрешиле Возниацки, 9- прв сет ми ја пишале :tapp: Леле еј :mad:

Kajgana Shop

На врв Bottom