Тенис типови

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Тооо Андреев 4-0 ајде нека издржи, па после се надеваме Ноле ќе удри една јака партија како Федерер и да се опариме.:D

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
http://postimage.org/image/nek0t1u5j/

Фала Клијстерс срцко . Брејк направи последниот гејм , инаку ќе имаше нервоза . Вчера паднав на последната , немаше смисла пак да паднам .
На по една што паѓам, ги чував тикетите од 2 недели. Пресметав 26 000 би можел да имам, и тоа не паѓав на поголеми коефициенти од 1,35. И уште неколку што не ги зачував, се на се 500 евра во двете последни недели од Мај.

Денеска само Гулбис :(

А

Анноун

Гостин
На по една што паѓам, ги чував тикетите од 2 недели. Пресметав 26 000 би можел да имам, и тоа не паѓав на поголеми коефициенти од 1,35. И уште неколку што не ги зачував, се на се 500 евра во двете последни недели од Мај.

Денеска само Гулбис :(
Не ги број , многу потешко ќе ти биде . Од искуство ти зборам . Само ладна глава и самоуверено секој ден. И навивачки никако . "Абе ај , ќе го тепа некако" -НЕ ! :)

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Не ги број , многу потешко ќе ти биде . Од искуство ти зборам . Само ладна глава и самоуверено секој ден. И навивачки никако . "Абе ај , ќе го тепа некако" -НЕ ! :)
Јановиц беше квалификант, а Гулбис го " реши " Бердих завчера. Мислев дека сепак ќе остане фокусиран за нешто подобро, му се отвори жребот.... а и коефициентот беше бомба.... 1,65.

A

Alexander Nevsky

Гостин
http://postimage.org/image/nek0t1u5j/

Фала Клијстерс срцко . Брејк направи последниот гејм , инаку ќе имаше нервоза . Вчера паднав на последната , немаше смисла пак да паднам .
Браво,ќе те пратам во типовите за тенис се гледа дека ти оди.
Да не те урочам само,пу пу пу...

А

Анноун

Гостин
Јановиц беше квалификант, а Гулбис го " реши " Бердих завчера. Мислев дека сепак ќе остане фокусиран за нешто подобро, му се отвори жребот.... а и коефициентот беше бомба.... 1,65.
Ќути , среќа не се излажав. Дека го знам дека е многу променлив Гулбис. Ептен беше убава квотата. Се спасив од ѓаволот.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.401
Поени од реакции
113.945
Ај денес што не излезе добро али утре што да играме? Некако доста тврди и тешки утакмици има. Јас го играм Раонич-Квери над 9.5 гемови у прв сет, а за останатото сеуште се мислам. Некој предлог да даде некој...?

N

Nicky Santoro

Гостин
Ај денес што не излезе добро али утре што да играме? Некако доста тврди и тешки утакмици има. Јас го играм Раонич-Квери над 9.5 гемови у прв сет, а за останатото сеуште се мислам. Некој предлог да даде некој...?
Колку е коеф за ова? и во која кладилница
бтв махут ќе ме еби најверојатно :tapp:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.401
Поени од реакции
113.945
Колку е коеф за ова? и во која кладилница
бтв махут ќе ме еби најверојатно :tapp:
Па со оглед на тоа дека двајцата се сервери би требало да биде 1.45 или 1.50 во Златна Копачка.

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
луќе шо мислите за раонич, мелцер и фиш денеска?
ако некој сака да ми одговори нека ме цитира!
фала

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
луќе шо мислите за раонич, мелцер и фиш денеска?
ако некој сака да ми одговори нека ме цитира!
фала
Raonic bi go igral over 9.5 prv set ili debelka +ka 2cata extra serveri, ke frcat wineri na 2te strani so mn unforced sekako nz po mene premal e koef na Raonic pubo Cilic igraj go 1 za istiot koef.. Melzer e psiho teniser od nego se imam otkazano ne ni go igram, Lacko e soliden go namaci na Nadal vo prviot set vo Halle mislam bese i to e no bet po mene.. a Fish e vo katastrofalna forma i nego niakko ne bi go igral ne protiv Ward koj e domakin ovde i ke sakat da se dokazit .. Kerber,Cilic,Dimitrov mi se vaka po izlgedni od tenisive.. sega ti kako sakas pozdrav :)

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Јас од тенисиве изиграв:

Dimitrov - Baghdatis 1 @ 1.50
Cilic - Kubot h1(-1.5) @ 1.45 (да победит Чилич со 3:0 или 3:1)
Raonic - Querrey 1set 9.5+ @ 1.45
Ferrer - De Sche h1(2.5) @ 1.45 (3-0 да тепат Ферер)

Kajgana Shop

На врв Bottom