Тенисот во Македонија. Игра ли некој тенис?

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
ја некад со другари си играме на улица онака..точаците мрежа ни се:pos2:

HEATHY

BARCA!
Член од
21 јуни 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
154
Јас играм со другарите... скоро секоја 2ра ден... закон е, а и многу пот се фрла... тројно повеќе од фудбал... е сеа со кошарка не можам да споредам, ама отрпилика исто е, ама и многу се трче :smir:

Член од
17 март 2009
Мислења
28
Поени од реакции
0
Јас тренирам во АС, 3 год но сепак малку е и онака идам рекреативно :/. Го обожавам тенисот :)

С

Спенсер

Гостин
пред некој ден бев на тенис со другар...али од 20.30 до 21.30 т.е. под светла...ни испадна 500ден...ја 250 он 250...со наши рекети а топчињата гратис ни ги дадоа (+ 4 топчиња им изгубивте,другарот се преку ограда ги лупаше)...хехе... во Евро Сет бевме...

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Каков тенис у мкд бе,па и било каков спорт,нема иднина не се вложува џабе е,тури му ку*от.

Знам од тенисот сестра ми тренираше 8 години у Југ дека се лопови гупи,од тие 8 години други ништо не научив,8 иљади месечно.поз

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
пред некој ден бев на тенис со другар...али од 20.30 до 21.30 т.е. под светла...ни испадна 500ден...ја 250 он 250...со наши рекети а топчињата гратис ни ги дадоа (+ 4 топчиња им изгубивте,другарот се преку ограда ги лупаше)...хехе... во Евро Сет бевме...
toa evro set u park so e??
i topcinjata za igranje vi se ili doma si gi nosite:)

С

Спенсер

Гостин
toa evro set u park so e??
i topcinjata za igranje vi se ili doma si gi nosite:)
Евро Сет е во злокуќани т.е. на зајчев рид... тука кај Макпетрол бензиската,кај многуте салони за коли кај хубо маркет...ја пошто многу често одам рекети и топчиња не ми наплатуваат...ми даваат од таму..

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
никад неам играно тенис,а баш би сакал,ми изгледа ко многу интересен спорт
П.С-една од животните желби ми е да изиграм некоја партија тенис:pos:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.739
Поени од реакции
43.865
никад неам играно тенис,а баш би сакал,ми изгледа ко многу интересен спорт
П.С-една од животните желби ми е да изиграм некоја партија тенис:pos:
Ти немаш интелигенција за тенис брате

(шала)

Ела у Валандово и ќе играме на пазаро :)

Ovce_Pole-9

^Tennis Lover^
Член од
12 декември 2008
Мислења
234
Поени од реакции
14
Епа ајде пак да ја оживееме темата околу тенисот,ако не е преоблем,и така е стара темата:DИначе што мислите дали топ 100 на АТП и ВТА се богаташки деца пошто како што знаеме тенисот е доста скап спорт?

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Играм аматерски, последниве месец-два одам еднаш или двапати неделно.
Дали навистина во Скопјево имало некаде бесплатни терени?
Дали некој знае колку е цената на терените во Кисела Вода? Мислам дека е понов клуб, ама не го знам името.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Играм аматерски, последниве месец-два одам еднаш или двапати неделно.
Дали навистина во Скопјево имало некаде бесплатни терени?
Дали некој знае колку е цената на терените во Кисела Вода? Мислам дека е понов клуб, ама не го знам името.
Јас играм рекреативно и има два бесплатни терени во населба Хиподром на бетон.:smir:

T

Tetro

Гостин
Скап спорт е, игравме рекреативно како деца, али за добра опрема требаат богати родители :tv:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Скап спорт е, игравме рекреативно како деца, али за добра опрема требаат богати родители :tv:
Па ако играш рекреативно не ти треба многу бе. Доволно е еден рекет да си имаш, а топчиња и мрежа со неколку другари по пола:toe: ништо скапо и комплицирано, единствено ако сакаш некој опасен рекет како овој

:vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom