toa evro set u park so e??пред некој ден бев на тенис со другар...али од 20.30 до 21.30 т.е. под светла...ни испадна 500ден...ја 250 он 250...со наши рекети а топчињата гратис ни ги дадоа (+ 4 топчиња им изгубивте,другарот се преку ограда ги лупаше)...хехе... во Евро Сет бевме...
Евро Сет е во злокуќани т.е. на зајчев рид... тука кај Макпетрол бензиската,кај многуте салони за коли кај хубо маркет...ја пошто многу често одам рекети и топчиња не ми наплатуваат...ми даваат од таму..toa evro set u park so e??
i topcinjata za igranje vi se ili doma si gi nosite
Ти немаш интелигенција за тенис братеникад неам играно тенис,а баш би сакал,ми изгледа ко многу интересен спорт
П.С-една од животните желби ми е да изиграм некоја партија тенис
Јас играм рекреативно и има два бесплатни терени во населба Хиподром на бетон.:smir:Играм аматерски, последниве месец-два одам еднаш или двапати неделно.
Дали навистина во Скопјево имало некаде бесплатни терени?
Дали некој знае колку е цената на терените во Кисела Вода? Мислам дека е понов клуб, ама не го знам името.
Па ако играш рекреативно не ти треба многу бе. Доволно е еден рекет да си имаш, а топчиња и мрежа со неколку другари по пола ништо скапо и комплицирано, единствено ако сакаш некој опасен рекет како овојСкап спорт е, игравме рекреативно како деца, али за добра опрема требаат богати родители :tv:
Терените се обележани, има мрежа или се забаталени?Јас играм рекреативно и има два бесплатни терени во населба Хиподром на бетон.:smir: