Тенисот во Македонија. Игра ли некој тенис?

Ф

Флеш

Гостин
Поздрав до сите тенисери во Македонија !!! :D

Не знам како да ви се обратам, но навистина ми е криво што нема успеси во македонскиот тенис .... Јас сум само обичен обожавател на македонскиот спорт .... имаме колку толку добри успеси во фудбал,кошарка,ракомет,одбојка ... но не ми јасно што се случува со македонскиот тенис ?!! Зошто нема познати имиња дали во машки,женски или репрезентација кои се познати во европа ?! Не ми е јасно што не стопира ?! Ги гледам Србите,Хрватите,Босанците,Бугарите и другите околу нас иман некои успеси .... да не збориме за Хрватите и Србите и Бугарите ..... но зошто не успева македонскиот тенис ... а има интерес,услови,терени,знаење,се наоѓаме во регион од каде потекнуваат момемтално најдобрите тениски спортисти .... што е причината,што се случува моментално ... има некој да направиме една дебата за овој спорт .... навистина криво ми е што нема македонци во овој спорт а искрено имаме се пружено на маса и на дофат ни е ..... благодарам :)

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
ај дајте предлог каде во ск да играм тенис,немам рекети и што пари би ме чинело?

Член од
27 мај 2012
Мислења
265
Поени од реакции
124
Штета што порано не го загледав ова за турниров во АБЦ :(
Знаете ли дали и каде има вакви турнири за тие што не се професионалци во тенис?

И да, ако случајно некој е за тенис во скоро време, нека пише..

Член од
16 септември 2013
Мислења
5
Поени од реакции
1
Ако некој е расположен за партија тенис нека ме контактира во инбокс. Рекреативно играм тенис веќе 7 години и барам спаринг партнер кој што е во натпреварувачка форма :) Ве очекувам

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.741
Поени од реакции
43.888
Со цимерот сакаме да изиграме едно тенисче па ако може некој да ми каже каде е најсолидно за околу 200 денари одприлика добро теренче, со опрема дали има? На пример од овие што ги правеа од агенцијата за млади и спорт... За во Скопје прашувам.. И бројче ако може право.. :)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.498
Поени од реакции
114.523
Со цимерот сакаме да изиграме едно тенисче па ако може некој да ми каже каде е најсолидно за околу 200 денари одприлика добро теренче, со опрема дали има? На пример од овие што ги правеа од агенцијата за млади и спорт... За во Скопје прашувам.. И бројче ако може право.. :)
200 денари саат? У Аеродром е 300 или 400 ако не се лажам, Југ исто, ако не и посакпо. Во Илинден имаш за 230 денари саат на тврда подлога, али се сомневам дека ќе ти одговара таму. :)

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299

Ти реков Прилеп да се запишиш, 100че сат. :cool:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.741
Поени од реакции
43.888
200 денари саат? У Аеродром е 300 или 400 ако не се лажам, Југ исто, ако не и посакпо. Во Илинден имаш за 230 денари саат на тврда подлога, али се сомневам дека ќе ти одговара таму. :)
Имало во Ѓорче бе за 200 акординг ту пеџа д мод. :D
--- надополнето: 6 октомври 2013 во 20:32 ---
Ти реков Прилеп да се запишиш, 100че сат. :cool:
Акл за друг пат.. :D

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
Имало во Ѓорче бе за 200 акординг ту пеџа д мод. :D
--- надополнето: 6 октомври 2013 во 20:32 ---

Акл за друг пат.. :D
200 ден саат а 300 на рефлектори тврда подлога у основното Мирче Ацев се наоѓа теренот ако е заинтересиран некој можам да ви најдам бројче за конакт :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.741
Поени од реакции
43.888
200 ден саат а 300 на рефлектори тврда подлога у основното Мирче Ацев се наоѓа теренот ако е заинтересиран некој можам да ви најдам бројче за конакт :)
Се јавивме во општината ние, ни кажаа пак таму да ѕвониме утре после 8, ама ако имаш мобилен од тој Лука пиши го, да му се јавеме уште од сега. :D

Член од
21 септември 2012
Мислења
1.308
Поени од реакции
1.443
И да, ако случајно некој е за тенис во скоро време, нека пише..

Игравме јас и Мац, во Петар Поп Арсов во К-4... бесплатно е, ама терените се ретко слободно. Ако има уште 2ца, да се измешаме :D

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Игравме јас и Мац, во Петар Поп Арсов во К-4... бесплатно е, ама терените се ретко слободно. Ако има уште 2ца, да се измешаме :D
Ќе има, уште еден да најдеме и играме иако и во Мирче по 50 ако ни дојде не е скапо ич :) .

Член од
25 октомври 2013
Мислења
2
Поени од реакции
0
Здраво,
Барам другар за играње тенис, попладнечки после работа и/или во сабота/недела. Играм рекреативно од пред четири месеци.
Контактирајте ме во inbox или на ivo.antonijevic@mt.net.mk

G

garthok

Гостин
Да не знае некој која цена е во александар палас во балон? Или предлог каде е најефтино.

Kajgana Shop

На врв Bottom