Еве ви турнир за тенис, каде може да се пријават само оние кој не тренираат/тренирале.
http://www.seat.com.mk/seat-open-2013.nspx
http://www.seat.com.mk/seat-open-2013.nspx
200 денари саат? У Аеродром е 300 или 400 ако не се лажам, Југ исто, ако не и посакпо. Во Илинден имаш за 230 денари саат на тврда подлога, али се сомневам дека ќе ти одговара таму.Со цимерот сакаме да изиграме едно тенисче па ако може некој да ми каже каде е најсолидно за околу 200 денари одприлика добро теренче, со опрема дали има? На пример од овие што ги правеа од агенцијата за млади и спорт... За во Скопје прашувам.. И бројче ако може право..
Со цимерот сакаме да изиграме едно тенисче па ако може некој да ми каже каде е најсолидно за околу 200 денари одприлика добро теренче, со опрема дали има? На пример од овие што ги правеа од агенцијата за млади и спорт... За во Скопје прашувам.. И бројче ако може право..
Имало во Ѓорче бе за 200 акординг ту пеџа д мод.200 денари саат? У Аеродром е 300 или 400 ако не се лажам, Југ исто, ако не и посакпо. Во Илинден имаш за 230 денари саат на тврда подлога, али се сомневам дека ќе ти одговара таму.
Акл за друг пат..Ти реков Прилеп да се запишиш, 100че сат.
200 ден саат а 300 на рефлектори тврда подлога у основното Мирче Ацев се наоѓа теренот ако е заинтересиран некој можам да ви најдам бројче за конактИмало во Ѓорче бе за 200 акординг ту пеџа д мод.
--- надополнето: 6 октомври 2013 во 20:32 ---
Акл за друг пат..
Се јавивме во општината ние, ни кажаа пак таму да ѕвониме утре после 8, ама ако имаш мобилен од тој Лука пиши го, да му се јавеме уште од сега.200 ден саат а 300 на рефлектори тврда подлога у основното Мирче Ацев се наоѓа теренот ако е заинтересиран некој можам да ви најдам бројче за конакт
И да, ако случајно некој е за тенис во скоро време, нека пише..
Ќе има, уште еден да најдеме и играме иако и во Мирче по 50 ако ни дојде не е скапо ич .Игравме јас и Мац, во Петар Поп Арсов во К-4... бесплатно е, ама терените се ретко слободно. Ако има уште 2ца, да се измешаме