За денес некој? Си заминвам од утре Охрид,следна шанса во септември
Има .Ima li nekoj sto saka da igrame tenis letovo?
daj fb da se dogovorimeИма .
druze a koj te prasa tebe so koj si igral i kakov bil tenisot?Денеска изигравме една со The Edge^. 5-2 ме водеше, после се разбуди Хјуитот во мене, му израмнив 5-5, стигнавме на тај брејк.. 6-4 беше за него кога дојде еден 30 и кусур годишен, кој немал цел ден да не чека да играме, дојдовме до 6-6, 7-6 за Еџ па 7-7. Па на 8-7 за мене влезе тој "газдата" на игралиштето (обично секој ден така прави) и ја прекина. Моја победа било, оти он на 7-7 кажал кој го зема поенот тепа. Јебига, таква е културата во Македонија, немоеже да почека уште минута две. Иначе арен беше тенисот, малце дефанзивно игравме, ама имаше и по некое арно поенче.
Темата се вика ИГРА ЛИ НЕКОЈ ТЕНИС, а не АЈДЕ ДА СЕ СОБЕРЕМЕ И ДА ИГРАМЕ ТЕНИС. Ја сфаќаш разликата?druze a koj te prasa tebe so koj si igral i kakov bil tenisot?
temava ja gledas
ako si za igranje kazi a ne prikaski da kazuvas
kako i da se vika ti prikaski raskazuvasТемата се вика ИГРА ЛИ НЕКОЈ ТЕНИС, а не АЈДЕ ДА СЕ СОБЕРЕМЕ И ДА ИГРАМЕ ТЕНИС. Ја сфаќаш разликата?
Океј шефе. Следниот пат кога ќе видиш пост од мене рипај. Поздрав.kako i da se vika ti prikaski raskazuvas
Па овој е тој 30 годишниот што немал цел ден да ве чека , нели сфати ?Океј шефе. Следниот пат кога ќе видиш пост од мене рипај. Поздрав.
Епа и Охрид мојме да играме, не е проблем.
Да ти кажам не сум играл тенис веќе недела и кусур, а нешто со другариве и не ми е веќе филмот пошо само се караме на тенис. Ај ќе ти пишам по ПП да ми пишиш на фб и ќе се договориме некој ден сигурно ќе одиграме на спортски еден сат онака.Не сум го видела постов. Ај денојве ак не.