Тема за честитање на верски празници

  • Креатор на темата Daedalus
  • Време на започнување
Член од
27 мај 2008
Мислења
1.023
Поени од реакции
34
118460105_675307659995321_4327086464710292207_o.jpg

Ја гушкаме Македонија како што Исус ја гушка својата Мајка. Нема ништо посурово, побезобразно и побезбожно од тоа да го оттргнуваш чедото од неговата мајка, на сила онака барабски и со тоа да се гордееш - нормално само Бараба може да се гордее на барабски работи ! А наше е да не пуштаме, да гушкаме, да стискаме. Те гушкаме Мајке и никогаш нема да те пуштиме, ние знаеме, ти знаеш, барабите знаат ! Со верба во Бог #Македонци до гроб
☀✞ за многу години Македонци ✞☀
#МАКЕДОНИЈА #МајкаБожја #Богородица #Охрид2020 #МакедонскоСонце #ВЕЧНА

 
Член од
27 мај 2008
Мислења
1.023
Поени од реакции
34
Сѐ е исто

Светот и денес ги обезглавува гласниците на Вистината

А Самата Вистина Ја распнува

119076923_155457372912288_4380723230829944540_o.jpg
 
На врв Bottom